Pozisyon veya İlan Adı
Thy yara izi mülakat
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

vectorline

Üye
26 Ara 2025
37
21
0
Meslek
Kabin
Thy nin ilk mülakatında kolumdaki yara izinden dolayı bir buçuk ay süre verdiler ilk mülakatta çok dikkatli bakmadılar ben söylemiştim şimdi biraz iyileşti çok dikkat ederler mi sadece ordaki yara izime mi bakarlar ikinci kez mülakata giden var mı bu şekilde yardımcı olursanız çok mutlu olurum

• Like
Tepkiler: Violet035
Peki oraya yaranın nerde olduğunu not etmiş mi oluyorlar yoksa bize mi soruyorlar bende aynı durumdayım da yaram küçüldü çok dikkatlı bakılmazsa elenmem belki
not ediyorlar ama ben onlar nota daha henüz bakmadan yara izi sordukları zaman bu benim 2. Gelişim ilkinde zaman vermiştiniz demiştim ama dediğim gibi ilk seferde not almıştı kağıt kalem ile. İz belli belirsizdi dışardan görmek çok zor anca biri özellikle incelerse görünür halde ancak elediler.

not ediyorlar ama ben onlar nota daha henüz bakmadan yara izi sordukları zaman bu benim 2. Gelişim ilkinde zaman vermiştiniz demiştim ama dediğim gibi ilk seferde not almıştı kağıt kalem ile. İz belli belirsizdi dışardan görmek çok zor anca biri özellikle incelerse görünür halde ancak elediler.
Anladım bende çok ümitlenmiyim o zaman teşekkür ederim sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.