Pozisyon veya İlan Adı
Yardımcı lojistik personeli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ebhall

Üye
22 Ara 2025
1
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
5 ağustosta yardımcı lojistik personeli ilanı için online sınava girdim fakat olumlu olumsuz dönüş yapılmadı mülakat için geri dönüş olmadı. Bu durum normal mi

5 ağustosta yardımcı lojistik personeli ilanı için online sınava girdim fakat olumlu olumsuz dönüş yapılmadı mülakat için geri dönüş olmadı. Bu durum normal mi

Ben bunların bi ilanına başvurmuştum 2025 şubat ayında, 2025 temmuz ayında mülakat daveti almıştım mülakata girdim 3 ay sonrada olumsuz dediler mülakat çok iyi geçip yetkilisi 2 kişi hayırlı olsun demelerine rağmen, İK'da ne olduysa artık olumsuz döndüler. Yani başvurudan itibaren mülakata ordanda redde gelene kadar 9 ay bekletmişlerdi çok ağır işliyo tss ama normal değil

Süreç nasıl işliyor tam olarak bilmiyorum. Çok ağır işlediği kesin. Fakat olumlu veya olumsuz kişilere hızlı geri dönüş yapmak bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum. Sonuç olarak herkes bir bekleyiş içerisinde ve en azından bu belirsizliğin ortadan kalkması için aksiyonlar biraz daha seri alınabilir.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.