G
Gemininkaptani
HavaPersonel.Com
Tss güvenlil işbası yapacqk mülakat dönüşü bekleyen arkadaşlar var mi ?
Beklemeye devamTss güvenlil işbası yapacqk mülakat dönüşü bekleyen arkadaşlar var mi ?
Bi haber yok degilmiBeklemeye devam
Aynen yok baya uzadı geçen sefer arkadaş 1 ayda haber geldi demişti önümüzdeki haftaya da geçebilir bu iş galibaBi haber yok degilmi
Yani olumsuzsak söylesinler abi bu ne uzadi iyiceAynen yok baya uzadı geçen sefer arkadaş 1 ayda haber geldi demişti önümüzdeki haftaya da geçebilir bu iş galiba
Aynen öyle walla inşallah fazla bi süre kalmamıştır bide olumsuz derlerse boşuna beklemekte var hayırlısı olsunYani olumsuzsak söylesinler abi bu ne uzadi iyice
Bi haber yok dimi başkanYani olumsuzsak söylesinler abi bu ne uzadi iyice
Yok ya sende 11 ekimde girmistin demi.mülakataBi haber yok dimi başkan
Ben 10 ekimde girdim 40 gün civarı dediler haberi olumlu olumsuz mutlaka gelecek dediler demekki işler uzadı haftaya kaldı artık belkideBen daha mülakata bile girmedim ne olduğunuda bilmiyorum olumlu olumsuz sadece sınav sayfamda pit yazıyor süreç devam ediyor diyor
Olumsuz mesaji gelirdi e kötü ilimizde aynı tarihte girmişiz bana da gelmedi ama mutlaka haber vericez dediler bence süre daha var demek kiBana 29 kod var demisti.isverenle alakli.sorunmj.yasadin diye sordular.cikisimi.o.koddan yapmislar eski calistigim yerler mulakatta ben acikladim kendimi kesinlikle hicbi isletmwyle sorun yasamadim dedim onlarda bunj genelde tazminaf vermemek.icin yapiyorlar sgk dan duzeltebilirsiniz demislerdi hatta en skn gine sordum bizim.icin sorun yok akliniza takilmasin dediler.acaba bu sorunmu olduda mesaj gelmiyor
Cuma mubarek gun hatrina gelir belki gercekten çok.ihtiyacımız var rabbim yüzümüze güler inşallahOlumsuz mesaji gelirdi e kötü ilimizde aynı tarihte girmişiz bana da gelmedi ama mutlaka haber vericez dediler bence süre daha var demek ki
İnşallah hayırlısıyla son demlerinde bakalımCuma mubarek gun hatrina gelir belki gercekten çok.ihtiyacımız var rabbim yüzümüze güler inşallah
Yok malesefDönüş alan varmı gün itibariyle bana yine haber gelmedi