İngilizce mülakat mı sınava girmişmiydinizBen 3 ay önce ofis görevlisine başvurdum bugün aradılar tss den danışma görevlisi olarak mülakata çağırdılar bu pozisyonla ilgili bilgisi olan varmı?
Süre tanımadılar mıYarindi ama yarın giremeyecigimi söyledim calisiyorum 1 gün öncesinden haber verdiler
Gitseydiniz keşke ya TSS tgsden daha iyi diyorlar tabi bilmiyorum detayını daYarindi ama yarın giremeyecigimi söyledim calisiyorum 1 gün öncesinden haber verdiler
Destek hizmeti olduğu için merkez ofis binalarında danışma görevlisi pozisyonuna alabilirler. Normalde thy duruyordu bu danışma görevlisi yerlerinde.Bir dahaki mülakata çağırırız dediler ama ne zaman olur belli olmaz dedi bi de ben ofis görevlisi ilanına başvurdum bir danışma olarak döndüler anlamadım ben tss de danışma oluyor muydu
Merhaba hangi pozisyon için girmiştiniz nasıl geçti mülakat neler sordular İngilizce sorularda neler vardı acaba cevaplarsanız çok sevinirimBiz 2 ay önce girmiştik mülakatlarına. Bari önce onları netlestirselerdi . Bu nasıl bir düzensizlik.
Çoğu kişiye gelmişArkadaşlar bu gece bana bir sınav linki geldi destek hizmetlerinden
1.5 ay önce girmiştim zaten sınava bu ne alaka anlamadım
Destek hizmetleri için
Direkt arayıp yarın mülakata mı gelin dediler başka bir şey demediler mi?Ben 3 ay önce ofis görevlisine başvurdum bugün aradılar tss den danışma görevlisi olarak mülakata çağırdılar bu pozisyonla ilgili bilgisi olan varmı?
Sizi arayan numara 212 463 63 63 müydüYarindi ama yarın giremeyecigimi söyledim calisiyorum 1 gün öncesinden haber verdiler