TSS Tss De Calisan Var Mi

• Konbuyu başlatan efeege
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
Tss de calisan var mi
Tss de ise başlayıp farklı bölüme nasıl geçiş yapılır bilgisi olan var mi

Merhaba,

Şirket içi kariyer ilanları açılıyor onları takip ederek başvurabilirsiniz. Ayrıca bazen de THY TEKNİK veyaTHY AO' dan da ilanlar geliyor onlara başvurarak da TK ya geçiş yababilirsiniz.

Merhaba,

Şirket içi kariyer ilanları açılıyor onları takip ederek başvurabilirsiniz. Ayrıca bazen de THY TEKNİK veyaTHY AO' dan da ilanlar geliyor onlara başvurarak da TK ya
Merhaba,

Şirket içi kariyer ilanları açılıyor onları takip ederek başvurabilirsiniz. Ayrıca bazen de THY TEKNİK veyaTHY AO' dan da ilanlar geliyor onlara başvurarak da TK ya geçiş
Ben tss nin bir ilanina basvuru yapmıştım pazartesi mulakata cagrildim sizce mülakat olumlu olursa ise başlayıp geçiş yapmak mı daha kolay yiksa daha iyi ilanları takip edip tekrar sinavina gitmek mi mantikli

Bu bence sizin kendinizi ileride kendinizi nerede görmek istediğinize ve başvurduğunuz pozisyona bağlı.Şuanda işe ihtiyacınız varsa takibide mülakata katılmanızı tavsiye ederim.Unutmamanız gereken şey işten çıkarsanız ya da çıkarılırsanız THY ve iştiraklerine bi daha alınmazsanız.Tk ya da geçmek için en az 3 yıl şirkette çalışmanız gerekiyor. Ayrıca iştirak şirkette çalıştığınız için diğer adayların bir tık önüne geçebilirsiniz.

Eğer işe ihtiyacınız yoksa kendinizi geliştirip ileride THY nin yada başka bi hava yolu şirketinin ilanına başvurarak da iyi bir yerlere gelebilirsiniz.

Ama size en büyük ne kadar Tss güzel bir şirket olsada TK ya geçmeniz olucaktır.Maaş ve yan haklar konusunda Tss' den baya iyi

Ben tss nin bir ilanina basvuru yapmıştım pazartesi mulakata cagrildim sizce mülakat olumlu olursa ise başlayıp geçiş yapmak mı daha kolay yiksa daha iyi ilanları takip edip tekrar sinavina gitmek mi mantikli
Bu arada hangi pozisyondan mülakata çagrılmıştınız

İsterseniz size bu pozisyon hakkında biraz bilgi verebilirim.
Benim bildiğim tss içinde şuan genel temizlik personelleri var tss nin hizmet verdiği binaların ofis,çay,WC ,taşıma gibi işleri yapıyolar.sizleri onların yardımciları olarak istihdam edecekler bildiğim 6 ay boyunca deneme süresi var busüreçte askeri ücretle çalıştırılıyorsunuz ve 3 ayda bir ödenen ikramiyeden yararlanamıyorsumuz 6 aydan sonrada sanırım kadroya geçip genel temizlik personeli oluyorsunuz. Bunlar benim arkadaşlarımdan duyduklarım ama eminim mülakata giderseniz İK daki görevli sizi güzelce bilgilendirecektir.

Benim bildiğim tss içinde şuan genel temizlik personelleri var tss nin hizmet verdiği binaların ofis,çay,WC ,taşıma gibi işleri yapıyolar.sizleri onların yardımciları olarak istihdam edecekler bildiğim 6 ay boyunca deneme süresi var busüreçte askeri ücretle çalıştırılıyorsunuz ve 3 ayda bir ödenen ikramiyeden yararlanamıyorsumuz 6 aydan sonrada sanırım kadroya geçip genel temizlik personeli oluyorsunuz. Bunlar benim arkadaşlarımdan duyduklarım ama eminim mülakata giderseniz İK daki görevli sizi güzelce bilgilendirecektir.
Ben aslında 10 yıllık bankaciyim yakın zamanda istifa ettim sigorta şirketine girdim tss yi de arkadaslarimdan duydum ilk ilana basvuru yaptım acikcasi dönüş beklemiyordum geçenlerde aradiklarinda 3 ayda bir çift maaş bilet hakki biraz anlattılar ama maas bilgisi verilmedi siz hangi pozisyonda calisiyorsunuz

