Serdarr

Üye
3 Mar 2025
3
0
0
09.04.2025 açılan ilana başvuru yaptım bir gün sonra mail attılar değerlendirme için kameralı soruları çözdüm ve hepsini tamamladım bu süreç nekadar devam eder ve nezaman mülakat veya olumlu olumsuz dönüş yaparlar 3 vardiya yazıyor başvuruda ama çalşma 2 çalış 2 off mu bilgisi olan varsa paylaşırmı lütfen

09.04.2025 açılan ilana başvuru yaptım bir gün sonra mail attılar değerlendirme için kameralı soruları çözdüm ve hepsini tamamladım bu süreç nekadar devam eder ve nezaman mülakat veya olumlu olumsuz dönüş yaparlar 3 vardiya yazıyor başvuruda ama çalşma 2 çalış 2 off mu bilgisi olan varsa paylaşırmı lütfen
ne mezunusunuz siz ?

Ne zaman dönecekleri konusu belli olmuyor. 6 çalış 2 off şeklinde vardiya.

Bende 8 inde başvuru yaptım ertesi gün döndüler sınavı tamamladım

bende 8 in de başvuru yaptım dün sabah gönderilen ONLİNE değerlendirmeden oluşan 3 aşamalı testi yaptım ve tamamladım
Lisans mezunuyum çağırırlar mı sizce

bende 8 in de başvuru yaptım dün sabah gönderilen ONLİNE değerlendirmeden oluşan 3 aşamalı testi yaptım ve tamamladım
Lisans mezunuyum çağırırlar mı sizce
Bende aynı şekildeyim inşallah çağırılırız ama diğer yorum yapanlarda genelde 6 8 hafta arasında dönüş olacağı denmiş

Beden işçisi, yük kaldırma-indirme arkadaşım çalışıyor beli iyi olan gelsin diyo baya ağırmış

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.