TSS TSS Mülakata Girenler

dayı

HavaPersonel.Com
arkadaşlar işkur üzerinden mülakata girdik toplu bir şekilde biliyorsunuz ardından çağrılanlar oldu ben de çağırılanlar arasındaydım havalimanında mülakata katıldım, 15 gün içerisinde haber vereceğiz dediler olumlu ise, haber yok 8 gün oldu,

haber alan eğitimlere başlayan var mı aranızda arkadaşlar bilgi verebilir misiniz süreç ile alakalı

STKRAL75

HavaPersonel.Com
arkadaşlar işkur üzerinden mülakata girdik toplu bir şekilde biliyorsunuz ardından çağrılanlar oldu ben de çağırılanlar arasındaydım havalimanında mülakata katıldım, 15 gün içerisinde haber vereceğiz dediler olumlu ise, haber yok 8 gün oldu,

haber alan eğitimlere başlayan var mı aranızda arkadaşlar bilgi verebilir misiniz süreç ile alakalı
bende mülakata katıldım sizin gibiyim şuan hala bekliyorum 11 gün oldu daha dönüş olmadı

samet44

HavaPersonel.Com

Ayın 25 inde bende girdim fakat banada diğer arkadaşlarıma da dönüş olmadı olumlu veya olumsuz beklemedeyiz hayırlısıysa olur inşallah.

Memo47

HavaPersonel.Com
Ben Haziran ayının 21 inde mülakata girdim halla haber bekliyorum bilginiz olsun süreç baya uzun tabi benim kargo lokasyonu olduğunu ekliyorum diğer lokasyon lar hakkında bilgim yok

Memo47

HavaPersonel.Com
Ve biraz önce bir bilgi aldım kendim alturda çalışıyorum yeni gelen personeller var başlayan uçak içi temizlik airpak ta bilginiz olsun

Kullanici998

HavaPersonel.Com
Bende başvuru yaptım ama hiçbir şekilde atatürk kargo terminaline görüşe vs. Çağırılmadım bu durumda olanlar varmı acaba nasıl bir yol izlemeliyiz?

yunusD.

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar mülakata katılıp daha sonra 24 temmuzda tss kargo binasına gittik 15 gün içinde dönüş yapılmazsa olumsuz olmuştur dediler ama diğer arkadaşları da aramamışlar hiç aranan var mı

dayı

HavaPersonel.Com
Bende aranmadım aynı durumdayız aga kimseyi aramamışlar öyle söyledi havacılık personel sayfası

yunusD.

HavaPersonel.Com
Bende aranmadım aynı durumdayız aga kimseyi aramamışlar öyle söyledi havacılık personel sayfası
ee ne olcak peki herkes olumsuz mu yani adam bize dediki 16. Gun den sonra daha aranmassiniz boşa beklemeyin dedi

dayı

HavaPersonel.Com
hayır birkaç kişi eğitime çağırılsa eyvallah ama ne yapmaya çalıştıklarını anlayamadım Pzt salı haber gelmezse fınısh zaten...

dayı

HavaPersonel.Com
o zaman geçmiş olsun dostum bizim iş yatmış

Mazlum721

HavaPersonel.Com
Yok baba kısmet değil olmuyor hangi büyük fabrikaya başvursak olmuyor lanetlenmişmiyim acaba

Thegoodperson

HavaPersonel.Com

Mülakat oluyor mu işçi alımında

samet44

HavaPersonel.Com
O kadar mülakata çağırdılar neden kimseyi baslatmadilarki alt tarafı kargo işi bize hala olumlu veya olumsuz mail gelmedi. Arıyoruz hala değerlendiriliyosunuz mail gelene kadar bekleyin diyolar bekliyoruz sonra bı kargo alımı ilanı daha görüyoruz.
Tecrübeli olmama ramen arayan olmadı hala sabırla bekliyorum bir mail veya bir telefon hayırlısıysa olur inşallah herkes için.

Leon718

HavaPersonel.Com
O kadar mülakata çağırdılar neden kimseyi baslatmadilarki alt tarafı kargo işi bize hala olumlu veya olumsuz mail gelmedi. Arıyoruz hala değerlendiriliyosunuz mail gelene kadar bekleyin diyolar bekliyoruz sonra bı kargo alımı ilanı daha görüyoruz.
Tecrübeli olmama ramen arayan olmadı hala sabırla bekliyorum bir mail veya bir telefon hayırlısıysa olur inşallah herkes için.
15 gün içinde dönüş olmazsa olumsuz dediler. olumsuz büyük ihtimalle bence beklemeyin boşuna. zaten başka ilan açtılar dediğiniz gibi kariyerden

Konuyu okuyanlar;