FurkanX

Üye
17 Ara 2023
42
7
35
Merhaba tarafıma mail olarak tss değerlendirme süreciniz başlatılmıştır 20 tane genel yetenek sorusu var başlat seçeneği vs… bu soruların içeri nedir acaba daha önce çözen varsa aydınlata bilir mi ? Basit mi telefon üzerinden yapılacak bişey mi pc den mi girmeliyim ? Sayfa desteklemezse filan boşuna hataya düşmesin diye soruyorum, teşekkürler.

Merhaba tarafıma mail olarak tss değerlendirme süreciniz başlatılmıştır 20 tane genel yetenek sorusu var başlat seçeneği vs… bu soruların içeri nedir acaba daha önce çözen varsa aydınlata bilir mi ? Basit mi telefon üzerinden yapılacak bişey mi pc den mi girmeliyim ? Sayfa desteklemezse filan boşuna hataya düşmesin diye soruyorum, teşekkürler.
Bu mesajın yanlışlıkla gönderildiğini düşünüyorum. Gün içerisinde düzeltme gelebilir

daha önce kariyernet ilan başvurusunda şirket bu ilan başvurularını buğün inceledi ibaresi vardı ama.. birde benim özgeçmiş daha önceden görüntülenmişti ama dönüş olmamıştı. Sabah bu 20 tane temel kavrama sorusu olarak gelen maili açıp çözdüğümde sonuç almazmıyım acaba ?

Merhaba, bana da aynı şekilde bilgi geldi. İşlemlerde son olarak hangi aşamadasiniz Yardımcı olur musunuz?

Banada aynı şekilde geldi temel kavrama sorusu olarak geçiyor süre 10 dk

Arkadaşlar dediğim gibi muhtemelen bir karışıklık oldu gün içinde düzeltme gelecektir.

• Like
Tepkiler: cihangirefe
Gönderdikleri linke tıkladığımda yapmanız gereken bir değerlendirme bulunmamaktadır yazıyor. Yani yanlışlıkla göndermişler ve düzeltmişler admin'in dediği gibi.
Fakat benim anlamadığım, bu Ofis Görevlisi alımına dair 2 ay geçmesine rağmen neden hiç kimseye mülakat daveti veya herhangi bir ilerleme daveti gelmedi? Herhangi bir bilgisi olan var mı?

• Like
Tepkiler: cihangirefe
Ah be gece gece boşuna heyecanlandırdı :( şarj %5 die sabah çözeriz diyordum, acaba gece tıklayıp çözseydim süreci ilerletirlermiydi yoksa düzeltme gelince iptal mi olurdu :D

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.