Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TSSTss Temizlik Bölüm 9 Mayıs Mülakat Sonrası Sonuç
siz temizlik için bekliyorsunuz sanırım ben kargo için bekliyorum.. 9 mayıs ta gidenlere henüz dönüş olmamış o zaman anladığım kadarı ile.. işin enteresan tarafı buradan burak arkadaşımız 27 mayısta gitmişti görüşmeye kendisine dönüş sağlandı fakat biz çok daha önceden gittik bize dönüş yapmadılar bile
siz temizlik için bekliyorsunuz sanırım ben kargo için bekliyorum.. 9 mayıs ta gidenlere henüz dönüş olmamış o zaman anladığım kadarı ile.. işin enteresan tarafı buradan burak arkadaşımız 27 mayısta gitmişti görüşmeye kendisine dönüş sağlandı fakat biz çok daha önceden gittik bize dönüş yapmadılar bile
Merhaba arkadaşlar 6 kasimda thy tarafından arandim kariyer net ten gördük cv nize baktık bizimle bahçıvan olarak çalışmayı düşünürmüsünüz dediler tm dedim 7 kasım için görüşme ayarladilar öncesinden mailime ssk dökümü istediler bide tss.hrpeak ten sivan gibi bir şey oldu neyse gittim 3 kişi soru sordu 15 dakika fln sürdü 4 hafta 8 hafta arasında dönüş yapılacaktır olumlu veya olumsuz sizce süreç nasıl ilerliyor ?