TSS Tss Destek Uzmanı Mülakata Davet Alanlar

• Konbuyu başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi
T

Tsu44

HavaPersonel.Com
Şimdi İstenilen evraklarda sağlık raporu var ama belirli bir kurum belirtilmemiş ? Bilgisi olan var mı ?

K

Kll

HavaPersonel.Com
Şimdi İstenilen evraklarda sağlık raporu var ama belirli bir kurum belirtilmemiş ? Bilgisi olan var mı ?
Shgm ile anlaşmalı hastanelerden alınıyor diye okumuştum forumda internetten eğer doğruysa shgm anlaşmalı hastaneler nerede diye bakarsanız çıkar

F

Ferhat

HavaPersonel.Com
Online İngilizceden sınavından kastın görüşme öncesinde gerçekleştirilen genel yetenek İngilizce ve personality test mi?
Ben tek sınava girdim o da ilk yapılan ingilizce ve genel yetenek sınavıydı.Başka girmedim

T

Tsu44

HavaPersonel.Com
Shgm ile anlaşmalı hastanelerden alınıyor diye okumuştum forumda internetten eğer doğruysa shgm anlaşmalı hastaneler nerede diye bakarsanız çıkar
SHGM anlaşmalı hastaneler uçuşlar için önemli diye biliyorum ben ama ? Bu Ofis personeli için onu şart koşmayabilirler

K

Kll

HavaPersonel.Com
SHGM anlaşmalı hastaneler uçuşlar için önemli diye biliyorum ben ama ? Bu Ofis personeli için onu şart koşmayabilirler
olabilir yanlış yönlendirmek istemem illa ki sizi bilgilendirirler

T

Türk

HavaPersonel.Com
Bende 27 nisanda online sınava girdim
Mayıs 2 de yüzyüze mülakata davet alıp gittim
Sonuç bekliyorum süreç benimle aynı ilerleyen varmı?

K

Kll

HavaPersonel.Com
Bende 27 nisanda online sınava girdim
Mayıs 2 de yüzyüze mülakata davet alıp gittim
Sonuç bekliyorum süreç benimle aynı ilerleyen varmı?
Bende aynı zamanda sınava girdim ama bana gelmedi demek ki olumsuz :(

T

Türk

HavaPersonel.Com
Birazdaha sabır gerek arkadaşlarda baya olmuştu mülakata gireli yeni dönüş almış 1 ay sonra beklemek lazım

K

Kll

HavaPersonel.Com
Birazdaha sabır gerek arkadaşlarda baya olmuştu mülakata gireli yeni dönüş almış 1 ay sonra beklemek lazım
Herhangi bir mail de dönül yapmıyorlar yazıyorum cevap vermiyorlar anlamadım olumsuz ise bilelim en azından ama sabır gerek haklısınız

H

Heyyo34

HavaPersonel.Com
Bana tam bayramında dahil edersek 35 günde döndüler yeni girenler sabırla beklesinler ins olumlu olur

T

Türk

HavaPersonel.Com
İş teklifi şeklinde geldi ? Birde aylık maaş aralığı verebilirmisin inan bizde bekliyoruz ve baya merak ediyoruz

T

Tsu44

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sonradan gelip bilgi almak isteyenler adınada yazıyorum bu yorumu.

Süreç min 1 ay sürebiliyor. 3 nisanda online testlere girdim. 4 nisanda online görüşme gerçekleştirdim. 1 ay sonra (Dün) olumlu maili ve iş teklifi geldi. Bundan sonra ki süreç nasıl olacak bilmiyorum. Evrakları toparlamaya başlayacağım ama sağlık raporu belirli bir kurumdan alınacak mı onu merak ediyorum.

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sonradan gelip bilgi almak isteyenler adınada yazıyorum bu yorumu.

Süreç min 1 ay sürebiliyor. 3 nisanda online testlere girdim. 4 nisanda online görüşme gerçekleştirdim. 1 ay sonra (Dün) olumlu maili ve iş teklifi geldi. Bundan sonra ki süreç nasıl olacak bilmiyorum. Evrakları toparlamaya başlayacağım ama sağlık raporu belirli bir kurumdan alınacak mı onu merak ediyorum.
Hayırlı olsun zannetmiyorum özellikle şurdan alınız diyeceklerini o testleri makul fiyata yapan bir yerden alabilirsiniz sorun olmaz . Bir de bir şey sorucaktım sizin sektörde bir tecrübeniz var mı ya da herhangi bir iş tecrübeniz varsa hangi pozisyonda var ?

S

Slyghost

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selam
Sn.
THY Destek Hizmetleri değerlendirme süreciniz ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmiştir. Mailini aldım.Ama mailime ulaşamıyorum tekrardan olumlu yada olumsuz mesajı atarlar mı yada ne yapabilirim

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selam
Sn.
THY Destek Hizmetleri değerlendirme süreciniz ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmiştir. Mailini aldım.Ama mailime ulaşamıyorum tekrardan olumlu yada olumsuz mesajı atarlar mı yada ne yapabilirim
Ne zaman aldınız

Konuyu okuyanlar;