TGS Türk Hava Yolları Insan Kaynakları Nerededir ?

• Konbuyu başlatan nurgülözdemir
  • Başlangıç tarihi
nurgülözdemir

nurgülözdemir

HavaPersonel.Com
ümraniye imamhatip lisesinden metro kullanarak yer tarifi yapabilecek var mıdır :)

H

Havacıdispeç

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Altunizade metrobüs
bahçelievler in
m1a metro var ordaki tek metro zaten bin
durak adı dtm

alternatif ben olsam marmaray ordan ataköyde inip minibüs otobüs yaparım

sekizocak

sekizocak

Bakırköy konumu olan yer için
Metroyla Altunizade de inip metrobüse binip Beşyol metrobüste inersiniz. Daha öncesinde burdan bi arkadaş 15 dakika yürümüştüm demişti siz de isterseniz taksiye binebilir ya da yürüyebilirsiniz

C

Conrada

ümraniye imamhatip lisesinden metro kullanarak yer tarifi yapabilecek var mıdır :)
Bende ümraniyeden gidicem hangi tarihte gireceksiniz? Metrobüs şirinevler durağında inip metroya aktarma yapıyosunuz, 3 durak sonra atatürk havalimanında ineceksiniz. Ordan da 10dk yürüme mesafesi

K

Kerim3477

Altunizade durağında inin, daha sonrasında Metrobüse binip BEŞYOL Metrobüs durağında inip yütrümeniz gerekiyor. Benim de THY İnsan Kaynakları Değerlendirme Merkezi'nde Yarın saat 14:00'a verildi. Buradan kimse de yok bana verilen saatte tek giricem sanırım, sizin saat kaça verilmiş ?

nurgülözdemir

nurgülözdemir

HavaPersonel.Com
benim sınavım 11 de dediğiniz şekilde gitmeyi düşündüm bende en mantıklısı öyle.

H

Havacılıkk43

Tgs yolcu hizmetleri memuru mülakatı genelde İDTM de olmuyormuydu şimdi Türk Hava Yolları insan kaynakları degerlendirme merkezine cagırmışlar neden böyle herkesinmi böyle

A

AviationLight

HavaPersonel.Com
Tgs yolcu hizmetleri memuru mülakatı genelde İDTM de olmuyormuydu şimdi Türk Hava Yolları insan kaynakları degerlendirme merkezine cagırmışlar neden böyle herkesinmi böyle
Evet bana da thy insan kaynaklari olarak geldi 25 ocaktarihi için, bende şaşırdım

R

rslglmsr

HavaPersonel.Com
Benim sınavım da 11de avrupa yakasındayım az önce evden çıktım umarım erkenden çıkmışsındır

R

rslglmsr

HavaPersonel.Com
Bana sadece sms geldi kapıda mail de soruyolar sanırım sıkıntı olur mu

H

Havacılıkk43

yerinde sınav nasıl oluyor evde çözdüğümüz testin aynısı ordamı çözüyorız sadece yüzyüze görüşme falan varmı

Konuyu okuyanlar;