TSS Tss Destek Uzmanı 2 Mayıs Perşembe Mülakatı

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar destek uzmanı için bugün atatürk havalimanında mülakata girecek arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?

ipek11111

HavaPersonel.Com
Merhaba nasıl bir mail geldi ingilizce sınavına girdikten sonra Başvurunuz üzere değerlendirme süreciniz başlamıştır. Özgeçmişinizin ilan edilen pozisyonun gerekliliklerine uygun olması halinde sizinle iletişime geçmekten memnuniyet duyacağız. Bana böyle bir mail geldi olumlu -olumsuz mu anlayamadim

cihangirefe

HavaPersonel.Com
Merhaba nasıl bir mail geldi ingilizce sınavına girdikten sonra Başvurunuz üzere değerlendirme süreciniz başlamıştır. Özgeçmişinizin ilan edilen pozisyonun gerekliliklerine uygun olması halinde sizinle iletişime geçmekten memnuniyet duyacağız. Bana böyle bir mail geldi olumlu -olumsuz mu anlayamadim
Sınava girdiğiniz halde mi geldi?

ipek11111

HavaPersonel.Com
THY Destek Hizmetleri tarafından değerlendirme sürecinizin başlatıldığını hatırlatmak isteriz. Aşağıdaki giriş kodunu kullanarak ya da linki takip ederek tarafınıza atanan testlere ulaşabilirsiniz. Sürecinizin devam ettirilebilmesi için sınavlarınızı tamamlamanız gerekmektedir
Sınava girmeden önce gelen mail sınava gireli 7 gün oldu

Kll

HavaPersonel.Com
THY Destek Hizmetleri tarafından değerlendirme sürecinizin başlatıldığını hatırlatmak isteriz. Aşağıdaki giriş kodunu kullanarak ya da linki takip ederek tarafınıza atanan testlere ulaşabilirsiniz. Sürecinizin devam ettirilebilmesi için sınavlarınızı tamamlamanız gerekmektedir
Sınava girmeden önce gelen mail sınava gireli 7 gün oldu
Bu sınav bildirimi otomatik yapılıyor sınav sorması süreç işliyor isterseniz mail atabilirsiniz ben attım bekliyorum bilgilendirme için

ipek11111

HavaPersonel.Com
Bu sınav bildirimi otomatik yapılıyor sınav sorması süreç işliyor isterseniz mail atabilirsiniz ben attım bekliyorum bilgilendirme için
İşin açığı gelen sınav sonrası gelen mail olumlu mu olumsuz mu anlamadım veya yapılan test doğru yanlış sayısı veya baraj ne vs hiçbir görünmüyor süreç devam niteliğinde mi gelen mail anlaşılmıyor gerçekten

Kll

HavaPersonel.Com
İşin açığı gelen sınav sonrası gelen mail olumlu mu olumsuz mu anlamadım veya yapılan test doğru yanlış sayısı veya baraj ne vs hiçbir görünmüyor süreç devam niteliğinde mi gelen mail anlaşılmıyor gerçekten
Doğru yanlış baraj vs bilgilendirme olmuyor olumlu veya olumsuz oluyor

ipek11111

HavaPersonel.Com
Doğru yanlış baraj vs bilgilendirme olmuyor olumlu veya olumsuz oluyor
Merhaba nasıl bir mail geldi ingilizce sınavına girdikten sonra Başvurunuz üzere değerlendirme süreciniz başlamıştır. Özgeçmişinizin ilan edilen pozisyonun gerekliliklerine uygun olması halinde sizinle iletişime geçmekten memnuniyet duyacağız
Bu mail olumlu mu ?
Size nasıl bir mail geldi

Kll

HavaPersonel.Com
Merhaba nasıl bir mail geldi ingilizce sınavına girdikten sonra Başvurunuz üzere değerlendirme süreciniz başlamıştır. Özgeçmişinizin ilan edilen pozisyonun gerekliliklerine uygun olması halinde sizinle iletişime geçmekten memnuniyet duyacağız
Bu mail olumlu mu ?
Size nasıl bir mail geldi
Bu mail normalde ilk başvuru esnasında sınava girmeden önce atılan klasik mail

Kll

HavaPersonel.Com
Anladım.Hatalı atılmış olabilir ozmn.Teskkr ederim.Peki işe alım değerlendirme süreci nasıl işliyor sınav sonrası bilginiz var mi
TSS bu Alana yeni alım yapıyor inanın bu konuda benimde çok bir bilgim yok forumdaki tecrübeli arkadaşlar görürse yardımcı olurlar

yaşar kök

HavaPersonel.Com
Genel yetenek sınavına girip olumlu olumsuz mesaj alan varmı

Konuyu okuyanlar;