Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Ü

Üye silindi 18176

Merhabalar, bazı havayollarının sağlık aşamalarına dair cevap bulamadığım için bu gönderi altında toplu bir şekilde bilgi edinmek adına bu konuyu açıyorum. THY`nin psikiyatri ve tiroid gibi hastalık geçmişi olan adayların işe girişini uygun bulmaması;

Pegasus, Sunexpress, AJet, Freebird, Southwind ve MGA için de geçerli midir?

Aynı koşullar şart değilse aralarında sağlık aşamasında hangi hastalıklara yönelik farklılıklar var?

THY`nin sağlık aşamasında sorun olan bir tanı başka bir havayolunda sıkıntı yaratmamış olan varsa ve deneyiminden bahsederse çok faydalı olur.

Teşekkürler. :)

• Like
Tepkiler: rsi
Öncelikle çok faydalı bi konu olmuş, bi çok insanın merakını gideren bi başlık olacaktır.

Benim bildiğim THY ve AJET sağlık süreçleri birebir aynı zorlukta.

Pegasus'un THY ve Ajet'e göre bel fıtığı ve psikiyatri konusunda daha esnek olduğunu biliyorum ancak tiroid konusundaki tutumlarını bilmiyorum.

Diğer firmaları hiç denemedim, sağlık süreçlerine hakim değilim. Bilenlere bırakalım..

Öncelikle çok faydalı bi konu olmuş, bi çok insanın merakını gideren bi başlık olacaktır.

Benim bildiğim THY ve AJET sağlık süreçleri birebir aynı zorlukta.

Pegasus'un THY ve Ajet'e göre bel fıtığı ve psikiyatri konusunda daha esnek olduğunu biliyorum ancak tiroid konusundaki tutumlarını bilmiyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.