TSS Tss Yardımcı Lojistik Personeli Başvuru Yapamıyorum ?

• Konbuyu başlatan Saruman96
  • Başlangıç tarihi
S

Saruman96

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
arkadaşlar merhaba tss nin yeni yayında olan lojistik ilanına başvuru yapamıyorum.. 3 ay önce yayınladıkları ilana başvuru yapmıştım ve ertesi gün olumsuz mail gelmişti.. şimdi tekrar başvuru yapmak istediğim zaman daha önce başvuru yapmıştınız uyarısı alıyorum.. ne yapmam lazım?

admin

admin

Admin
Moderatör
arkadaşlar merhaba tss nin yeni yayında olan lojistik ilanına başvuru yapamıyorum.. 3 ay önce yayınladıkları ilana başvuru yapmıştım ve ertesi gün olumsuz mail gelmişti.. şimdi tekrar başvuru yapmak istediğim zaman daha önce başvuru yapmıştınız uyarısı alıyorum.. ne yapmam lazım?
Maalesef yapacak bir şey yok.

S

Saruman96

Maalesef yapacak bir şey yok.
gerçekten çok saçma bir durum bu.. 3 ay önceki ilan da haksız yere olumsuz mail almıştım.. en az lise mezunu demelerine rağmen önlisans mezunuyum.. görüşmeye bile çağırılmadan 1 gün sonra olumsuz mail aldım.. şimdi yeni ilan yayınlanıyor ve başvuru yapamıyorum.. çok saçma..

admin

admin

Admin
Moderatör
gerçekten çok saçma bir durum bu.. 3 ay önceki ilan da haksız yere olumsuz mail almıştım.. en az lise mezunu demelerine rağmen önlisans mezunuyum.. görüşmeye bile çağırılmadan 1 gün sonra olumsuz mail aldım.. şimdi yeni ilan yayınlanıyor ve başvuru yapamıyorum.. çok saçma..
Bu durumu linkedin aracılığı ile ik birimlerinde çalışan kişilere iletin.

S

Saruman96

Bu durumu linkedin aracılığı ile ik birimlerinde çalışan kişilere iletin.
admin bugün bana TGS için mesaj geldi.. yeşilköy de görüşmek istiyorlar.. fakat ben tgs başvurmadım.. tss için de son açılan ilana başvuramadım.. acaba yanlış mesaj gelmiş olabilir mi ? tgs nin en son ocak ayında açtığı ramp ilanına başvuru yapmıştım.. fakat 1 gün sonra olumsuz mail almıştım.. lise mezunlarını kabul ettikleri için.. ben önlisans mezunuyum.. anlam veremedim ? hangi pozizyon için görüşmek istiyorlar onu da anlamadım ramp harici başvurum olmamıştı çünkü..

Konuyu okuyanlar;