TSS Tss Destek Uzmanı Değerlendirme Sınavı

• Konbuyu başlatan mahmutckr
  • Başlangıç tarihi
M

mahmutckr

HavaPersonel.Com
Merhaba iki gün önce gelen değerlendirme sınavını çözüp 2 gün içinde mülakata çağrılan oldu mu acaba? Mülakatlara çağırmak ortalama kaç gün sürüyor ve eğer çağırmazlar ise olumsuz kararı bilgilendiren bir mail vs atıyorlar mı yoksa cevapsız mı kalıyor?

C

cihangirefe

HavaPersonel.Com
Merhaba iki gün önce gelen değerlendirme sınavını çözüp 2 gün içinde mülakata çağrılan oldu mu acaba? Mülakatlara çağırmak ortalama kaç gün sürüyor ve eğer çağırmazlar ise olumsuz kararı bilgilendiren bir mail vs atıyorlar mı yoksa cevapsız mı kalıyor?
Süreç bittikten sonra mülakat için dönüş yapıyorlar olumsuz olursada tss dönüş yapmıyor

G

groundservicesagent

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar genel yetenek ve İngilizce sınavı zorluğu hakkında birisi açıklama yapabilir mi? Ve tam olarak tss destek uzmanı görevi nedir bilen var mıdır ?

M

mahmutckr

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar genel yetenek ve İngilizce sınavı zorluğu hakkında birisi açıklama yapabilir mi? Ve tam olarak tss destek uzmanı görevi nedir bilen var mıdır ?
genel kültür neticesinde tyt mantık sorularından çok daha kolay sorular soruyor. destek uzmanı görevi nedir bilen açıklarsa bende çok sevinirim

H

Heyyo34

HavaPersonel.Com
Ben bişey sormak istiyorum sizinle de telefon ile aranarak iletişime geçtiler mi benle ilk aradılar sonra sınav ve mülakata girdim.Benim gibi aranan oldu mu hiç?

G

groundservicesagent

HavaPersonel.Com
Ben bişey sormak istiyorum sizinle de telefon ile aranarak iletişime geçtiler mi benle ilk aradılar sonra sınav ve mülakata girdim.Benim gibi aranan oldu mu hiç?
Benimle telefon ile aranarak iletişime geçmediler. Mülakatta ne sordular cevaplayabilir şansınız var mı mıdır acaba teşekkür ediyorum.

H

Heyyo34

HavaPersonel.Com
Benimle telefon ile aranarak iletişime geçmediler. Mülakatta ne sordular cevaplayabilir şansınız var mı mıdır acaba teşekkür ediyorum.
İş hayatıyla ilgili konuştuk sadece ajetten ikda vardı iyi geçti 4 nisanda mülakata girdim bayramdan sonra 2 haftw geçti hala bekliyorum.

G

G.C.

HavaPersonel.Com
Merhaba
Online sınavlardan sonra kaç gnde geri dönüş oluyor

G

G.C.

HavaPersonel.Com
Bilgi rica ederim bilenlerden
Kaç günde geri dönüş alındığı ile ilgili

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Merhaba
Online sınavlardan sonra kaç gnde geri dönüş oluyor
Dün geri dönüş alanlar olmuş perşembe günü atatürk havalimanındaki ofislerine mülakata davet etmişler

H

Heyyo34

HavaPersonel.Com
Sizinle wp üzerinden iletişime geçtiler mi hiç

Konuyu okuyanlar;