N
noname
HavaPersonel.Com
Ben mail de attım Whatsapptan da yazdım süreç hakkında bilgilendirmiyorlar tarafınıza dönüş sağlanacaktır diyorlar sadece.Mail mi atsak
Ben mail de attım Whatsapptan da yazdım süreç hakkında bilgilendirmiyorlar tarafınıza dönüş sağlanacaktır diyorlar sadece.Mail mi atsak
tss-adayiletisim@thy.com doğru yer burası mı bilmiyorum ben de buradan bulmuştumTss nin mailini atabilir misiniz ?
Bende mail attım süreç bittimi o bile belli değiltss-adayiletisim@thy.com doğru yer burası mı bilmiyorum ben de buradan bulmuştum
Online sınavdı. Başta iş şartlarını konuştu tatilsiz çalışıyoruz vs. Resmi tatillerde çalışılınıyormuş başta söyleyelim dedi. Kabul ediyorsanız diyip sonra defalarca iş şartlarını anlattılar.Mülakata girmişmiydiniz ? Yoksa online sınavmı sadece ?
Mühendis olduğunuzu bile bile çağrı merkezine çağırmak da gerçekten hakaret gibi. Destek Uzmanı pozisyonuna mı başvurmuştunuz? Bir de maaştan bahsettiler mi acaba?Online sınavdı. Başta iş şartlarını konuştu tatilsiz çalışıyoruz vs. Resmi tatillerde çalışılınıyormuş başta söyleyelim dedi. Kabul ediyorsanız diyip sonra defalarca iş şartlarını anlattılar.
Ya mimar avukat falan başvurunca bende başvurdum açıkçası. Özelliklede teknik e başvurmamı söylediler. Destek uzmanı pozisyonuna başvurdum evet. TGS de mühendis varmış galiba öyle bir şey duymuştum ona istinaden başvurdum bende. O zaman bu ilan vardı. Maaşı sormadım tahmin edebiliyorum az çok. Özellikle de mühendis alınıyormu diye sordum hayır dedi. Ama kargo içinde ayrı ilanları vardı galiba daha önceden destek uzmanından kargoya insan almak bana değişik geldi.Mühendis olduğunuzu bile bile çağrı merkezine çağırmak da gerçekten hakaret gibi. Destek Uzmanı pozisyonuna mı başvurmuştunuz? Bir de maaştan bahsettiler mi acaba?
Sınavınız nasıl geçmişti bana bir kaç defa üst üste sınavınız iyi geçmiş şartları sağlıyorsunuz diye arıyoruz dedi. Özellikle ben çok takılmasamda sınavınız çok ve iyi geçti kelimelerini kullandı.Nisan 27 de bende online sınava girdim daha sonra 2 mayısta mülakata girdim hâla bekliyorum
Yardımcı olabilmek adına soruyorum mezuniyetiniz neydiMülakata çağırırken sınavla alakalı birşey demediler mülakatımda iyiydi genel olarak ama 22 gün oldu foruma bakıyorum 1 ay sonra dönüş alanlar olmuş ama bilmiyorum
Şartları neymiş?Sınavınız nasıl geçmişti bana bir kaç defa üst üste sınavınız iyi geçmiş şartları sağlıyorsunuz diye arıyoruz dedi. Özellikle ben çok takılmasamda sınavınız çok ve iyi geçti kelimelerini kullandı.
Dünyanın her yerinde her branşı geçerli bir mesleğiniz var umarım daha güzel iş kapıları açılır sizeYa mimar avukat falan başvurunca bende başvurdum açıkçası. Özelliklede teknik e başvurmamı söylediler. Destek uzmanı pozisyonuna başvurdum evet. TGS de mühendis varmış galiba öyle bir şey duymuştum ona istinaden başvurdum bende. O zaman bu ilan vardı. Maaşı sormadım tahmin edebiliyorum az çok. Özellikle de mühendis alınıyormu diye sordum hayır dedi. Ama kargo içinde ayrı ilanları vardı galiba daha önceden destek uzmanından kargoya insan almak bana değişik geldi.
Size mülakat daveti falan vermeden direkt online sınav sonuçlarına göre iş teklifi mi yaptılarMerhabalar bana dönüş oldu bugün telefonla aradılar kargo operasyon vs alanı için. Kargoların durumları için aranıyormuşum. Normalde mühendisim ben teknik bir alan olmadığını zaten belirttiler o yüzden olumlu dönüş yapmadım onlara. Detaylı anlattılar çağrı vs cevap verileceğini ve tatillerde de çalışılan bir alan olduğunu vardiyalı 2 li sistem olduğunu belirttiler. İngilizcenin önemli olduğunu özellikle bence çağrılarda önemli olabilir telefon konuşmalarında. Sınavımın iyi olduğundan bahsettiler. 27 ya da 28 inde sınava girmiştim. Turkish technice de mühendis ilanına başvurmuştum ordan devam edeceğim inşallah olursa. Sizede başarılar diliyorum. Hala dönüş oluyor yani.
Haftabaşı girdim. İngilizce konuşmadık, sadece bilinmesi gerekiyor denildi.Ne zaman girdiniz online mülakata ve ingilizce soruldu mu mülakatta