Tss Güvenli̇k Iş Başi Yapacak Mülakat Dönüşü Bekleyen ?

• Konbuyu başlatan Gemininkaptani
  • Başlangıç tarihi
G

Gemininkaptani

HavaPersonel.Com
Tss güvenlil işbası yapacqk mülakat dönüşü bekleyen arkadaşlar var mi ?

Gkhn2834

Gkhn2834

HavaPersonel.Com
Var başkan beklıyoruz

Gkhn2834

Gkhn2834

HavaPersonel.Com
Bekliyoruz bakalım

Gkhn2834

Gkhn2834

HavaPersonel.Com
Ben daha mülakata bile girmedim ne olduğunuda bilmiyorum olumlu olumsuz sadece sınav sayfamda pit yazıyor süreç devam ediyor diyor

D

Desperado

HavaPersonel.Com
Ben daha mülakata bile girmedim ne olduğunuda bilmiyorum olumlu olumsuz sadece sınav sayfamda pit yazıyor süreç devam ediyor diyor
Ben 10 ekimde girdim 40 gün civarı dediler haberi olumlu olumsuz mutlaka gelecek dediler demekki işler uzadı haftaya kaldı artık belkide

G

Gemininkaptani

HavaPersonel.Com
Bana 29 kod var demisti.isverenle alakli.sorunmj.yasadin diye sordular.cikisimi.o.koddan yapmislar eski calistigim yerler mulakatta ben acikladim kendimi kesinlikle hicbi isletmwyle sorun yasamadim dedim onlarda bunj genelde tazminaf vermemek.icin yapiyorlar sgk dan duzeltebilirsiniz demislerdi hatta en skn gine sordum bizim.icin sorun yok akliniza takilmasin dediler.acaba bu sorunmu olduda mesaj gelmiyor

D

Desperado

HavaPersonel.Com
Bana 29 kod var demisti.isverenle alakli.sorunmj.yasadin diye sordular.cikisimi.o.koddan yapmislar eski calistigim yerler mulakatta ben acikladim kendimi kesinlikle hicbi isletmwyle sorun yasamadim dedim onlarda bunj genelde tazminaf vermemek.icin yapiyorlar sgk dan duzeltebilirsiniz demislerdi hatta en skn gine sordum bizim.icin sorun yok akliniza takilmasin dediler.acaba bu sorunmu olduda mesaj gelmiyor
Olumsuz mesaji gelirdi e kötü ilimizde aynı tarihte girmişiz bana da gelmedi ama mutlaka haber vericez dediler bence süre daha var demek ki

G

Gemininkaptani

HavaPersonel.Com
Olumsuz mesaji gelirdi e kötü ilimizde aynı tarihte girmişiz bana da gelmedi ama mutlaka haber vericez dediler bence süre daha var demek ki
Cuma mubarek gun hatrina gelir belki gercekten çok.ihtiyacımız var rabbim yüzümüze güler inşallah

Gkhn2834

Gkhn2834

HavaPersonel.Com
Bende bekliyorum mülakata girmedim düşünün belki bincelerce aday var böyle bekliyoruz bakalım zaman ne göstercek

Gkhn2834

Gkhn2834

HavaPersonel.Com
İşimiz Allaha kalmış Allah bilirde yapar işini sabrın sonu selamet olsun en azından torpilimiz refaransımız Allah o herseye kadirdir

Gkhn2834

Gkhn2834

HavaPersonel.Com
Dönüş alan varmı gün itibariyle bana yine haber gelmedi

Konuyu okuyanlar;