THYTEKNİK Türk Hava Yolları Teknik Tanı

• Konbuyu başlatan mechanic
  • Başlangıç tarihi
M

mechanic

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba. Teknik destek personeli için sağlık muayenesinde 7 8 defa vertigo girişli tanı direk elenmeye sebebiyet verir mi yoksa doktor inisiyatifiyle geçilebilir mi?
5 6 yıl önce bir kere olmuştu sebebini tam olarak tespit etmek için farklı yerlere gittim ancak birşey çıkmadı mr larda ve görüntülemelerde.1 Yıl içinde de ilaç kullanımı yok

U

Uzaylı

Merhaba. Teknik destek personeli için sağlık muayenesinde 7 8 defa vertigo girişli tanı direk elenmeye sebebiyet verir mi yoksa doktor inisiyatifiyle geçilebilir mi?
5 6 yıl önce bir kere olmuştu sebebini tam olarak tespit etmek için farklı yerlere gittim ancak birşey çıkmadı mr larda ve görüntülemelerde.1 Yıl içinde de ilaç kullanımı yok
Olumlu iş teklifi aldınız mı acaba kurul mülakatından sonra aldıysanız hangi tarihte mülakatınız olmuştu

baygeldi

baygeldi

yani kaydı varsa hastalığı geçirdiğine dair sorun olabilir ama devam etmediğinden veya ilaç kullanmadığından durum değişirmi bilemiyorum

T

technic1

Thy sitesindeki sağlık şartlarında şöyle yazıyor

Vertigo
Meniere Hastalığı
Araç Tutması Hastalığı
Geçmişte tanısı ve tedavisi olanlar dahil tüm adayların işe girişi uygun değildir

T

Tekno

Thy sitesindeki sağlık şartlarında şöyle yazıyor

Vertigo
Meniere Hastalığı
Araç Tutması Hastalığı
Geçmişte tanısı ve tedavisi olanlar dahil tüm adayların işe girişi uygun değildir
Thy ao için geçerli diye biliyorum teknik biraz daha esnek ama vertigo hastalığı engel olurmu olmazmı pek bir bilgim yok şansını dene bence

M

mechanic

Thy ao için geçerli diye biliyorum teknik biraz daha esnek ama vertigo hastalığı engel olurmu olmazmı pek bir bilgim yok şansını dene bence
Hastalık değil hocam vertigo da bi hastalık değil aslında herkesin başı dönebilir önemli olan sebebi
Bende birşey var mı altında birkaç yere gittim göründüm bu aslında

M

mechanic

Hastalık değil hocam vertigo da bi hastalık değil aslında herkesin başı dönebilir önemli olan sebebi
Hocam ben inanıyorum ki gerçekten ciddi bişeyin yoksa ve şuan ki halin iyi görünüyorsa bakımlı vs doktor bence insiyatif alır çünkü hayatına yön veriyor aslında

T

Tekno

Önemli birşey değilse takacaklarını zannetmiyorum duyduğuma göre akciğere dikkat ediyorlarmış onun dışında pek önemsemiyorlarmış öyle saçma sapan birşeyden dolayı elemezler eleselerde karşı çık böyle saçma neden dolayı nasıl elenirim diye ikna etmeye çalış ki gerekt olmayacaktır bence

M

mechanic

Önemli birşey değilse takacaklarını zannetmiyorum duyduğuma göre akciğere dikkat ediyorlarmış onun dışında pek önemsemiyorlarmış öyle saçma sapan birşeyden dolayı elemezler eleselerde karşı çık böyle saçma neden dolayı nasıl elenirim diye ikna etmeye çalış ki gerekt olmayacaktır bence
Hocam 5 6 yıl öncesinde mr da fıtık görünüyor Ama aktif sporcuyum fiziğim de yerinde şükür Umarım inisiyatif alabilir. Siz ne dersiniz
hevesim kaçıyor düşündükçe

T

Tekno

Hocam 5 6 yıl öncesinde mr da fıtık görünüyor Ama aktif sporcuyum fiziğim de yerinde şükür Umarım inisiyatif alabilir. Siz ne dersiniz
hevesim kaçıyor düşündükçe
Kötü düşünme derim şansını dene hayatın sonu değil sonuçta birde e-nabızda tanı koyulmuşmu ona bak herhalde tanı koyulunca sıkıntı oluyor diye duymuştum bu söylediklerim hep duydum yani kesinliği yok umudunu kırmak istemem inşallah herşey gönlünce olur

M

mechanic

Kötü düşünme derim şansını dene hayatın sonu değil sonuçta birde e-nabızda tanı koyulmuşmu ona bak herhalde tanı koyulunca sıkıntı oluyor diye duymuştum bu söylediklerim hep duydum yani kesinliği yok umudunu kırmak istemem inşallah herşey gönlünce olur
rapor var işte hocam mr raporu

T

Tekno

Rapor değil enabızda tanı yerinde yazan önemli mr raporuna bakmazlar zaten

M

mechanic

Rapor değil enabızda tanı yerinde yazan önemli mr raporuna bakmazlar zaten
rapor da direk e nabızda görünüyor hocam yazılı olarak ona bakmazlar mı
G55 - SİNİR KÖKÜ VE PLEKSUS BASILARI, BAŞKA YERDE SINIFLANMIŞ HASTALIKLARDA tanıda bu yazıyor diğer doktor sadece bel ağrısı yazmış
raporda hafif taşma diyor oda tam fıtık sayılmazmış hocam hiçbir şikayetim ilaç vs yok zaten

T

Tekno

yani bende tam bilmiyorum bence bunu takma öncelikle sınavı mülakatı geç orda yine biraz dil dökersin karşınızdaki doktor size düşman değil sonuçta böyle büyük bir işe giriyorsunuz onlarda bunun farkında yardımcı olamaya çalışırlar

M

mechanic

yani bende tam bilmiyorum bence bunu takma öncelikle sınavı mülakatı geç orda yine biraz dil dökersin karşınızdaki doktor size düşman değil sonuçta böyle büyük bir işe giriyorsunuz onlarda bunun farkında yardımcı olamaya çalışırlar
Öyle hocam bakalım kısmet

U

ucakteknisyeniadayı

Hocam sorun yaşadın mı bundan dolayı

U

ucakteknisyeniadayı

Kankam sonuç hakkında bilgilendirir misin

Konuyu okuyanlar;