T
Thegoodperson
Hava Personel
- Aktiflik Süresi
- 1s 24dk
İşçi alımı için miMerhaba kardesim aynisi bende de oldu gönderdim çok şükür olumlu geldi cevap ümidi kesmeyelim
İşçi alımı için miMerhaba kardesim aynisi bende de oldu gönderdim çok şükür olumlu geldi cevap ümidi kesmeyelim
Benim işçi için kargo bölümüİşçi alımı için mi
Benim işçi için kargo bölümü
Masabaşı olarak mı yoksa yerde miBenim işçi için kargo bölümü
Mail geliyor aramıyorlarmerak ettim olumlu dönus alanlar aradılar mı sizi yoksa mesaj mı geldi
Dayı aradılar mi seni ne yaptılar ilk konuyu burdan sen açmıştın bizim iş yatti diye üzülmüstün bende 3 ağustosta TGS binasına gittim bir grupla ama ondan sonra ne ariyan oldu ne de soran senin adına cok sevindim hayırlı olsunBeyler banada olumlu cevap geldi hayırlı olsun hakkımızda
Yanlis anlamazssan öğrenim durumun nedir dayıEyvallah kardeşim başladık ayın dördünde
Lise mezunu istiyorlar genelde benide yarın 2. Mülakata çağırdılar. Şartlar nasıl acabTss de çalışabilmek için öğrenim seviyesi ne olması lazım acil biri cevaplarsa sevinirim
Yarın birebir görüşmedej önce seminer vericekler size orda herşeyi anlaticaklar yapılacak işi ve şartları ama benim anlamadığım ilk görüşme de de ikinci görüşme de de kimse lise mezunu olmuyan alinmicak diye bişey söylemedi bugün bana dönüş yapildi lise mezunu olmadığınız için olumsuz oldu diye madem öyle en baştan söyleseler ya ugrastirmasalar ben ikinci görüsmeye gidebilmek için sabah 5 te kalktim üstüne 400 lira taksi parasi verdim yazık günah benim gibi kactane insan vardı öyleLise mezunu istiyorlar genelde benide yarın 2. Mülakata çağırdılar. Şartlar nasıl acab
Hiç sorma hocam,mülakat yerinin bu kadar uzak olma sebebi nedir anlayamadım.
Yarın birebir görüşmedej önce seminer vericekler size orda herşeyi anlaticaklar yapılacak işi ve şartları ama benim anlamadığım ilk görüşme de de ikinci görüşme de de kimse lise mezunu olmuyan alinmicak diye bişey söylemedi bugün bana dönüş yapildi lise mezunu olmadığınız için olumsuz oldu diye madem öyle en baştan söyleseler ya ugrastirmasalar ben ikinci görüsmeye gidebilmek için sabah 5 te kalktim üstüne 400 lira taksi parasi verdim yazık günah benim gibi kactane insan vardı öylene
Ne kadar süre içerisinde arıyorlarmış peki bilgin var mı?Yarın birebir görüşmedej önce seminer vericekler size orda herşeyi anlaticaklar yapılacak işi ve şartları ama benim anlamadığım ilk görüşme de de ikinci görüşme de de kimse lise mezunu olmuyan alinmicak diye bişey söylemedi bugün bana dönüş yapildi lise mezunu olmadığınız için olumsuz oldu diye madem öyle en baştan söyleseler ya ugrastirmasalar ben ikinci görüsmeye gidebilmek için sabah 5 te kalktim üstüne 400 lira taksi parasi verdim yazık günah benim gibi kactane insan vardı öyle
15 gün diyorlar ama geçtiği de oluyor erken olduğu da oluyor belirsizNe kadar süre içerisinde arıyorlarmış peki bilgin var mı?