nurgülözdemir
HavaPersonel.Com
ümraniye imamhatip lisesinden metro kullanarak yer tarifi yapabilecek var mıdır 
Bakırköy konumu olan yer içinümraniye imamhatip lisesinden metro kullanarak yer tarifi yapabilecek var mıdır![]()
Metrobüse ulasabilirsen hemen sefaköy duragina yakın ama ordan da 20dk yürümek lazim. Metro istasyonu o tarafa ulasim var mi bilmiyorum varsa yol cok daha kısalırBakırköy konumu olan yer için
Metroyla Altunizade de inip metrobüse binip Beşyol metrobüste inersiniz. Daha öncesinde burdan bi arkadaş 15 dakika yürümüştüm demişti siz de isterseniz taksiye binebilir ya da yürüyebilirsinizBakırköy konumu olan yer için
Bende ümraniyeden gidicem hangi tarihte gireceksiniz? Metrobüs şirinevler durağında inip metroya aktarma yapıyosunuz, 3 durak sonra atatürk havalimanında ineceksiniz. Ordan da 10dk yürüme mesafesiümraniye imamhatip lisesinden metro kullanarak yer tarifi yapabilecek var mıdır![]()
yarınBende ümraniyeden gidicem hangi tarihte gireceksiniz? Metrobüs şirinevler durağında inip metroya aktarma yapıyosunuz, 3 durak sonra atatürk havalimanında ineceksiniz. Ordan da 10dk yürüme mesafesi
Altunizade durağında inin, daha sonrasında Metrobüse binip BEŞYOL Metrobüs durağında inip yütrümeniz gerekiyor. Benim de THY İnsan Kaynakları Değerlendirme Merkezi'nde Yarın saat 14:00'a verildi. Buradan kimse de yok bana verilen saatte tek giricem sanırım, sizin saat kaça verilmiş ?
Hepimizin hakkında hayırlısı ve en güzeli olur umarımbenim sınavım 11 de dediğiniz şekilde gitmeyi düşündüm bende en mantıklısı öyle.
seninki thy insan kaynakları mı tgs insan kaynakları mıbenim sınavım 11 de dediğiniz şekilde gitmeyi düşündüm bende en mantıklısı öyle.
Evet bana da thy insan kaynaklari olarak geldi 25 ocaktarihi için, bende şaşırdımTgs yolcu hizmetleri memuru mülakatı genelde İDTM de olmuyormuydu şimdi Türk Hava Yolları insan kaynakları degerlendirme merkezine cagırmışlar neden böyle herkesinmi böyle
Arkadaşlar thy aday değerlendirme merkezinde çok kişiyi aynı anda sınava alabilecek imkanlar olduğu için oraya çağırıldınız.Evet bana da thy insan kaynaklari olarak geldi 25 ocaktarihi için, bende şaşırdım
İyi bari tek başıma değilmişim benim de aynı saattesaat 14:00 benimde
Mail bana da gelmedi Sms göstercez, Mail sadece THY Kabin'de oluyor diye biliyorumBana sadece sms geldi kapıda mail de soruyolar sanırım sıkıntı olur mu