B
burakkoyuncu0
HavaPersonel.Com
Beyler mülakat sonuç mailleri atılmaya başlamış. Mailleri kontrol edin isterseniz. Sonuçlarıda paylaşır mısınız
Size gelmedi mi mailBeyler mülakat sonuç mailleri atılmaya başlamış. Mailleri kontrol edin isterseniz. Sonuçlarıda paylaşır mısınız
Bana gelmedi daha. Ama benle aynı gün giren arkadaşıma olumsuz maili geldi. Banada gelir illaki sonuçSize gelmedi mi mail
Hakkınızda hayırlısı olur umarım alınırsınız. Ben destek uzmanlığı için sonuç bekliyorum ama forumda bu pozisyondan sonuç bekleyen benden başka kimse kalmadığı için sürekli sizin başlıklarınızdayım sizin adınıza daha çok heyecanlandım şu an burada sonuç bekleyen belli başlı 3-5 kişi var siz de onlardan birisiniz umarım olumlu dönerlerBana gelmedi daha. Ama benle aynı gün giren arkadaşıma olumsuz maili geldi. Banada gelir illaki sonuç
Dostum benim dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah senin içinde güzel şeyler olur. Herkes iyi yerlere varsın istiyorumHakkınızda hayırlısı olur umarım alınırsınız. Ben destek uzmanlığı için sonuç bekliyorum ama forumda bu pozisyondan sonuç bekleyen benden başka kimse kalmadığı için sürekli sizin başlıklarınızdayım sizin adınıza daha çok heyecanlandım şu an burada sonuç bekleyen belli başlı 3-5 kişi var siz de onlardan birisiniz umarım olumlu dönerler
Demek ki olumsuz da olsa cvb geliyor muşSize gelmedi mi mail
Size mail gelmezse üzülmeyin bu arada Destek Uzmanı pozisyonu için de olumsuz olanlara direkt toplu olarak mail attılar kalanları da sınav puanları sıralamalarına göre ay ay mülakata çağırdılar dediğiniz gibi toplu alım olacaksa Eylül'de kesin dönerler. Ben de teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinDostum benim dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah senin içinde güzel şeyler olur. Herkes iyi yerlere varsın istiyorum
Anladığım kadarıyla olumsuz dönmüşler size sıkmayın canınızı hakkınızda hayırlısı olsun umarım Allah size iyi ki olmamış diyeceğiniz kadar güzel kapılar açarDemek ki olumsuz da olsa cvb geliyor muş
Hayır bana henüz gelmedi bişey, olumsuz arkadaşa gelmiş mail. Onun dedim çünkü bir aydır olumsuz olanlara dönüş yapılmıyor diye bir bilgi vardı yılan hikayesine dönmüştü onun için yazdım onuAnladığım kadarıyla olumsuz dönmüşler size sıkmayın canınızı hakkınızda hayırlısı olsun umarım Allah size iyi ki olmamış diyeceğiniz kadar güzel kapılar açar
Benim yorumumu alıntılayınca olumsuz geldi sandım kusura bakmayın O zaman inşallah olumlu gelir size deHayır bana henüz gelmedi bişey, olumsuz arkadaşa gelmiş mail. Onun dedim çünkü bir aydır olumsuz olanlara dönüş yapılmıyor diye bir bilgi vardı yılan hikayesine dönmüştü onun için yazdım onu
Teşekkür ederim, inşallah. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Burada hepimiz emekçi insanlarızBenim yorumumu alıntılayınca olumsuz geldi sandım kusura bakmayın O zaman inşallah olumlu gelir size de
sizin gibi çok var destek uzmanlığı bekleyen henüz dönüş yok tek değilsinizHakkınızda hayırlısı olur umarım alınırsınız. Ben destek uzmanlığı için sonuç bekliyorum ama forumda bu pozisyondan sonuç bekleyen benden başka kimse kalmadığı için sürekli sizin başlıklarınızdayım sizin adınıza daha çok heyecanlandım şu an burada sonuç bekleyen belli başlı 3-5 kişi var siz de onlardan birisiniz umarım olumlu dönerler
sizin gibi çok var destek uzmanlığı bekleyen henüz dönüş yok tek değilsiniz
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hiç sıkmayın canınızı Allah içinizi ferahlatacak kapılar açsın sizeBaktım da şimdi olumsuz mail gelmiş
Amin dostum sağolasın. O kadar bekle sonunda olumsuz kötü olduHakkınızda hayırlısı olsun inşallah hiç sıkmayın canınızı Allah içinizi ferahlatacak kapılar açsın size
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah vardır bir hayır herşey de . Bozmayın moraliniziBaktım da şimdi olumsuz mail gelmiş
kanka bana henüz bir mail gelmedi.. 9 mayısta gittim görüşmeye bekliyorum halaSeni merak ettim hacı sonucu @Saruman96
Ben 21 mayısta gitmiştimkanka bana henüz bir mail gelmedi.. 9 mayısta gittim görüşmeye bekliyorum hala