burakkoyuncu0
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar hala dönüşler yapılmadı sanırım mülakata girenler için. Dönüş yapılanlar varmı ?
2.aya girdik vallahi bende bir umutla bekliyorum dönüş yapılan arkadaş varsa bilgilendirin lütfenArkadaşlar hala dönüşler yapılmadı sanırım mülakata girenler için. Dönüş yapılanlar varmı ?
Mülakata girmiş miydim ve hangi bölüm için dostum2.aya girdik vallahi bende bir umutla bekliyorum dönüş yapılan arkadaş varsa bilgilendirin lütfen
Yok hiç mülakatada çağırılmadim dahaMülakata girmiş miydim ve hangi bölüm için dostum
hala bekliyoruz.. bir haber falan yok.. o kadar mesaj attım mail attım ama onlara bile dönüş olmadı.. çok yazık gerçektenArkadaşlar hala dönüşler yapılmadı sanırım mülakata girenler için. Dönüş yapılanlar varmı ?
Bende yazdım cvb gelmedi daha bekliyorum, dün bir arkadaş ile konuştum dedi 4 ay sonra haber geldi bana.hala bekliyoruz.. bir haber falan yok.. o kadar mesaj attım mail attım ama onlara bile dönüş olmadı.. çok yazık gerçekten
4 ay çok uzun bir süre ya peki hangi ilan için başvuru da bulunmuş bahsettiğiniz kişi ? ve bana mülakata girmeden önce ön bilgi verdikleri zaman görevli genelde 2 - 3 hatfa içinde sonuçlanıyor dedi.. süre uzarsa olumsuz olur dedi çok kafam karıştı şuan.. 2 aydır bekliyoruz yaniBende yazdım cvb gelmedi daha bekliyorum, dün bir arkadaş ile konuştum dedi 4 ay sonra haber geldi bana.
ayrıca olumlu bir dönüş mü almış arkadaş ?Bende yazdım cvb gelmedi daha bekliyorum, dün bir arkadaş ile konuştum dedi 4 ay sonra haber geldi bana.
Benim için çok kötü oldu çünkü Mart ayında dan beri bekliyorumMerhaba arkadaşlar. Süreçler bu şekilde uzun sürüyormuş ama mutlaka olumlu veya olumsuz dönüş yapılıyormuş. @burakkoyuncu0 @Saruman96 @Gemininkaptani calişanlar için sorun yok ama işsiz bekleyenler için çok sancılı bir süreç
Evet maalesef sizin için de çok can sıkıcı bir durum Mart ayında online sınav mi mulakat mi Mart ayı kaçında ne zaman girmistiniz sınavaBenim için çok kötü oldu çünkü Mart ayında dan beri bekliyorum
Alım olacak diye Mart ayın dan beri bekledim,Evet maalesef sizin için de çok can sıkıcı bir durum Mart ayında online sınav mi mulakat mi Mart ayı kaçında ne zaman girmistiniz sınava
Siz ne mülakatina gittinizAlım olacak diye Mart ayın dan beri bekledim,
Nisanda başvuru yaptım, Mayıs'ta mülakat gittim ve temmuz dayız şuan, bu gidişle Ağustos da gelir
Temizlik, siz hangi bölümSiz ne mülakatina gittiniz
İnşallah olumlu sonuçlanır. Surec uzun hayat zor, bakalım ne olacakBen güvenlik bekliyomda arkadaşlarla aynı mülakata da daha cagirmadilar
İnşallah öyle vallaİnşallah olumlu sonuçlanır. Surec uzun hayat zor, bakalım ne olacak