Tss Iş Görüşmesi

• Konbuyu başlatan talysk
  • Başlangıç tarihi
T

talysk

HavaPersonel.Com
TSS iş görüşmesinden önce çözülmesi için online test gönderiliyor mu? Depo işçisi pozisyonu için konuşuyorum. Aşağıdaki şekilde bir mesaj gönderildi de bana, yardımcı olabilir misiniz?
"Size iletmiş olduğumuz link üzerinden https://tss.hrpeak.com/ güncel özgeçmişinizi oluşturabilir misiniz ? Özgeçmişinizi tamamladığınızda sınav ataması sms ile bilgilendirme mesajı olarak paylaşılacaktır."

Özgeçmişimi güncelledim ancak SMS gönderilmedi. Sınav ataması da nedir, gerçekten bir şey anlamadım.

admin

admin

Admin
Moderatör
TSS iş görüşmesinden önce çözülmesi için online test gönderiliyor mu? Depo işçisi pozisyonu için konuşuyorum. Aşağıdaki şekilde bir mesaj gönderildi de bana, yardımcı olabilir misiniz?
"Size iletmiş olduğumuz link üzerinden https://tss.hrpeak.com/ güncel özgeçmişinizi oluşturabilir misiniz ? Özgeçmişinizi tamamladığınızda sınav ataması sms ile bilgilendirme mesajı olarak paylaşılacaktır."

Özgeçmişimi güncelledim ancak SMS gönderilmedi. Sınav ataması da nedir, gerçekten bir şey anlamadım.
Basit bir genel yetenek sınavı iletiliyor.

T

talysk

HavaPersonel.Com
Basit bir genel yetenek sınavı iletiliyor.
Bana gönderilmedi, dedikleri her şeyi yaptım. Yarın görüşme için cagirmislardi. Test göndermeleri için nasıl iletişime gecebilirim TSS ile? Whatsapptan bana mesaj atmıştı TSS iletişim merkezi. Orayı mı aramalıyım? Testi çözmeden görüşmeye gidemem mi? Yardımcı olun lütfen.

B

bilmiyorum

HavaPersonel.Com
Bana gönderilmedi, dedikleri her şeyi yaptım. Yarın görüşme için cagirmislardi. Test göndermeleri için nasıl iletişime gecebilirim TSS ile? Whatsapptan bana mesaj atmıştı TSS iletişim merkezi. Orayı mı aramalıyım? Testi çözmeden görüşmeye gidemem mi? Yardımcı olun lütfen.
Size mesaj atan ik numarasına wp üzerinden veya mail üzerinden ulaşın benimde bu durum olmuştu 2-3 saat sonra sınav daveti gelmişti

C

Cezmi

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar 6 kasimda thy tarafından arandim kariyer net ten gördük cv nize baktık bizimle bahçıvan olarak çalışmayı düşünürmüsünüz dediler tm dedim 7 kasım için görüşme ayarladilar öncesinden mailime ssk dökümü istediler bide tss.hrpeak ten sivan gibi bir şey oldu neyse gittim 3 kişi soru sordu 15 dakika fln sürdü 4 hafta 8 hafta arasında dönüş yapılacaktır olumlu veya olumsuz sizce süreç nasıl ilerliyor ?

Konuyu okuyanlar;