Arkadaşlar destek uzmanı için bugün atatürk havalimanında mülakata girecek arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?
Sınava girdiğiniz halde mi geldi?Merhaba nasıl bir mail geldi ingilizce sınavına girdikten sonra Başvurunuz üzere değerlendirme süreciniz başlamıştır. Özgeçmişinizin ilan edilen pozisyonun gerekliliklerine uygun olması halinde sizinle iletişime geçmekten memnuniyet duyacağız. Bana böyle bir mail geldi olumlu -olumsuz mu anlayamadim
Evet sınava girdim B2 duzeyinde iyi bir İngilizcem var zaten ama avukatım acaba destek hizmetleri pozisyon olarak uygun mu değilimSınava girdiğiniz halde mi geldi?
Bu sınav bildirimi otomatik yapılıyor sınav sorması süreç işliyor isterseniz mail atabilirsiniz ben attım bekliyorum bilgilendirme içinTHY Destek Hizmetleri tarafından değerlendirme sürecinizin başlatıldığını hatırlatmak isteriz. Aşağıdaki giriş kodunu kullanarak ya da linki takip ederek tarafınıza atanan testlere ulaşabilirsiniz. Sürecinizin devam ettirilebilmesi için sınavlarınızı tamamlamanız gerekmektedir
Sınava girmeden önce gelen mail sınava gireli 7 gün oldu
İşin açığı gelen sınav sonrası gelen mail olumlu mu olumsuz mu anlamadım veya yapılan test doğru yanlış sayısı veya baraj ne vs hiçbir görünmüyor süreç devam niteliğinde mi gelen mail anlaşılmıyor gerçektenBu sınav bildirimi otomatik yapılıyor sınav sorması süreç işliyor isterseniz mail atabilirsiniz ben attım bekliyorum bilgilendirme için
Doğru yanlış baraj vs bilgilendirme olmuyor olumlu veya olumsuz oluyorİşin açığı gelen sınav sonrası gelen mail olumlu mu olumsuz mu anlamadım veya yapılan test doğru yanlış sayısı veya baraj ne vs hiçbir görünmüyor süreç devam niteliğinde mi gelen mail anlaşılmıyor gerçekten
Merhaba nasıl bir mail geldi ingilizce sınavına girdikten sonra Başvurunuz üzere değerlendirme süreciniz başlamıştır. Özgeçmişinizin ilan edilen pozisyonun gerekliliklerine uygun olması halinde sizinle iletişime geçmekten memnuniyet duyacağızDoğru yanlış baraj vs bilgilendirme olmuyor olumlu veya olumsuz oluyor
Bu mail normalde ilk başvuru esnasında sınava girmeden önce atılan klasik mailMerhaba nasıl bir mail geldi ingilizce sınavına girdikten sonra Başvurunuz üzere değerlendirme süreciniz başlamıştır. Özgeçmişinizin ilan edilen pozisyonun gerekliliklerine uygun olması halinde sizinle iletişime geçmekten memnuniyet duyacağız
Bu mail olumlu mu ?
Size nasıl bir mail geldi
Anladım.Hatalı atılmış olabilir ozmn.Teskkr ederim.Peki işe alım değerlendirme süreci nasıl işliyor sınav sonrası bilginiz var miBu mail normalde ilk başvuru esnasında sınava girmeden önce atılan klasik mail
TSS bu Alana yeni alım yapıyor inanın bu konuda benimde çok bir bilgim yok forumdaki tecrübeli arkadaşlar görürse yardımcı olurlarAnladım.Hatalı atılmış olabilir ozmn.Teskkr ederim.Peki işe alım değerlendirme süreci nasıl işliyor sınav sonrası bilginiz var mi
Bazı arkadaşlara olumlu olup mülakata çağırılanlar olmuş ben bekliyorum 26-27 gibi girdim sınava bakalımGenel yetenek sınavına girip olumlu olumsuz mesaj alan varmı
İş tecrübeni var mıBazı arkadaşlara olumlu olup mülakata çağırılanlar olmuş ben bekliyorum 26-27 gibi girdim sınava bakalım
İş tecrübeni var mı
Havalimanı dış hatlarda çalıştım ama hangi alanlar onları için iyi olur bilememİş tecrübeni var mı
Ne pozisyonunda çalıştınız pekiHavalimanı dış hatlarda çalıştım ama hangi alanlar onları için iyi olur bilemem
Vardiya müdürüNe pozisyonunda çalıştınız peki