Pozisyon veya İlan Adı
Yardımcı Lojistik Görevlisi ve Yardımcı Hizmetler ve Hijyen Görevlisi

diemcizone

Üye
4 Ağu 2025
39
5
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba,

27.08.2025 Tarihinde "Yardımcı Lojistik Görevlisi"

29.08.2025 Tarihinde "Yardımcı Hizmetler ve Hijyen Görevlisi"

2 Farklı iş ilanlarına başvuruda bulundum fakat bana sınav için bağlantı göndermediler, sadece "başvurunuz alınmıştır" şeklinde mail gelmişti, bu durumda doğrudan işe alınma ihtimalim yok sanırım bir şeyler uymadı? aynı durumda olan var mı acaba?

• Like
Tepkiler: Saruman96
Merhaba hocam gelen mail de ne yazıyor ?

Sayın H***** A*****,

Şirketimize olan güveniniz ve ilanımıza olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz.
Başvurunuz üzere değerlendirme süreciniz başlamıştır.
Özgeçmişinizin ilan edilen pozisyonun gerekliliklerine uygun olması halinde sizinle iletişime geçmekten memnuniyet duyacağız.

Sürecinizde başarılar dileriz.

Standart başvurunuz alındı mesajı geldi hocam sadece.

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba,

27.08.2025 Tarihinde "Yardımcı Lojistik Görevlisi"

29.08.2025 Tarihinde "Yardımcı Hizmetler ve Hijyen Görevlisi"

2 Farklı iş ilanlarına başvuruda bulundum fakat bana sınav için bağlantı göndermediler, sadece "başvurunuz alınmıştır" şeklinde mail gelmişti, bu durumda doğrudan işe alınma ihtimalim yok sanırım bir şeyler uymadı? aynı durumda olan var mı acaba?
Nereden başvurdunuz acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.