Türk Havayolları Sorulara ÇevİK ile Cevap Veriyor

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
Sayın Ahmet Bolat'ın sosyal medya'yı ne kadar aktif bir şekilde kullandığını herkes biliyordur. Kendisinin Linkedin sayfasında Türk Havayolları veya İştiraklerince açılan iş ilanlarına başvuran yüzlerce personel sorularına cevap alabilmek için sürekli yorumlar yapıyordu ve Sayın Bolat da bu sorulara kayıtsız kalmayarak tek tek cevap veriyordu...

Anlaşılan o ki artık birileri bu iş yükünü biz yüklensek daha iyi olur demiş ve ÇEVİK isminde bir uygulama başlatmış.

Nedir bu ÇEVİK ?

Sanırım açılımı "çevrim içi insan kaynakları" oluyor. Türk Havayolları tarafından açılan iş ilanlarına başvuran adaylar ÇEVİK aracılığı ile artık başvuruları hakkındaki sorularını online bir şekilde sohbet ederek sorabilecek ve cevap bulabilecekler gibi gözüküyor.

ÇEVİK uygulamasının linkine Türk Havayollarının yayınladığı 10 Ağustos tarihinde kapanacak olan "Kabin Memuru Sadece Kadın" ilanına giderek ilan sonuna doğru ulaşabilirsiniz.

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?

Ekli dosyalar

• IMG_20230801_033913.png
    IMG_20230801_033913.png
    437.4 KB · Görüntüleme: 213
F

fısırfısır

Ne kadar bu iş yükünü yüklenselerde Ahmet başkanın bu ilgisi bu gayreti takdire şayan umarım çevik açıldığı için ilgisini esirgemez

A

Adem

Öncelikle Merhaba Sayın Ahmet bey

İstanbul Arnavutköy'de yaşıyorum
Lise Mezunuyum
Askerliğimi yaptım
24 yaşındayım
Havalimanı'nda uçak temizliği yada bagaj bölümünde çalışmak istiyorum işe ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻

E

Erdem sarıtan

Hava Personel
Tss ve Tgs personel alımları ne zaman olucak lütfen cvp verirmisiniz devamli takip ediyorum ama alım göremedim bu konuda lütfen sizden cvp bekliyorum

Konuyu okuyanlar;