TSS Tss Dönüşler

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar hala dönüşler yapılmadı sanırım mülakata girenler için. Dönüş yapılanlar varmı ?

Gemininkaptani

HavaPersonel.Com
Acaba güvenlik için söylüyorum belli bölümü başka yere belli bölümü havalimanı için bekliyor olabilirler mi ? Böyle bı düşüncem var

Gemininkaptani

HavaPersonel.Com
Çünkü geçen biri yazmış Maltepe'de E5 in yanında bir yere çağırdılar diye söylemişti

Saruman96

HavaPersonel.Com
Bende yazdım cvb gelmedi daha bekliyorum, dün bir arkadaş ile konuştum dedi 4 ay sonra haber geldi bana.
4 ay çok uzun bir süre ya peki hangi ilan için başvuru da bulunmuş bahsettiğiniz kişi ? ve bana mülakata girmeden önce ön bilgi verdikleri zaman görevli genelde 2 - 3 hatfa içinde sonuçlanıyor dedi.. süre uzarsa olumsuz olur dedi çok kafam karıştı şuan.. 2 aydır bekliyoruz yani

Saruman96

HavaPersonel.Com
@admin senin bilgin var mı bu konu hakkında ? süreçler sence neden bu kadar çok uzamış olabilir ?

Zeus aşkına

HavaPersonel.Com
Evet maalesef sizin için de çok can sıkıcı bir durum Mart ayında online sınav mi mulakat mi Mart ayı kaçında ne zaman girmistiniz sınava
Alım olacak diye Mart ayın dan beri bekledim,
Nisanda başvuru yaptım, Mayıs'ta mülakat gittim ve temmuz dayız şuan, bu gidişle Ağustos da gelir

Gemininkaptani

HavaPersonel.Com
Ben güvenlik bekliyomda arkadaşlarla aynı mülakata da daha cagirmadilar

Konuyu okuyanlar;