2 sene önce olan alımda çok hızlı ilerlemiş sanırım süreçler, eylül ayında ilan açılmış şubat ayında uçuşlar başlamış, toplam 6 aybana da gelmedi ya ne kadar sürecek bu süreç daha bunlar açıklanacak sonra 1 adım daha var inanılmaz vakit alıyor
Geçenki toplantıda 6 haftada yabancı dil online mülakatın tamamlanacağı söylenmiş. İlk hafta bu haftaydı. 12-16 ağustos son hafta olacak görünüyor. Başvurular lise mezunu itibariyle alındığı için çok aday vardır. Geçen sene de süreç oldukça uzun sürmüştü. Mayıs’ta açılan ilanın mülakatları eylülde başlamıştı. Alım ve mülakatların son günü 16 şubat’ta tamamlanmıştıbana da gelmedi ya ne kadar sürecek bu süreç daha bunlar açıklanacak sonra 1 adım daha var inanılmaz vakit alıyor
Bu alımda umarım daha hızlı olur süreçlerGeçenki toplantıda 6 haftada yabancı dil online mülakatın tamamlanacağı söylenmiş. İlk hafta bu haftaydı. 12-16 ağustos son hafta olacak görünüyor. Başvurular lise mezunu itibariyle alındığı için çok aday vardır. Geçen sene de süreç oldukça uzun sürmüştü. Mayıs’ta açılan ilanın mülakatları eylülde başlamıştı. Alım ve mülakatların son günü 16 şubat’ta tamamlanmıştı
merhaba lise mezunlarından başlandığı toplantıda mı söylendi katılamadım ben 6 mayısta başvurmuştum başvuruya göre alınıyor yazmıştı biri 4 yıllık üni mezunuyum acaba yakın tarihte başvuran ve hala mail gelmeyen var mıGeçenki toplantıda 6 haftada yabancı dil online mülakatın tamamlanacağı söylenmiş. İlk hafta bu haftaydı. 12-16 ağustos son hafta olacak görünüyor. Başvurular lise mezunu itibariyle alındığı için çok aday vardır. Geçen sene de süreç oldukça uzun sürmüştü. Mayıs’ta açılan ilanın mülakatları eylülde başlamıştı. Alım ve mülakatların son günü 16 şubat’ta tamamlanmıştı
Lise mezunlarından başlandı diye bişey yazılmamış ki nerden çıkardın öyle birşeyi? Arkadaş normalde en az önlisans mezunu kabul edilirken bu yıl lise mezunlarına da ilan actiklsri için çok fazla başvuru var o yüzden uzun sürüyor dedi. Neyse..merhaba lise mezunlarından başlandığı toplantıda mı söylendi katılamadım ben 6 mayısta başvurmuştum başvuruya göre alınıyor yazmıştı biri 4 yıllık üni mezunuyum acaba yakın tarihte başvuran ve hala mail gelmeyen var mı
Üniversite mezunu olmanın bi özelliği yok artık. Özellikle pandemi döneminde uzak eğitim görüp sadece diploma alıp mezun olanlar var. Üniversite mezunu demek garip olur. Lise mezunu olması iyi olmuş.Lise mezunlarından başlandı diye bişey yazılmamış ki nerden çıkardın öyle birşeyi? Arkadaş normalde en az önlisans mezunu kabul edilirken bu yıl lise mezunlarına da ilan actiklsri için çok fazla başvuru var o yüzden uzun sürüyor dedi. Neyse..
online ingilizce mülakatından sonra online envanter uygulaması yapılıcak daha sonrasında yüz yüze çağırıcaklar.Arkadaşlar kurul mülakat davetleri tahmini ne zaman gelir bununla ilgili bir şey dediler mi toplantıda, bilgisi olan var mı? Online ingilizce mülakatları tüm gruplar tamamladıktan sonra mı kurula davet edecekler yoksa online ingilizce mülakatı yapan ve başarılı olanlara bir iki hafta içinde davet gelir mi?
O zaman Ağustos sonu gibi kurul tarihleri netleşir yanionline ingilizce mülakatından sonra online envanter uygulaması yapılıcak daha sonrasında yüz yüze çağırıcaklar.
İnşallah bu hafta sonuçlar açıklanır ilk hafta mülakata girenler içinArkadaşlar kurul mülakat davetleri tahmini ne zaman gelir bununla ilgili bir şey dediler mi toplantıda, bilgisi olan var mı? Online ingilizce mülakatları tüm gruplar tamamladıktan sonra mı kurula davet edecekler yoksa online ingilizce mülakatı yapan ve başarılı olanlara bir iki hafta içinde davet gelir mi?
Lise mezunlarından başlandı diye bişey yazılmamış ki nerden çıkardın öyle birşeyi? Arkadaş normalde en az önlisans mezunu kabul edilirken bu yıl lise mezunlarına da ilan actiklsri için çok fazla başvuru var o yüzden uzun sürüyor dedi. Neyse..
öyle anladım itibariyla( -den başlanarak) demek ya hani ? lise mezunları itibarıyla alınmaya başladığı için gibi bir cümle kurmuş.Lise mezunlarından başlandı diye bişey yazılmamış ki nerden çıkardın öyle birşeyi? Arkadaş normalde en az önlisans mezunu kabul edilirken bu yıl lise mezunlarına da ilan actiklsri için çok fazla başvuru var o yüzden uzun sürüyor dedi. Neyse..
Benimde aynı 6 mayıs başvuru hala mail almadım. Fakat süreç 6 hafta olucak dediler take off talks ta. Yani ağustosun 2. Haftasına kadar sürer diye tahmin ediyorum.merhaba lise mezunlarından başlandığı toplantıda mı söylendi katılamadım ben 6 mayısta başvurmuştum başvuruya göre alınıyor yazmıştı biri 4 yıllık üni mezunuyum acaba yakın tarihte başvuran ve hala mail gelmeyen var mı