TSS Tss Thy Destek Değerlendirme Süreci Soruları Nedir ?

• Konbuyu başlatan FurkanX
  • Başlangıç tarihi
F

FurkanX

HavaPersonel.Com
Merhaba tarafıma mail olarak tss değerlendirme süreciniz başlatılmıştır 20 tane genel yetenek sorusu var başlat seçeneği vs… bu soruların içeri nedir acaba daha önce çözen varsa aydınlata bilir mi ? Basit mi telefon üzerinden yapılacak bişey mi pc den mi girmeliyim ? Sayfa desteklemezse filan boşuna hataya düşmesin diye soruyorum, teşekkürler.

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba tarafıma mail olarak tss değerlendirme süreciniz başlatılmıştır 20 tane genel yetenek sorusu var başlat seçeneği vs… bu soruların içeri nedir acaba daha önce çözen varsa aydınlata bilir mi ? Basit mi telefon üzerinden yapılacak bişey mi pc den mi girmeliyim ? Sayfa desteklemezse filan boşuna hataya düşmesin diye soruyorum, teşekkürler.
Bu mesajın yanlışlıkla gönderildiğini düşünüyorum. Gün içerisinde düzeltme gelebilir

F

FurkanX

HavaPersonel.Com
Hımm yani alım konusunda bir beklentiye düşmemek mi gerekiyor ?

F

FurkanX

HavaPersonel.Com
daha önce kariyernet ilan başvurusunda şirket bu ilan başvurularını buğün inceledi ibaresi vardı ama.. birde benim özgeçmiş daha önceden görüntülenmişti ama dönüş olmamıştı. Sabah bu 20 tane temel kavrama sorusu olarak gelen maili açıp çözdüğümde sonuç almazmıyım acaba ?

E

emrekalemli

HavaPersonel.Com
Merhaba, bana da aynı şekilde bilgi geldi. İşlemlerde son olarak hangi aşamadasiniz Yardımcı olur musunuz?

C

cihangirefe

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Banada aynı şekilde geldi temel kavrama sorusu olarak geçiyor süre 10 dk

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar dediğim gibi muhtemelen bir karışıklık oldu gün içinde düzeltme gelecektir.

gunesdogan

gunesdogan

rise against odds
Admin
Moderatör
Gönderdikleri linke tıkladığımda yapmanız gereken bir değerlendirme bulunmamaktadır yazıyor. Yani yanlışlıkla göndermişler ve düzeltmişler admin'in dediği gibi.
Fakat benim anlamadığım, bu Ofis Görevlisi alımına dair 2 ay geçmesine rağmen neden hiç kimseye mülakat daveti veya herhangi bir ilerleme daveti gelmedi? Herhangi bir bilgisi olan var mı?

F

FurkanX

HavaPersonel.Com
Ah be gece gece boşuna heyecanlandırdı :( şarj %5 die sabah çözeriz diyordum, acaba gece tıklayıp çözseydim süreci ilerletirlermiydi yoksa düzeltme gelince iptal mi olurdu :D

C

cihangirefe

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
S

Safure

HavaPersonel.Com
Arkadaslar bana da geldi fakat çok sacma bisey oldu soru cözmek için sayfayi tikladim acilmadi tekrar acmadi geri geldim tekrar acmak istedim sayfa yok En başa döndüğümde gece 2 de gelen meil sabah 9 da sonlandiği yaziyordu Yani hiç bisekilde sayfaları başa alamiyoruz umarim tek tiklamalik hak degildir iptal olmaz😔

F

FurkanX

HavaPersonel.Com
Yaşanan sistemsel aksaklık sebebiyle, 02.03.2024 tarihinde HRPEAK üzerinden tarafınıza iletilen 'THY Destek Hizmetleri Değerlendirme Süreciniz Başlatıldı' içerikli SMS ve e-postayı dikkate almamanızı önemle rica eder, iyi günler dileriz. B016

Beklenen açıklama geldi sms olarak :D

A

Airbus

HavaPersonel.Com
Merhabalar tss den dün gece gelen mesajda 3 marta kadar giriş yapılabilir yazıyordu ama suan girdiğimde 2 marta süresi doldu diyor aynı durumu yaşayan varmı ?

F

FurkanX

HavaPersonel.Com
Sistemsel aksaklık olmuş sms attılar sonra yukardaki mesajda olduğu gibi :S

S

Safure

HavaPersonel.Com
Yaşanan sistemsel aksaklık sebebiyle, 02.03.2024 tarihinde HRPEAK üzerinden tarafınıza iletilen 'THY Destek Hizmetleri Değerlendirme Süreciniz Başlatıldı' içerikli SMS ve e-postayı dikkate almamanızı önemle rica eder, iyi günler dileriz. B016

Beklenen açıklama geldi sms olarak :D
Merhabalar tss den dün gece gelen mesajda 3 marta kadar giriş yapılabilir yazıyordu ama suan girdiğimde 2 marta süresi doldu diyor aynı durumu yaşayan varmı ?
Banada dün gece gelen msj da ayni sekilde 3 mart son yaziyordu..Fakat sabah 9 da suresi doldu yaziyordu

I

ijlal

HavaPersonel.Com
İyi geceler bana da tss den mesaj ve mail geldi. Fakat sizin söylediğiniz gibi sadece genel yetenek testi değil. İngilizce ve soyut kavrama testi gibi bir şey. Bunlardan sonra TGS gibi mi süreç yerinde sınava mı çağırıyorlar bilgisi olan var mı ?

Konuyu okuyanlar;