TSS Tss Danışma Görevlisi

brkn1907

HavaPersonel.Com
Ben 3 ay önce ofis görevlisine başvurdum bugün aradılar tss den danışma görevlisi olarak mülakata çağırdılar bu pozisyonla ilgili bilgisi olan varmı?

brkn1907

HavaPersonel.Com
Yarindi ama yarın giremeyecigimi söyledim calisiyorum 1 gün öncesinden haber verdiler

brkn1907

HavaPersonel.Com
Bir dahaki mülakata çağırırız dediler ama ne zaman olur belli olmaz dedi bi de ben ofis görevlisi ilanına başvurdum bir danışma olarak döndüler anlamadım ben tss de danışma oluyor muydu

Aorn

HavaPersonel.Com
Eğitime falan gelenler oluyor ya eğitimciler falan sanırım onların da olduğu yerde işte danışma görevlisi pozisyonu ben de biliyorum o pozisyonu da ama detayları ne bilmiyorum herhalde ihtiyaca göre çağırıyorlar anlamadım ki İngilizceniz hangi seviye ona göre de arıyor olabilirler

admin

Admin
Moderatör
Bir dahaki mülakata çağırırız dediler ama ne zaman olur belli olmaz dedi bi de ben ofis görevlisi ilanına başvurdum bir danışma olarak döndüler anlamadım ben tss de danışma oluyor muydu
Destek hizmeti olduğu için merkez ofis binalarında danışma görevlisi pozisyonuna alabilirler. Normalde thy duruyordu bu danışma görevlisi yerlerinde.

busrap

HavaPersonel.Com
Biz 2 ay önce girmiştik mülakatlarına. Bari önce onları netlestirselerdi . Bu nasıl bir düzensizlik.

Aorn

HavaPersonel.Com
Biz 2 ay önce girmiştik mülakatlarına. Bari önce onları netlestirselerdi . Bu nasıl bir düzensizlik.
Merhaba hangi pozisyon için girmiştiniz nasıl geçti mülakat neler sordular İngilizce sorularda neler vardı acaba cevaplarsanız çok sevinirim

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bu gece bana bir sınav linki geldi destek hizmetlerinden

1.5 ay önce girmiştim zaten sınava bu ne alaka anlamadım

Destek hizmetleri için

brkn1907

HavaPersonel.Com
Evet bankada geldi. Beni zaten bidahaki mülakata çağıracagini söylemişti ama

cihangirefe

HavaPersonel.Com
Şimdi yok kaldırılmış gece gece insanı meraklandırdılar 😀

Leon718

HavaPersonel.Com
Ben 3 ay önce ofis görevlisine başvurdum bugün aradılar tss den danışma görevlisi olarak mülakata çağırdılar bu pozisyonla ilgili bilgisi olan varmı?
Direkt arayıp yarın mülakata mı gelin dediler başka bir şey demediler mi?

Konuyu okuyanlar;