Pozisyon veya İlan Adı
Tss de calisan var mi

efeege

Üye
23 Nis 2025
158
10
5
Tss de ise başlayıp farklı bölüme nasıl geçiş yapılır bilgisi olan var mi

Merhaba,

Şirket içi kariyer ilanları açılıyor onları takip ederek başvurabilirsiniz. Ayrıca bazen de THY TEKNİK veyaTHY AO' dan da ilanlar geliyor onlara başvurarak da TK ya geçiş yababilirsiniz.

• Like
Tepkiler: knkynbr15 ve gunes
Merhaba,

Şirket içi kariyer ilanları açılıyor onları takip ederek başvurabilirsiniz. Ayrıca bazen de THY TEKNİK veyaTHY AO' dan da ilanlar geliyor onlara başvurarak da TK ya
Merhaba,

Şirket içi kariyer ilanları açılıyor onları takip ederek başvurabilirsiniz. Ayrıca bazen de THY TEKNİK veyaTHY AO' dan da ilanlar geliyor onlara başvurarak da TK ya geçiş
Ben tss nin bir ilanina basvuru yapmıştım pazartesi mulakata cagrildim sizce mülakat olumlu olursa ise başlayıp geçiş yapmak mı daha kolay yiksa daha iyi ilanları takip edip tekrar sinavina gitmek mi mantikli

Bu bence sizin kendinizi ileride kendinizi nerede görmek istediğinize ve başvurduğunuz pozisyona bağlı.Şuanda işe ihtiyacınız varsa takibide mülakata katılmanızı tavsiye ederim.Unutmamanız gereken şey işten çıkarsanız ya da çıkarılırsanız THY ve iştiraklerine bi daha alınmazsanız.Tk ya da geçmek için en az 3 yıl şirkette çalışmanız gerekiyor. Ayrıca iştirak şirkette çalıştığınız için diğer adayların bir tık önüne geçebilirsiniz.

Eğer işe ihtiyacınız yoksa kendinizi geliştirip ileride THY nin yada başka bi hava yolu şirketinin ilanına başvurarak da iyi bir yerlere gelebilirsiniz.

Ama size en büyük ne kadar Tss güzel bir şirket olsada TK ya geçmeniz olucaktır.Maaş ve yan haklar konusunda Tss' den baya iyi

• Like
Tepkiler: gunes
Ben tss nin bir ilanina basvuru yapmıştım pazartesi mulakata cagrildim sizce mülakat olumlu olursa ise başlayıp geçiş yapmak mı daha kolay yiksa daha iyi ilanları takip edip tekrar sinavina gitmek mi mantikli
Bu arada hangi pozisyondan mülakata çagrılmıştınız

İsterseniz size bu pozisyon hakkında biraz bilgi verebilirim.
Benim bildiğim tss içinde şuan genel temizlik personelleri var tss nin hizmet verdiği binaların ofis,çay,WC ,taşıma gibi işleri yapıyolar.sizleri onların yardımciları olarak istihdam edecekler bildiğim 6 ay boyunca deneme süresi var busüreçte askeri ücretle çalıştırılıyorsunuz ve 3 ayda bir ödenen ikramiyeden yararlanamıyorsumuz 6 aydan sonrada sanırım kadroya geçip genel temizlik personeli oluyorsunuz. Bunlar benim arkadaşlarımdan duyduklarım ama eminim mülakata giderseniz İK daki görevli sizi güzelce bilgilendirecektir.

• Like
Tepkiler: gunes
Benim bildiğim tss içinde şuan genel temizlik personelleri var tss nin hizmet verdiği binaların ofis,çay,WC ,taşıma gibi işleri yapıyolar.sizleri onların yardımciları olarak istihdam edecekler bildiğim 6 ay boyunca deneme süresi var busüreçte askeri ücretle çalıştırılıyorsunuz ve 3 ayda bir ödenen ikramiyeden yararlanamıyorsumuz 6 aydan sonrada sanırım kadroya geçip genel temizlik personeli oluyorsunuz. Bunlar benim arkadaşlarımdan duyduklarım ama eminim mülakata giderseniz İK daki görevli sizi güzelce bilgilendirecektir.
Ben aslında 10 yıllık bankaciyim yakın zamanda istifa ettim sigorta şirketine girdim tss yi de arkadaslarimdan duydum ilk ilana basvuru yaptım acikcasi dönüş beklemiyordum geçenlerde aradiklarinda 3 ayda bir çift maaş bilet hakki biraz anlattılar ama maas bilgisi verilmedi siz hangi pozisyonda calisiyorsunuz

Teşekkür ederim zaman ayırıp verdiğiniz bilgiler icin

Ben aslında 10 yıllık bankaciyim yakın zamanda istifa ettim sigorta şirketine girdim tss yi de arkadaslarimdan duydum ilk ilana basvuru yaptım acikcasi dönüş beklemiyordum geçenlerde aradiklarinda 3 ayda bir çift maaş bilet hakki biraz anlattılar ama maas bilgisi verilmedi siz hangi pozisyonda calisiyorsunuz
Ben genel temizlik olarak çalışmaktayım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.