H
Heyyo34
HavaPersonel.Com
ben burayı cok bilmiyorum özelden mesaj atar mısın sana zahmetBanada olumlu ve teklif geldi. Gözümüz aydın
ben burayı cok bilmiyorum özelden mesaj atar mısın sana zahmetBanada olumlu ve teklif geldi. Gözümüz aydın
Shgm ile anlaşmalı hastanelerden alınıyor diye okumuştum forumda internetten eğer doğruysa shgm anlaşmalı hastaneler nerede diye bakarsanız çıkarŞimdi İstenilen evraklarda sağlık raporu var ama belirli bir kurum belirtilmemiş ? Bilgisi olan var mı ?
Ben unuttum sormadım onu sen seni arayınca sorar mısınŞimdi İstenilen evraklarda sağlık raporu var ama belirli bir kurum belirtilmemiş ? Bilgisi olan var mı ?
Arama yapıyorlar mı ? mail ile dönüş yaptıktan sonra mı arama yapıyorlar ?Ben unuttum sormadım onu sen seni arayınca sorar mısın
Ben tek sınava girdim o da ilk yapılan ingilizce ve genel yetenek sınavıydı.Başka girmedimOnline İngilizceden sınavından kastın görüşme öncesinde gerçekleştirilen genel yetenek İngilizce ve personality test mi?
Evet senide yarın ararlar benceArama yapıyorlar mı ? mail ile dönüş yaptıktan sonra mı arama yapıyorlar ?
SHGM anlaşmalı hastaneler uçuşlar için önemli diye biliyorum ben ama ? Bu Ofis personeli için onu şart koşmayabilirlerShgm ile anlaşmalı hastanelerden alınıyor diye okumuştum forumda internetten eğer doğruysa shgm anlaşmalı hastaneler nerede diye bakarsanız çıkar
olabilir yanlış yönlendirmek istemem illa ki sizi bilgilendirirlerSHGM anlaşmalı hastaneler uçuşlar için önemli diye biliyorum ben ama ? Bu Ofis personeli için onu şart koşmayabilirler
Bende aynı zamanda sınava girdim ama bana gelmedi demek ki olumsuzBende 27 nisanda online sınava girdim
Mayıs 2 de yüzyüze mülakata davet alıp gittim
Sonuç bekliyorum süreç benimle aynı ilerleyen varmı?
Herhangi bir mail de dönül yapmıyorlar yazıyorum cevap vermiyorlar anlamadım olumsuz ise bilelim en azından ama sabır gerek haklısınızBirazdaha sabır gerek arkadaşlarda baya olmuştu mülakata gireli yeni dönüş almış 1 ay sonra beklemek lazım
Sağ olun ins vallaBana tam bayramında dahil edersek 35 günde döndüler yeni girenler sabırla beklesinler ins olumlu olur
Hayırlı olsun zannetmiyorum özellikle şurdan alınız diyeceklerini o testleri makul fiyata yapan bir yerden alabilirsiniz sorun olmaz . Bir de bir şey sorucaktım sizin sektörde bir tecrübeniz var mı ya da herhangi bir iş tecrübeniz varsa hangi pozisyonda var ?Arkadaşlar sonradan gelip bilgi almak isteyenler adınada yazıyorum bu yorumu.
Süreç min 1 ay sürebiliyor. 3 nisanda online testlere girdim. 4 nisanda online görüşme gerçekleştirdim. 1 ay sonra (Dün) olumlu maili ve iş teklifi geldi. Bundan sonra ki süreç nasıl olacak bilmiyorum. Evrakları toparlamaya başlayacağım ama sağlık raporu belirli bir kurumdan alınacak mı onu merak ediyorum.
Ne zaman aldınızArkadaşlar selam
Sn.
THY Destek Hizmetleri değerlendirme süreciniz ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmiştir. Mailini aldım.Ama mailime ulaşamıyorum tekrardan olumlu yada olumsuz mesajı atarlar mı yada ne yapabilirim