TSS Tss Kargo Işçisi Mülakat Daveti Hk.

• Konbuyu başlatan burakkoyuncu0
  • Başlangıç tarihi
B

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Belkide ben en son sonunda dönüş aldım. Önce online teste girecekmişim Pc başında kameralı. Yarında görüşmeye davet ettiler. Yardımcı olur musunuz online test hakkında ve görüşmede mülakatta neler soruluyor. Yakın zamanda @Saruman96 sen gitmiştin sanırım knka. Birde admin senden yardım alabilir miyim @admin

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Belkide ben en son sonunda dönüş aldım. Önce online teste girecekmişim Pc başında kameralı. Yarında görüşmeye davet ettiler. Yardımcı olur musunuz online test hakkında ve görüşmede mülakatta neler soruluyor. Yakın zamanda @Saruman96 sen gitmiştin sanırım knka. Birde admin senden yardım alabilir miyim @admin
öncelikle dönüş almana sevindim kardeşim .. bana da online testlere gireceksin demişlerdi fakat bana test falan gönderilmedi.. ben direk görüşmeye gittim.. genel sorular sordular daha önce çalıştığın firmalar gibi..

B

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
öncelikle dönüş almana sevindim kardeşim .. bana da online testlere gireceksin demişlerdi fakat bana test falan gönderilmedi.. ben direk görüşmeye gittim.. genel sorular sordular daha önce çalıştığın firmalar gibi..
He öyle zorlucak sorular yok yani knka

F

faruktas

HavaPersonel.Com
SGK dökümünü iş görüşmesine giderken mi götüreceğiz

F

faruktas

HavaPersonel.Com
Saat kaçta gorusmen

B

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
dostum mesaj geldimi sana. Online test linki ve whatsapdan adres

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
bana test gönderilmedi teste girmeden gittim görüşmeye sorun olur mu acaba :) ne yapayım yani kendileri göndermedi @admin bilgin var mı bu konuda

Konuyu okuyanlar;