yasingns

Üye
2 Ağu 2023
7
3
0
Arkadaşlar Tss kargo işçisi ilanına başvurdum.7 Mayısta Mülakata çağırıldım ama ek olarak Genel Yetenek Sınavı gönderdiler mülakata gelmeden önce yap diye Kargo İşçisi ilanına başvuran arkadaşlarıma böyle bir sınav yönlendirilmesi olmadı.Mülakata katılıp böyle bir sınav atanan yada bilgisi olan var mıdır?

Arkadaşlar Tss kargo işçisi ilanına başvurdum.7 Mayısta Mülakata çağırıldım ama ek olarak Genel Yetenek Sınavı gönderdiler mülakata gelmeden önce yap diye Kargo İşçisi ilanına başvuran arkadaşlarıma böyle bir sınav yönlendirilmesi olmadı.Mülakata katılıp böyle bir sınav atanan yada bilgisi olan var mıdır?
Gönderiliyor. Artık temizlik pozisyonu da dahil herkese gönderiyorlar.

• Like
Tepkiler: yasingns
ilana ne zaman başvuru yapmıştınız ? ve ne zaman arandınız ve davet edildiniz acaba ?

• Like
Tepkiler: yasingns

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.