TSS Tss Destek Uzmanı Mülakata Davet Alanlar

• Konbuyu başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi
T

Tsu44

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun zannetmiyorum özellikle şurdan alınız diyeceklerini o testleri makul fiyata yapan bir yerden alabilirsiniz sorun olmaz . Bir de bir şey sorucaktım sizin sektörde bir tecrübeniz var mı ya da herhangi bir iş tecrübeniz varsa hangi pozisyonda var ?
Teşekkür ederim. Benim aynı sektörden tecrübem yok. 7 yıllık iş hayatında tecrübem oldu ve çoğunlukla satış bölümü diyebiliriz. Yabancı dil biraz etkili oluyor bence o önemli bir detay.

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim. Benim aynı sektörden tecrübem yok. 7 yıllık iş hayatında tecrübem oldu ve çoğunlukla satış bölümü diyebiliriz. Yabancı dil biraz etkili oluyor bence o önemli bir detay.
zaten bu pozisyona başvuranların ingilizcesinin çok kötü olduğunu düşünmüyorum benim iki sınavımda gayet iyi geçmişti olumlu olumsuz geri dönüş almadım

T

Tsu44

HavaPersonel.Com
zaten bu pozisyona başvuranların ingilizcesinin çok kötü olduğunu düşünmüyorum benim iki sınavımda gayet iyi geçmişti olumlu olumsuz geri dönüş almadım
Bence planlı grup grup ilerliyorlar. Sizin de cevap almanız yakındır.

T

Tsu44

HavaPersonel.Com
evrak teslimi için tarih randevu alan var mı ? Ben pazartesi teslim edecektim normalde ama öncesinde bir güvenlik bilinci tarzı bir eğitim almanız gerekiyor dendi ?

H

Heyyo34

HavaPersonel.Com
evrak teslimi için tarih randevu alan var mı ? Ben pazartesi teslim edecektim normalde ama öncesinde bir güvenlik bilinci tarzı bir eğitim almanız gerekiyor dendi ?
Ben pazartesi teslim edecegim bana öyle bişey denmedi sabah 9.00da

D

Destbedest

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sonradan gelip bilgi almak isteyenler adınada yazıyorum bu yorumu.

Süreç min 1 ay sürebiliyor. 3 nisanda online testlere girdim. 4 nisanda online görüşme gerçekleştirdim. 1 ay sonra (Dün) olumlu maili ve iş teklifi geldi. Bundan sonra ki süreç nasıl olacak bilmiyorum. Evrakları toparlamaya başlayacağım ama sağlık raporu belirli bir kurumdan alınacak mı onu merak ediyorum.
Online mülakatta ne soruldu acaba?

M

moonwalker

HavaPersonel.Com
Online mülakata yeni girmişlerden birisi olarak yazmış olayım. Başvuru ve devamında girdiğim sınavlardan tahmini 1 ay geçmiş. Başarılı olunca mülakata davet ettiler ******** üzerinden. Online oldu mülakat. İş hayatından ve genel iş tanımlarından konuştuk. Olumlu bir sonuç çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum, düşündükleri pozisyondan bahsettiler kendi iş hayatımdan ve beklentimden vs bahsettim. Hala daha sonuç almayanlar var ise demek ki hala görüşme yapılanlar var, herkes için hayırlı olsun.

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Online mülakata yeni girmişlerden birisi olarak yazmış olayım. Başvuru ve devamında girdiğim sınavlardan tahmini 1 ay geçmiş. Başarılı olunca mülakata davet ettiler ******** üzerinden. Online oldu mülakat. İş hayatından ve genel iş tanımlarından konuştuk. Olumlu bir sonuç çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum, düşündükleri pozisyondan bahsettiler kendi iş hayatımdan ve beklentimden vs bahsettim. Hala daha sonuç almayanlar var ise demek ki hala görüşme yapılanlar var, herkes için hayırlı olsun.
Ne zaman girdiniz online mülakata ve ingilizce soruldu mu mülakatta

N

noname

HavaPersonel.Com
Biz ne zaman alacağız beklemek yordu
Ben bizim,yani sınavdan sonra ne olumlu ne olumsuz dönüş yapıp bekletilenlerin neden bekletildiğine hala mantıklı bir cevap bulamadım. Neden bekletiliyoruz,çağırılanlar neye göre çağırılıyor,eleme neye göre yapılıyor,neye göre olumlu gönderiliyor tam bir muamma.

C

cihangirefe

HavaPersonel.Com
Ben bizim,yani sınavdan sonra ne olumlu ne olumsuz dönüş yapıp bekletilenlerin neden bekletildiğine hala mantıklı bir cevap bulamadım. Neden bekletiliyoruz,çağırılanlar neye göre çağırılıyor,eleme neye göre yapılıyor,neye göre olumlu gönderiliyor tam bir muamma.
Mail mi atsak

Konuyu okuyanlar;