2 mayısta destek uzmanı mülakatına girdim süreç nasıl ilerleyecek bilgisi olan varmıdır?
T Türk HavaPersonel.Com Katılım 25 Nis 2024 Mesajlar 76 Tepkime puanı 8 12 May 2024 + - #1 2 mayısta destek uzmanı mülakatına girdim süreç nasıl ilerleyecek bilgisi olan varmıdır?
F fernandes HavaPersonel.Com Katılım 10 May 2024 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 13 May 2024 #2 Nnn' Alıntı: 2 mayısta destek uzmanı mülakatına girdim süreç nasıl ilerleyecek bilgisi olan varmıdır? Genişletmek için tıkla ... Merhaba, mülakatta ne gibi sorular ile karşılaştınız? Özellikle İngilizce bölümü ile ilgili bilgi verebilir misiniz ?
Nnn' Alıntı: 2 mayısta destek uzmanı mülakatına girdim süreç nasıl ilerleyecek bilgisi olan varmıdır? Genişletmek için tıkla ... Merhaba, mülakatta ne gibi sorular ile karşılaştınız? Özellikle İngilizce bölümü ile ilgili bilgi verebilir misiniz ?
N noname HavaPersonel.Com Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 117 Tepkime puanı 31 13 May 2024 #3 Nnn' Alıntı: 2 mayısta destek uzmanı mülakatına girdim süreç nasıl ilerleyecek bilgisi olan varmıdır? Genişletmek için tıkla ... Mülakata girenlere olumlu veya olumsuz 1 ay sonra mail gitmişti beklemekten başka çareniz yok daha mülakata girmeyen çok fazla kişi var
Nnn' Alıntı: 2 mayısta destek uzmanı mülakatına girdim süreç nasıl ilerleyecek bilgisi olan varmıdır? Genişletmek için tıkla ... Mülakata girenlere olumlu veya olumsuz 1 ay sonra mail gitmişti beklemekten başka çareniz yok daha mülakata girmeyen çok fazla kişi var
D Destbedest HavaPersonel.Com Katılım 23 Nis 2024 Mesajlar 10 Tepkime puanı 1 20 May 2024 #4 Merhaba online sınav sonrası online mülakata giren var mı? Mülakatta ne soruyorlar?
M Mrnobody HavaPersonel.Com Katılım 1 Ağu 2023 Mesajlar 873 Tepkime puanı 182 20 May 2024 #5 Destbedest' Alıntı: Merhaba online sınav sonrası online mülakata giren var mı? Mülakatta ne soruyorlar? Genişletmek için tıkla ... Davet mi aldınız
Destbedest' Alıntı: Merhaba online sınav sonrası online mülakata giren var mı? Mülakatta ne soruyorlar? Genişletmek için tıkla ... Davet mi aldınız
T Türk HavaPersonel.Com Katılım 25 Nis 2024 Mesajlar 76 Tepkime puanı 8 29 May 2024 #6 Dönüş alan varmı ?