TSS Tss Thy Destek Hizmetleri

• Konbuyu başlatan Bulent
  • Başlangıç tarihi
B

Bulent

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba THY Tss kargo görevlisi olarak iş başvur yaptım konu nasıl ilerliyor değerlendirme kodu gönderilmedi daha vs sitede mevcut ilan kaldırıldı yanlız son günden sonramı cv ler inceleniyor gerçi benim cv incelenmiş konu hakkında bilgisi olan varmı süreç nasıl işliyor ne zaman sürede dönüş yapılıyor

S

Saruman96

Merhaba THY Tss kargo görevlisi olarak iş başvur yaptım konu nasıl ilerliyor değerlendirme kodu gönderilmedi daha vs sitede mevcut ilan kaldırıldı yanlız son günden sonramı cv ler inceleniyor gerçi benim cv incelenmiş konu hakkında bilgisi olan varmı süreç nasıl işliyor ne zaman sürede dönüş yapılıyor
merhaba cw nizin incelendiğini nereden gördünüz acaba ?

B

Bulent

E

emin

HavaPersonel.Com
Hava alanında çalişiyom tss ye girmek isdiyom

S

Saruman96

Profilinizden

Profilinizden Gizlilik ve izin ver bölümünden cv nizi görüntüleyen firmaları görebilirsiniz
şimdi baktım bende de görünüyor.. sanırım benim cv mi de incelemişler.. ama dönüş olmadı henüz

S

Saruman96

@admin tss kargo için mülakat davetleri devam ediyor mu bilgin var mı ? 24 gün oldu umudu kesmek mi gerekir ?

B

Bulent

THY
TSS ye başvurduğunuz sitede cv profil oluşturduğunuz yerden en altta ki sekme den gizlilik ve izin ver sayfasından bakabilirsiniz cv biz ordan incelenmiş veya incelenmemiş diye not var

S

Saruman96

arkadaşlar bugün şirketten geri dönüş alanlar oldu mu aramız da ?

S

Saruman96

Bayram öncesi mülakata gitmiştim ama hala dönüş alamadım. Siz aldınız mi veya alan var mı?
bende bayramdan önce başvuru da bulunmuştum.. fakat henüz mülakat için bir davet almadım

S

Safure

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 1 saat önce tss destek hizmetlerinden mail geldi 20 soru vardi cevapladim baska msj alan oldumu veya bilgisi olan varmi bundan sonra ki sürec nasıl işliyor?

C

cihangirefe

Mülakata girip olumlu/olumsuz yanıt alan varmı?

Konuyu okuyanlar;