brkn1907

Üye
13 Ağu 2023
41
6
35
Ben 3 ay önce ofis görevlisine başvurdum bugün aradılar tss den danışma görevlisi olarak mülakata çağırdılar bu pozisyonla ilgili bilgisi olan varmı?

• Like
Tepkiler: duru deniz
Bir dahaki mülakata çağırırız dediler ama ne zaman olur belli olmaz dedi bi de ben ofis görevlisi ilanına başvurdum bir danışma olarak döndüler anlamadım ben tss de danışma oluyor muydu

Eğitime falan gelenler oluyor ya eğitimciler falan sanırım onların da olduğu yerde işte danışma görevlisi pozisyonu ben de biliyorum o pozisyonu da ama detayları ne bilmiyorum herhalde ihtiyaca göre çağırıyorlar anlamadım ki İngilizceniz hangi seviye ona göre de arıyor olabilirler

Bir dahaki mülakata çağırırız dediler ama ne zaman olur belli olmaz dedi bi de ben ofis görevlisi ilanına başvurdum bir danışma olarak döndüler anlamadım ben tss de danışma oluyor muydu
Destek hizmeti olduğu için merkez ofis binalarında danışma görevlisi pozisyonuna alabilirler. Normalde thy duruyordu bu danışma görevlisi yerlerinde.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.