TSS Tss Kargo Işçisi Dönüşler Hk.

• Konbuyu başlatan burakkoyuncu0
  • Başlangıç tarihi
B

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Beyler mülakat sonuç mailleri atılmaya başlamış. Mailleri kontrol edin isterseniz. Sonuçlarıda paylaşır mısınız

N

noname

HavaPersonel.Com
Bana gelmedi daha. Ama benle aynı gün giren arkadaşıma olumsuz maili geldi. Banada gelir illaki sonuç
Hakkınızda hayırlısı olur umarım alınırsınız. Ben destek uzmanlığı için sonuç bekliyorum ama forumda bu pozisyondan sonuç bekleyen benden başka kimse kalmadığı için sürekli sizin başlıklarınızdayım 😅 sizin adınıza daha çok heyecanlandım şu an burada sonuç bekleyen belli başlı 3-5 kişi var siz de onlardan birisiniz umarım olumlu dönerler 🙏

B

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Hakkınızda hayırlısı olur umarım alınırsınız. Ben destek uzmanlığı için sonuç bekliyorum ama forumda bu pozisyondan sonuç bekleyen benden başka kimse kalmadığı için sürekli sizin başlıklarınızdayım 😅 sizin adınıza daha çok heyecanlandım şu an burada sonuç bekleyen belli başlı 3-5 kişi var siz de onlardan birisiniz umarım olumlu dönerler 🙏
Dostum benim dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah senin içinde güzel şeyler olur. Herkes iyi yerlere varsın istiyorum 🙏🙏

N

noname

HavaPersonel.Com
Dostum benim dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah senin içinde güzel şeyler olur. Herkes iyi yerlere varsın istiyorum 🙏🙏
Size mail gelmezse üzülmeyin bu arada Destek Uzmanı pozisyonu için de olumsuz olanlara direkt toplu olarak mail attılar kalanları da sınav puanları sıralamalarına göre ay ay mülakata çağırdılar dediğiniz gibi toplu alım olacaksa Eylül'de kesin dönerler. Ben de teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

N

noname

HavaPersonel.Com
Demek ki olumsuz da olsa cvb geliyor muş👍
Anladığım kadarıyla olumsuz dönmüşler size sıkmayın canınızı hakkınızda hayırlısı olsun umarım Allah size iyi ki olmamış diyeceğiniz kadar güzel kapılar açar

Zeus aşkına

Zeus aşkına

HavaPersonel.Com
Anladığım kadarıyla olumsuz dönmüşler size sıkmayın canınızı hakkınızda hayırlısı olsun umarım Allah size iyi ki olmamış diyeceğiniz kadar güzel kapılar açar
Hayır bana henüz gelmedi bişey, olumsuz arkadaşa gelmiş mail. Onun dedim çünkü bir aydır olumsuz olanlara dönüş yapılmıyor diye bir bilgi vardı yılan hikayesine dönmüştü onun için yazdım onu

N

noname

HavaPersonel.Com
Hayır bana henüz gelmedi bişey, olumsuz arkadaşa gelmiş mail. Onun dedim çünkü bir aydır olumsuz olanlara dönüş yapılmıyor diye bir bilgi vardı yılan hikayesine dönmüştü onun için yazdım onu
Benim yorumumu alıntılayınca olumsuz geldi sandım kusura bakmayın 😅 O zaman inşallah olumlu gelir size de 😊

Zeus aşkına

Zeus aşkına

HavaPersonel.Com
Benim yorumumu alıntılayınca olumsuz geldi sandım kusura bakmayın 😅 O zaman inşallah olumlu gelir size de 😊
Teşekkür ederim, inşallah. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Burada hepimiz emekçi insanlarız 👍

C

cihangirefe

HavaPersonel.Com
sizin gibi çok var destek uzmanlığı bekleyen henüz dönüş yok tek değilsiniz

B

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Baktım da şimdi olumsuz mail gelmiş

B

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Seni merak ettim hacı sonucu @Saruman96

Konuyu okuyanlar;