TSS Tss Güvenlik Ve Kargo Işçisi Hakkında

• Konbuyu başlatan burakkoyuncu0
  • Başlangıç tarihi
B

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Ee bayram bitti hala dönüşler yok. 2025 in bayramını mı bekleyelim yine dönüş için. Niye bu kadar ağır işliyor ki süreç. Olumsuzsa olumsuz maili at yani önümüze bakalım

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
peki şirket ile iletişime geçmiş ve yakın bir zaman içinde bilgi alan var mı ?

A

askarabat75

HavaPersonel.Com
Ee bayram bitti hala dönüşler yok. 2025 in bayramını mı bekleyelim yine dönüş için. Niye bu kadar ağır işliyor ki süreç. Olumsuzsa olumsuz maili at yani önümüze bakalım
Merhaba . Bir arkadaş son yorumunu okudunuz mu ön görüşme yapmış ve Maltepe E5 projesi için alım yapılacak demiş İK (THY genel müdürlük projesi) @Saruman96

B

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Merhaba . Bir arkadaş son yorumunu okudunuz mu ön görüşme yapmış ve Maltepe E5 projesi için alım yapılacak demiş İK (THY genel müdürlük projesi) @Saruman96
Herkes farklı şey söylüyor. Biri de ben mülakata davet edildim demişti. Ama maltepeden falan bahsetmemişti

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
Herkes farklı şey söylüyor. Biri de ben mülakata davet edildim demişti. Ama maltepeden falan bahsetmemişti
hafta ortasına geldik artık hafta bitti sayılır.. bu haftada haber alamayacak gibiyiz.. i.k birimlerini anlamadım ben gerçekten.

M

Miyopia

HavaPersonel.Com
hafta ortasına geldik artık hafta bitti sayılır.. bu haftada haber alamayacak gibiyiz.. i.k birimlerini anlamadım ben gerçekten.
Dostum haber alan burdan bilgi versin. Bize bizden başka bakan yok😁

B

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Çok yavaş işliyor işleyiş. Kardeşim aramışsın mülakata davet etmişsin sonuçta. Mesaj atan soran ulaşan insana bi cevap ver yani. Kardeşim şu kadar zaman sonra dönüşler olcak de yani. Kapalı sır küpü gibiler

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
Çok yavaş işliyor işleyiş. Kardeşim aramışsın mülakata davet etmişsin sonuçta. Mesaj atan soran ulaşan insana bi cevap ver yani. Kardeşim şu kadar zaman sonra dönüşler olcak de yani. Kapalı sır küpü gibiler
ben az önce tekrar mail attım valla.. bakalım geri dönüş olacak mı

B

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
ben az önce tekrar mail attım valla.. bakalım geri dönüş olacak mı
Çok zor olmaz. Bence umudumuzu keselim artık. Olumlu kişilere yaptılar dönüşleri. Bize sanmıyorum dönüş yapcaklarını

Konuyu okuyanlar;