Teşekkür ederim zaman ayırıp verdiğiniz bilgiler icin

Ben aslında 10 yıllık bankaciyim yakın zamanda istifa ettim sigorta şirketine girdim tss yi de arkadaslarimdan duydum ilk ilana basvuru yaptım acikcasi dönüş beklemiyordum geçenlerde aradiklarinda 3 ayda bir çift maaş bilet hakki biraz anlattılar ama maas bilgisi verilmedi siz hangi pozisyonda calisiyorsunuz
Ben genel temizlik olarak çalışmaktayım

Ben genel temizlik olarak çalışmaktayım
Calisma ortamı nası baskı falan var mı eşimin arkadaşı tss de genel temizlik de çalışıyor çok rahat demiş pozisyon önemli değil girsin daha sonra daha iyi pozisyonlara geçer demiş

İş olarak bencede rahat, ama insanlar biraz yoruyor insanlardan kastımda sizin bi üstleriniz size olan tavırları,adaletsizlikleri falan insanı işten soğutuyor.Ama arkadaş ortamı falan çok güzel eminim ki hemen alışırsınız arkadaşlarımın çoğu 2 li vardiya düzeninde çalışıyor bir hafta sabah 07.15 vardiyası bir hafta öğle 15.23 vardiyası hafta sonlarıda izin üçlü çalışan arkadaşlarımda var onlar 2 sabah 2 öğle 2 gece 2 of şeklinde çalışıyolar bizim 1 saat yemek molamız yarım saatte çay molası var. Ama tabikide bu molalar sizi hangi projeye vereceklerine göre değişiyor.

İş olarak bencede rahat, ama insanlar biraz yoruyor insanlardan kastımda sizin bi üstleriniz size olan tavırları,adaletsizlikleri falan insanı işten soğutuyor.Ama arkadaş ortamı falan çok güzel eminim ki hemen alışırsınız arkadaşlarımın çoğu 2 li vardiya düzeninde çalışıyor bir hafta sabah 07.15 vardiyası bir hafta öğle 15.23 vardiyası hafta sonlarıda izin üçlü çalışan arkadaşlarımda var onlar 2 sabah 2 öğle 2 gece 2 of şeklinde çalışıyolar bizim 1 saat yemek molamız yarım saatte çay molası var. Ama tabikide bu molalar sizi hangi projeye vereceklerine göre değişiyor.
Teşekkür ederim pazartesi mülakata gidince ik nin verdiği bilgilere göre karar vereyim çok kararsizim kaldım geçiş imkanı olursa bir süre idare edebilirim diye düşünüyorum hayırlısı artik

Her şey gönlünüzce olsun, Mülakata başarılar dilerim.

Mülakata gittim 3 ayda bir çift maaş tamamlayıcı sağlık sigortası billet indirimi bilgisi verildi maas bilgisi teklifte verilecekmiş bunun dışında başka birsey var mi 6 8 hafta içinde dönüş oluyormuş daha erken olma durumlarida oluyormuş
Her şey gönlünüzce olsun, Mülakata başarılar dilerim.

Hepsi bu kadar size geri dönmeleri de personel ihtiyacına göre süreciniz hızlı da ilerliyebilir yavaşta

Hepsi bu kadar size geri dönmeleri de personel ihtiyacına göre süreciniz hızlı da ilerliyebilir yavaşta
Merhaba bence mülakatım gayet iyi geçti 6 8 hafta denildi dönüş için olumlu dönüş olur diye düşünüyorum sağlık da çok zorluyorlar mi

Merhaba bence mülakatım gayet iyi geçti 6 8 hafta denildi dönüş için olumlu dönüş olur diye düşünüyorum sağlık da çok zorluyorlar mi
Merhaba,

Sizden sadece belli değerlerinizi ve ölçümlerinizi istiyolar onu da özel yada devlet farketmeksizin evraklarınızı tamamlayabilir siniz.

Burada ben de yarın mülakata katılacağım.
Yardımcı hizmetler sorumlusu olarak.

Merhaba,

Sizden sadece belli değerlerinizi ve ölçümlerinizi istiyolar onu da özel yada devlet farketmeksizin evraklarınızı tamamlayabilir siniz.

Burada ben de yarın mülakata katılacağım.
Yardımcı hizmetler sorumlusu olarak.
Benim izlenimim olumlu geçti gibi gordugum kadarıyla o işi yapabilir miyim onun uzerinde daha çok durdular bende yapabilecegime ikna ettigimi düşünüyorum birde içeriden referansım vardı etkili olurmu sizce

Siz zaten tss calisani değil miydiniz tekrar mulakatla mi yükselme oluyor mulakatta başarılar size de

Konuyu okuyanlar;