TSS Tss Geri Dönüş

• Konbuyu başlatan bilmiyorum
  • Başlangıç tarihi
B

bilmiyorum

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba 30.05 de yüz yüze mülakata girdim(olumlu olursa maaş teklifi edileceğini söylediler) mail attım dönüş alamadım ik'ya ulaşamadım lakin kendi sitelerinde Excel eğitimi atılmış(değerlendirme kısmında) ona da giriş yapmak için kod atılmamış daha önceden böyle bir durum yaşayan var mı?

N

noname

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba 30.05 de yüz yüze mülakata girdim(olumlu olursa maaş teklifi edileceğini söylediler) mail attım dönüş alamadım ik'ya ulaşamadım lakin kendi sitelerinde Excel eğitimi atılmış(değerlendirme kısmında) ona da giriş yapmak için kod atılmamış daha önceden böyle bir durum yaşayan var mı?
Hangi birim/pozisyon için mülakata girdiniz?

B

bilmiyorum

HavaPersonel.Com
Mülakatta işi tanımlarken;Operasyonda aksaklık durumunda kabin ekibine bilgi verileceği olarak yapıldı

N

noname

HavaPersonel.Com
Mülakatta işi tanımlarken;Operasyonda aksaklık durumunda kabin ekibine bilgi verileceği olarak yapıldı
İş tanımı değil mülakata girdiğiniz pozisyonu soruyorum. Yani hangi pozisyona başvurdunuz da mülakata çağırıldınız ve hangi başkanlığa bağlı çalışacağınız söylendi

B

bilmiyorum

HavaPersonel.Com
Kariyer üzerinden cv'yi görüntülediklerini sonrasında kendileri bana ulaştılar pozisyon olarak operasyon adı altında geçiyor, Tss bünyesinde çalışacagım söylendi, siz?

N

noname

HavaPersonel.Com
Kariyer üzerinden cv'yi görüntülediklerini sonrasında kendileri bana ulaştılar pozisyon olarak operasyon adı altında geçiyor, Tss bünyesinde çalışacagım söylendi, siz?
Ben destek uzmanı pozisyonu için haber bekliyorum. Bahsettiğiniz konu hakkında bir bilgim yok eğitim yanlışlıkla da atanmış olabilir cevap gelmediyse beklemekten başka şansınız yok teklifler ve işe başlatmalar genelde Ağustos sonu Eylül başı gibi oluyor bildiğim kadarıyla.

B

bilmiyorum

HavaPersonel.Com
Anladım çok teşekkür ederim uzun bir bekleme daha bizi bekliyor yani size de mülakatta ortalama bir ya da bir buçuk ayda dönüş sağlanıyor denildi mi?

N

noname

HavaPersonel.Com
Anladım çok teşekkür ederim uzun bir bekleme daha bizi bekliyor yani size de mülakatta ortalama bir ya da bir buçuk ayda dönüş sağlanıyor denildi mi?
Evet öyle söylediler şirket çok yeni olduğu için işlerin yavaş ilerlemesi normal bence Eylül'ü geçirmezler hem Thy hem de iştiraklerinde işbaşı Eylül'ün ilk 2 haftası oluyor gördüğüm kadarıyla

B

bilmiyorum

HavaPersonel.Com
Evet öyle söylediler şirket çok yeni olduğu için işlerin yavaş ilerlemesi normal bence Eylül'ü geçirmezler hem Thy hem de iştiraklerinde işbaşı Eylül'ün ilk 2 haftası oluyor gördüğüm kadarıyla
Knka var mı sana herhangi bir dönüş

Şeribann

Şeribann

HavaPersonel.Com
Merhaba size geri dönüş oldumu acaba olumlu olumsuz ben de destek personeli olarak 5 Temmuz’da mülakata girmiştim hala bir sonuç yok

C

Cezmi

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar 6 kasimda thy tarafından arandim kariyer net ten gördük cv nize baktık bizimle bahçıvan olarak çalışmayı düşünürmüsünüz dediler tm dedim 7 kasım için görüşme ayarladilar öncesinden mailime ssk dökümü istediler bide tss.hrpeak ten sivan gibi bir şey oldu neyse gittim 3 kişi soru sordu 15 dakika fln sürdü 4 hafta 8 hafta arasında dönüş yapılacaktır olumlu veya olumsuz sizce süreç nasıl ilerliyor ?

G

gny

HavaPersonel.Com
24 eylülde girdim mülakata olumlu olumsuz dönüş yapıcak denildi 2 buçuk ay oldu
dönüş yapılmadı olumlu olumsuz mail alan varmı acaba

Konuyu okuyanlar;