TSS Tss Thy Destek Hizmetleri

Bulent

HavaPersonel.Com
Merhaba THY Tss kargo görevlisi olarak iş başvur yaptım konu nasıl ilerliyor değerlendirme kodu gönderilmedi daha vs sitede mevcut ilan kaldırıldı yanlız son günden sonramı cv ler inceleniyor gerçi benim cv incelenmiş konu hakkında bilgisi olan varmı süreç nasıl işliyor ne zaman sürede dönüş yapılıyor

Saruman96

HavaPersonel.Com
Merhaba THY Tss kargo görevlisi olarak iş başvur yaptım konu nasıl ilerliyor değerlendirme kodu gönderilmedi daha vs sitede mevcut ilan kaldırıldı yanlız son günden sonramı cv ler inceleniyor gerçi benim cv incelenmiş konu hakkında bilgisi olan varmı süreç nasıl işliyor ne zaman sürede dönüş yapılıyor
merhaba cw nizin incelendiğini nereden gördünüz acaba ?

Bulent

HavaPersonel.Com

emin

HavaPersonel.Com
Hava alanında çalişiyom tss ye girmek isdiyom

Saruman96

HavaPersonel.Com
@admin tss kargo için mülakat davetleri devam ediyor mu bilgin var mı ? 24 gün oldu umudu kesmek mi gerekir ?

Bulent

HavaPersonel.Com
THY
TSS ye başvurduğunuz sitede cv profil oluşturduğunuz yerden en altta ki sekme den gizlilik ve izin ver sayfasından bakabilirsiniz cv biz ordan incelenmiş veya incelenmemiş diye not var

Saruman96

HavaPersonel.Com
arkadaşlar bugün şirketten geri dönüş alanlar oldu mu aramız da ?

Safure

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 1 saat önce tss destek hizmetlerinden mail geldi 20 soru vardi cevapladim baska msj alan oldumu veya bilgisi olan varmi bundan sonra ki sürec nasıl işliyor?

Konuyu okuyanlar;