THY Destek Hizmetleri A.Ş ( TSS ) ÜNVANLI FİRMAMIZ İÇİN
İSTANBUL HAVALİMANINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ** YARDIMCI HİZMETLER GÖREVLİSİ **ÜNVANINDA PERSONEL ALINACAKTIR.
ARANILAN NİTELİKLER;
Bu pozisyonda görev yapacak kişilerin iş tanımı;
- En az İlkokul mezunu,
- 01.01.1985 ve sonrası doğumlu,
- Ekip çalışmasına yatkın, iş takibini başarıyla yerine getiren, sorumluluk bilinci yüksek,
- Tercihen otellerin veya restoranların bulaşıkhanelerinde çalışmış bu alanda tecrübe sahibi,
- Farklı lokasyonlarda çalışmaya uygun, 3'lü vardiya düzeninde görev yapabilecek,
- Bulaşıkhaneye gelen tüm malzemelerin kurallara uygun olarak yıkanması/ayrıştırılması/hazırlanması,
- Temizliğe ait tüm malzemelerin kurallara uygun olarak hazırlanması ve kullanılması,
- Hijyen kurallarımız çerçevesinde Bulaşıkhanenin genel düzenini sağlamak,
İlgilenen adayların özgeçmişlerini didem.yaren@iskur.gov.tr ve serdar.bas@iskur.gov.tr göndermeleri gerekmektedir.
Özgeçmişler WORD ya da PDF formatında olmalıd
1 ay 1.5 ay icinde dönüş yapariz dediler bana sana ne zaman döneceklerini söylemediler miMerhaba tss temizlik mulakatina giripte olumlu cevap alan varmi aramalar başladımi acaba ümidi kesmek mi lazım
Süreç uzun dediler zaman vermediler1 ay 1.5 ay icinde dönüş yapariz dediler bana sana ne zaman döneceklerini söylemediler mi
Bugün aradılar olumlu yanıt verdilerAh admin 30 mayısta mülakata gittim dönüşler başladımi tek merakım o
Hayırlı uğurlu olsun darısı başımaBugün aradılar olumlu yanıt verdiler
30 nisanda bende görüştüm hayırlısı bizim içinde süreçten haberdar ederseniz çok memnun olurum3 hafta olmuştu
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.