TSS TSS Alımları Hk.

LTBA

LTBA

HavaPersonel.Com
Kendim için değil yakınım için alımları bekliyorum. Acaba nasıl işliyor alımlar bilgisi olan aydınlatabilir mi?

İlanlara ulaşmak için;

admin

admin

Admin
Moderatör
Belediyelerin işkur merkezi üzerinden toplu mülakat ile alım yapıyorlar. Bir önceki alımı yakaladık paylaştık sayfada sürekli kontrol ediyorum bir sonrakini de muhtemelen yakalar ve paylaşırım. Ama şu an bir ilan yok bekleyeceksiniz.

LTBA

LTBA

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim. İyi geceler olsun.

M

Murti

HavaPersonel.Com
Acaba güvenlik görevlisi alımı olabilir mi

admin

admin

Admin
Moderatör
Yeni bir firma kurdu bununla ilgili muhtemelen o firma adı altında güvenlik görevlisi istihdam edecekler.

S

STKRAL75

HavaPersonel.Com
Bende geçen işkurdan başvuru yapmıştım temizlik personeli olarak ve hemen aramışlardı geçen hafta mülakata girdim 15 gün süre verdiler 10 gün geçti hala sonuç alamadım sizce alırlarmı işe çok istiyorum şimdiden teşekkürler

K

karadagsevket66

HavaPersonel.Com
Bende geçen işkurdan başvuru yapmıştım temizlik personeli olarak ve hemen aramışlardı geçen hafta mülakata girdim 15 gün süre verdiler 10 gün geçti hala sonuç alamadım sizce alırlarmı işe çok istiyorum şimdiden teşekkürler
Bende girdim mulakata ama daha birşey çıkmadı

M

Memo47

HavaPersonel.Com
Selam bende katıldım hayırlısı ile size arkadaşlar sayfamız hayırlı olsun inşallah

T

Thegoodperson

HavaPersonel.Com
Belediyelerin işkur merkezi üzerinden toplu mülakat ile alım yapıyorlar. Bir önceki alımı yakaladık paylaştık sayfada sürekli kontrol ediyorum bir sonrakini de muhtemelen yakalar ve paylaşırım. Ama şu an bir ilan yok bekleyeceksiniz.
Merhaba kadın işçi için ne pozisyonlar var acaba

B

Baron

HavaPersonel.Com
Şirinevler işkur da görüşmeye katıldık ayın 19.unda listede sıram 60 larda falandı yanlış hatırlamıyorsam 3. Grupta başvuru formu doldurmaya girmiştik hala arayan soran yok

dayı

dayı

HavaPersonel.Com
Çarşamba günü şirinevlerde bende vardım cuma aradılar pazartesi mülakata gittim, gidiş o gidiş olumlu olursa 15 gün içinde ulaşacağız dediler

dayı

dayı

HavaPersonel.Com
birde benim bir arkadaş grubum vardı çoğu DOCO da çalışıyor onların hiçbirini aramadılar

Ö

Özsoy

HavaPersonel.Com
İyi akşamlar temizlik için nasıl başvuru yapabilirz

T

Thegoodperson

HavaPersonel.Com
Çarşamba günü şirinevlerde bende vardım cuma aradılar pazartesi mülakata gittim, gidiş o gidiş olumlu olursa 15 gün içinde ulaşacağız dediler
Ne için başvurdunuz

W

wanted

HavaPersonel.Com
Merhaba kadın işçi için ne pozisyonlar var acaba
Kadınlar için İst havalimanında depo bölümünde yastık,battaniye vs. gibi malzemelerin paketlenmesi var basit bir iş ağır değil.Belki bu depo işi sabiha havalimanında da vardır.Şuanda kadınlar yapıyor bunu.Temizlik bölümü var bu bölüm 3 havalimanında da aktif.

Konuyu okuyanlar;