Türk Hava Yolları 2024'De 5.000 İstihdam

admin

Admin
Moderatör
Türk Hava Yolları, bu yıl 21 ila 30 yaş arasında 5.000 kişiyi işe alacak.

Adaylar eğitim sırasında 2 brüt asgari ücret maaş, konaklama, kira yardımı, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet gibi haklardan faydalanabilecek.

Bu yıl yeni iş arayanlar için güzel bir yıl olacak. Bu sayı çok büyük umarım değerlendirebilirsiniz.

Türk Hava Yolları 2024'te Uçuşa Geçiyor: 5.000 Yeni Personel Alımı!​

Gençler için Fırsat Kapısı Açılıyor:
  • Take-Off 101: Lisans öğrencilerine part-time çalışma imkanı
  • Take-Off Jr.: Yeni mezunlara ve son sınıf öğrencilerine tam zamanlı iş imkanı
  • Take-Off Cadet: Pilotluk hayali kuranlar için eğitim ve istihdam programı
Başvuru Şartları:
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • İlgili programın yaş sınırı kriterlerini karşılamak
  • İngilizce dil becerisine sahip olmak
  • Kendini geliştirmeye ve iletişim kurmaya önem vermek
  • Takım çalışmasına yatkın olmak
Başvuru Tarihleri:
  • Take-Off 101 ve Take-Off Jr.: 10 Mart 2024
  • Take-Off Cadet: 30 Nisan 2024
Daha Fazla Bilgi:
Gençlik ve İstihdam:
Türk Hava Yolları, 2024 yılında 5.000 yeni personel alarak Türkiye'nin en büyük işverenlerinden biri olmaya devam ediyor. "Take-Off" programı ile farklı alanlarda yetenekli ve azimli gençlere kariyer kapılarını açıyor.
Take-Off Programları:
  • Take-Off 101: Lisans 3. ve 4. sınıf öğrencilerine çalışma hayatını deneyimleme imkanı sunan part-time bir programdır.
  • Take-Off Jr.: Yeni mezunlara ve son sınıf öğrencilerine tam zamanlı çalışma imkanı sunan bir programdır.
  • Take-Off Cadet: Pilotluk hayali kuranlara 2 yıllık eğitim ve istihdam imkanı sunan bir programdır.
Başvuru Koşulları:
Programlara başvurmak için belirli şartları karşılamak gerekiyor. Bu şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, yaş sınırı kriterlerini karşılamak, İngilizce dil becerisine sahip olmak ve takım çalışmasına yatkın olmak yer alıyor.

Başvuru Tarihleri:
Take-Off 101 ve Take-Off Jr. programlarına başvurular 10 Mart 2024'e kadar, Take-Off Cadet programına başvurular ise 30 Nisan 2024'e kadar kabul edilecektir.

Hayallerine Uçmak için:
Türk Hava Yolları'nın "Take-Off" programları, havacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen gençler için eşsiz bir fırsattır. Başvuru şartlarını karşılayan ve kendini geliştirmeye istekli olan tüm adaylar, bu programlar aracılığıyla hayallerine bir adım daha yaklaşabilir.

Not:
Bu metin sadece bilgilendirme amaçlıdır. En güncel bilgiler için lütfen https://careers.turkishairlines.com/ adresini ziyaret edin.

Basın bülten linki: https://www.turkishairlines.com/tr-tr/haberler-ve-basin-bultenleri/?p=1

Son düzenleme:

Lbj07

HavaPersonel.Com
Ahh, ben geçen yıl sağlıktan elenmiş olmasaydım şuan 1. Yılımı doldurmuş olacaktım...

Güçlü

HavaPersonel.Com
Umarım Ahmet Bolat’ın dediği afetzedeler için 2.istihdam da açılır

ece.ela

HavaPersonel.Com
Skolyoz. 20 derece ve üzerinde kabul görmüyor.
Gerçekten mi. Bunu duyduğuma çok üzüldüm 😥bende ingilizce kursuna başladım kabin memurluğu çok istiyodum. Bende de skolyoz vardı. Görünümden belli değil açıkçası ama 32 derece. Yalan mı olcak şimdi 🙄

Lbj07

HavaPersonel.Com
Gerçekten mi. Bunu duyduğuma çok üzüldüm 😥bende ingilizce kursuna başladım kabin memurluğu çok istiyodum. Bende de skolyoz vardı. Görünümden belli değil açıkçası ama 32 derece. Yalan mı olcak şimdi 🙄
Benimki 25 dereceydi. 32 derecenin kabul göreceğini zannetmiyorum. Hevesinizi kırmak istemem ama maalesef durum bu. Thy çok üzerine düşüyor sağlık faktörünün. Her şeyinize bakılıyor.

Konuyu okuyanlar;