TSS Tss Temizlik Elemani

• Konbuyu başlatan sead
  • Başlangıç tarihi
S

sead

HavaPersonel.Com
Merhaba 30 mayısta yüz yüze mülakata katıldım geri dönüş alan oldumu arkadaşlar

U

umut

HavaPersonel.Com
U

umut

HavaPersonel.Com
Merhaba 30 mayısta yüz yüze mülakata katıldım geri dönüş alan oldumu arkadaşlar
Bende bugun gorustum yuz yuze 1 ay 1.5 ay surer dediler donus yapmamiz senin bu yazindan sonra hic umidim kalmadi neden diye sorarsan sen 30 nisanda gittin sanirim kisim kisim hergun 10 20 kisi cagirmislar sonuc olaraka 200 300 kisi basvurur okadar kisinin icinden secilipte cagirmazlar bende bugun gittigimde 10 kisi vardi kendi kendime dedim en azindan %50 sansimiz olur cagirma ihtimalleri yuksek diyordum taaaki senin yazini gorene kadar 😅😅😅

S

sead

HavaPersonel.Com
Bende bugun gorustum yuz yuze 1 ay 1.5 ay surer dediler donus yapmamiz senin bu yazindan sonra hic umidim kalmadi neden diye sorarsan sen 30 nisanda gittin sanirim kisim kisim hergun 10 20 kisi cagirmislar sonuc olaraka 200 300 kisi basvurur okadar kisinin icinden secilipte cagirmazlar bende bugun gittigimde 10 kisi vardi kendi kendime dedim en azindan %50 sansimiz olur cagirma ihtimalleri yuksek diyordum taaaki senin yazini gorene kadar 😅😅😅
Hayırlısı belli olmaz bende o gün gittiğimde 12 13 kişi vardı pek umut baglamamak lazım sanırım 🙂

Zeus aşkına

Zeus aşkına

HavaPersonel.Com
Temizlik için başvuru yapmıştım. Bugün THY genel müdürlükten aramışlar duymamışım sonu 63 63 olan acaba mülakat için miydi bilgisi olan varmı ne yapmalıyım. Bilgi verirseniz lütfen???

M

murat1080

HavaPersonel.Com
Temizlik için başvuru yapmıştım. Bugün THY genel müdürlükten aramışlar duymamışım sonu 63 63 olan acaba mülakat için miydi bilgisi olan varmı ne yapmalıyım. Bilgi verirseniz lütfen???
Evet o numara mülakat icin

S

sead

HavaPersonel.Com
Hala mülakatlar sürüyor sa is uzun beklemek anlamsızlaşıyor

Konuyu okuyanlar;