Ozgun

Üye
14 Kas 2024
2
2
0
Meslek
Kabin
Merhabalar

Türk Hava Yolları mülakat ve sağlık sürecim başarıyla tamamlandı ve 18 kasım tarihinde iş sözleşmesiyle birlikte evrak imzalama-eğitim süreci başlıyor. Bu süreç yaklaşırken Florya kampüsü civarında eğitim süreci için otel bakıyorum ve bulduğum birkaç yer var. Daha öncesinde bu eğitimi alan çevrede ikamet eden / edecek arkadaşların görüş ve önerilerini rica ederim.

• Like
Tepkiler: godojjoy
Merhabalar, konudan bağımsız olacak ama bir şey sormak istiyorum. Kurul mülakatınız ne havada ve ne kadar uzunlukta geçmişti acaba? Ve ne kadar sürede olumlu geri dönüşü aldınız? İşiniz hayırlı olsun

Merhabalar, konudan bağımsız olacak ama bir şey sormak istiyorum. Kurul mülakatınız ne havada ve ne kadar uzunlukta geçmişti acaba? Ve ne kadar sürede olumlu geri dönüşü aldınız? İşiniz hayırlı olsun
Ben deniz sektöründen geçiş yaptığım için geçmiş tecrübelerime dayalı konularla akıcı bir sohbet havasında geçti, 15 dk civari sürdü. Kurul maili 14 gün ( is günü) olarak tam 2 hafta sonra geldi. Kurul sonucu maili geldiğinde 1 hafta sonrasına saglik evrakları teslim ettim

• Like
Tepkiler: llcxmbsll

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.