Pozisyon veya İlan Adı
Kokpit

Rs7777

Üye
10 Eki 2025
4
0
0
Meslek
Kokpit
Merhaba yeni mezun olmuş tecrübesiz pilotum. Yaklaşık 11 sene önce adıma aile hekimi tarafından 8 ay arayla 2 adet antidepresan yazılmıştı.İlaçlar sgk dökümünde gözüküyor. E-nabız da yazan psikiyatrik muayenne tanısını, başvuru yaparak genel psikiyatrik muayenne’ye çevirdim.Herhangi bir psikiyatri doktorunada hiç gitmedim. Doktorum tarafından kendisinin yazdığı imza ve kaşesinin olduğu sehven yazılmıştır belgesinide ilgili birime teslim edebilirim.Her iki firmada da işe giriş aşamasında problem yaşarmıyım teşekkürler.

Merhaba, ilacı satın aldınız mı?
Merhaba yeni mezun olmuş tecrübesiz pilotum. Yaklaşık 11 sene önce adıma aile hekimi tarafından 8 ay arayla 2 adet antidepresan yazılmıştı.İlaçlar sgk dökümünde gözüküyor. E-nabız da yazan psikiyatrik muayenne tanısını, başvuru yaparak genel psikiyatrik muayenne’ye çevirdim.Herhangi bir psikiyatri doktorunada hiç gitmedim. Doktorum tarafından kendisinin yazdığı imza ve kaşesinin olduğu sehven yazılmıştır belgesinide ilgili birime teslim edebilirim.Her iki firmada da işe giriş aşamasında problem yaşarmıyım teşekkürler.
Sehven raporunu ilçe sağlığa teslim ettiniz mi?

Problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Bende öyle umuyorum.Teşekkürler cevabınız için
Merhaba, ilacı satın aldınız mı?

Sehven raporunu ilçe sağlığa teslim ettiniz mi?
İlacı alıp almadığımı hatırlamıyorum 11 sene olmuş ama sgk dökümünde gözüktüğüne göre satın almışım demektir.Evet doktorumun sehven raporunu ve kendi dilekçemi il sağlığa teslim ettim daha sonra aradılar tanıların silineceğini söylediler tekrar kontrol ettiğimde psikiyatrik muayenne tanısı yerine genel psikiyatri muayennesi başka yerde sınıflanmış şeklinde yazdığını gördüm. Kod olarakta Z00.4

Bende öyle umuyorum.Teşekkürler cevabınız için

İlacı alıp almadığımı hatırlamıyorum 11 sene olmuş ama sgk dökümünde gözüktüğüne göre satın almışım demektir.Evet doktorumun sehven raporunu ve kendi dilekçemi il sağlığa teslim ettim daha sonra aradılar tanıların silineceğini söylediler tekrar kontrol ettiğimde psikiyatrik muayenne tanısı yerine genel psikiyatri muayennesi başka yerde sınıflanmış şeklinde yazdığını gördüm. Kod olarakta Z00.4
Tanıdan öte ilaçlara biraz katı yaklaşıyorlar. İlaçlar e nabızda görünüyor mu?

Tanıdan öte ilaçlara biraz katı yaklaşıyorlar. İlaçlar e nabızda görünüyor mu?
Evet ilaçlar e-nabızda gözüküyor ama ilk mesajda dediğim gibi thy ve ajet sağlık birimine doktorumun yazdığı imza ve kaşeli sehven yazılmış belgesini teslim edebilirim.

HANGİ ANTİDEPRASANIN YAZILDIĞI ÖNEMLİ SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ

https://wingmanmed.com/faa-medication-search/ ayrıca ilaçlara bu siteden bakabilirsiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.