S
Slyghost
HavaPersonel.Com
Dün akşam saatleriNe zaman aldınız
Dün akşam saatleriNe zaman aldınız
Mülakata girmis miydiniz peki sadece online sınav mıDün akşam saatleri
Dün mail alanlara hep olumsuz gelmiş galiba mülakata girmişmiydinizDün akşam saatleri
Hayır sadece önleme sınava girdimDün mail alanlara hep olumsuz gelmiş galiba mülakata girmişmiydiniz
Dün geldiyse online sınav sonrası mail bir çok kişiye olumsuz gelmiş dün sohbette konuşulanlara göreHayır sadece önleme sınava girdim
Teşekkür ederim. Benim aynı sektörden tecrübem yok. 7 yıllık iş hayatında tecrübem oldu ve çoğunlukla satış bölümü diyebiliriz. Yabancı dil biraz etkili oluyor bence o önemli bir detay.Hayırlı olsun zannetmiyorum özellikle şurdan alınız diyeceklerini o testleri makul fiyata yapan bir yerden alabilirsiniz sorun olmaz . Bir de bir şey sorucaktım sizin sektörde bir tecrübeniz var mı ya da herhangi bir iş tecrübeniz varsa hangi pozisyonda var ?
Hayırlısı diyelimDün geldiyse online sınav sonrası mail bir çok kişiye olumsuz gelmiş dün sohbette konuşulanlara göre
zaten bu pozisyona başvuranların ingilizcesinin çok kötü olduğunu düşünmüyorum benim iki sınavımda gayet iyi geçmişti olumlu olumsuz geri dönüş almadımTeşekkür ederim. Benim aynı sektörden tecrübem yok. 7 yıllık iş hayatında tecrübem oldu ve çoğunlukla satış bölümü diyebiliriz. Yabancı dil biraz etkili oluyor bence o önemli bir detay.
Bence planlı grup grup ilerliyorlar. Sizin de cevap almanız yakındır.zaten bu pozisyona başvuranların ingilizcesinin çok kötü olduğunu düşünmüyorum benim iki sınavımda gayet iyi geçmişti olumlu olumsuz geri dönüş almadım
Ben pazartesi teslim edecegim bana öyle bişey denmedi sabah 9.00daevrak teslimi için tarih randevu alan var mı ? Ben pazartesi teslim edecektim normalde ama öncesinde bir güvenlik bilinci tarzı bir eğitim almanız gerekiyor dendi ?
Ne sordular bide online mi oldu acaba2 mayısta destek personeli için girdim mülakata
Mülakatta ne sordular?Banada olumlu ve teklif geldi. Gözümüz aydın
Online mülakatta ne soruldu acaba?Arkadaşlar sonradan gelip bilgi almak isteyenler adınada yazıyorum bu yorumu.
Süreç min 1 ay sürebiliyor. 3 nisanda online testlere girdim. 4 nisanda online görüşme gerçekleştirdim. 1 ay sonra (Dün) olumlu maili ve iş teklifi geldi. Bundan sonra ki süreç nasıl olacak bilmiyorum. Evrakları toparlamaya başlayacağım ama sağlık raporu belirli bir kurumdan alınacak mı onu merak ediyorum.
Davet mi aldınızOnline mülakatta ne soruldu acaba?
Ne zaman girdiniz online mülakata ve ingilizce soruldu mu mülakattaOnline mülakata yeni girmişlerden birisi olarak yazmış olayım. Başvuru ve devamında girdiğim sınavlardan tahmini 1 ay geçmiş. Başarılı olunca mülakata davet ettiler ******** üzerinden. Online oldu mülakat. İş hayatından ve genel iş tanımlarından konuştuk. Olumlu bir sonuç çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum, düşündükleri pozisyondan bahsettiler kendi iş hayatımdan ve beklentimden vs bahsettim. Hala daha sonuç almayanlar var ise demek ki hala görüşme yapılanlar var, herkes için hayırlı olsun.
Biz ne zaman alacağız beklemek yorduNe zaman girdiniz online mülakata ve ingilizce soruldu mu mülakatta
Ben bizim,yani sınavdan sonra ne olumlu ne olumsuz dönüş yapıp bekletilenlerin neden bekletildiğine hala mantıklı bir cevap bulamadım. Neden bekletiliyoruz,çağırılanlar neye göre çağırılıyor,eleme neye göre yapılıyor,neye göre olumlu gönderiliyor tam bir muamma.Biz ne zaman alacağız beklemek yordu
Mail mi atsakBen bizim,yani sınavdan sonra ne olumlu ne olumsuz dönüş yapıp bekletilenlerin neden bekletildiğine hala mantıklı bir cevap bulamadım. Neden bekletiliyoruz,çağırılanlar neye göre çağırılıyor,eleme neye göre yapılıyor,neye göre olumlu gönderiliyor tam bir muamma.