Arkadaslar bana da geldi fakat çok sacma bisey oldu soru cözmek için sayfayi tikladim acilmadi tekrar acmadi geri geldim tekrar acmak istedim sayfa yok En başa döndüğümde gece 2 de gelen meil sabah 9 da sonlandiği yaziyordu Yani hiç bisekilde sayfaları başa alamiyoruz umarim tek tiklamalik hak degildir iptal olmaz😔

Yaşanan sistemsel aksaklık sebebiyle, 02.03.2024 tarihinde HRPEAK üzerinden tarafınıza iletilen 'THY Destek Hizmetleri Değerlendirme Süreciniz Başlatıldı' içerikli SMS ve e-postayı dikkate almamanızı önemle rica eder, iyi günler dileriz. B016

Beklenen açıklama geldi sms olarak :D

• Like
Tepkiler: Safure
Merhabalar tss den dün gece gelen mesajda 3 marta kadar giriş yapılabilir yazıyordu ama suan girdiğimde 2 marta süresi doldu diyor aynı durumu yaşayan varmı ?

Yaşanan sistemsel aksaklık sebebiyle, 02.03.2024 tarihinde HRPEAK üzerinden tarafınıza iletilen 'THY Destek Hizmetleri Değerlendirme Süreciniz Başlatıldı' içerikli SMS ve e-postayı dikkate almamanızı önemle rica eder, iyi günler dileriz. B016

Beklenen açıklama geldi sms olarak :D
Merhabalar tss den dün gece gelen mesajda 3 marta kadar giriş yapılabilir yazıyordu ama suan girdiğimde 2 marta süresi doldu diyor aynı durumu yaşayan varmı ?
Banada dün gece gelen msj da ayni sekilde 3 mart son yaziyordu..Fakat sabah 9 da suresi doldu yaziyordu

İyi geceler bana da tss den mesaj ve mail geldi. Fakat sizin söylediğiniz gibi sadece genel yetenek testi değil. İngilizce ve soyut kavrama testi gibi bir şey. Bunlardan sonra TGS gibi mi süreç yerinde sınava mı çağırıyorlar bilgisi olan var mı ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.