Biz variz kacinda girdin mülakata ?Arkadaşlar Herhangi mülakat sonucu olumlu veya olumsuz dönüş alan oldumu
Burak varmi bi haber?Arkadaşlar Herhangi mülakat sonucu olumlu veya olumsuz dönüş alan oldumu
Aga ben Temmuzda girdim bekliyorumBiz variz kacinda girdin mülakata ?
Yok aga bekliyoruz yarım yıl oldu bekliyoruzBurak varmi bi haber?
TemmuzmuAga ben Temmuzda girdim bekliyorum
Mülakat sonucu temmuzdan beridir gelmedimi olumsuz veya olumlu sen mulalata katildin demiYok aga bekliyoruz yarım yıl oldu bekliyoruz
Tummuzda girdimBiz variz kacinda girdin mülakata ?
@Desperado bu arkadas temmuzdan beridir bekliyomus mulakat soncunu :
Yok bekliyoruzBurak varmi bi haber?
Olumlu olumsuz dönmedilerMülakat sonucu temmuzdan beridir gelmedimi olumsuz veya olumlu sen mulalata katildin demi
Yok bekliyorum valla umudu kestim ben başka yerlere yöneldim artıkSenide baya surmus kardesim 5 aydit mulakat sonucu gelmis olmasj.gerek
Asgari ucret aciklamasi bekleniyor diyot bi arkadas o yuzden olabilirmi size mutlaka donus yapacagiz demedilermi birde mail kutunuzun spam bolumunude kontrol edebilirmisiniz gozunuzden kacmis olabilirYok bekliyorum valla umudu kestim ben başka yerlere yöneldim artık
Dönüş oldu muOlumlu olumsuz dönmediler
Size donuş varmiMerhaba ben 3 Aralık'ta mülakata girdim 40 gün sonra haber verilecek dendi.Ataturk havalimanı silahci olarak alacaz dediler oradaki şartlar nasıldır çalışma ortamı bilen var mı acaba
Yok daha henüz bekliyorum.Size donuş varmi