mmesenn

Üye
13 May 2024
39
10
5
Arkadaşlar merhaba dün yazılı sınav sonucumun olumlu olduğuna ve mülakatın haziran ayında planlanacağına dair mail aldım ve sevindim ancak sevincim biraz kısa sürdü çünkü mülakatın olumlu gelmesi için araya birilerini sokmam gerektiği vs. Gibi bir takım duyumlar aldım bu doğru mu yani illa bir bağlantı mı bulmam lazım üzüldüm ve umudum da kalmadı bu tarz söylemlerden sonra. bir de bu sene son şansım yaştan dolayı. 29 yaş sınırı vardı bu ilanda. Seneye de olursa başvuramıyorum bu konu da düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız mülakattan olumlu sonuç alıp işe başlayan uçak teknisyenleri araya birilerini mi soktu hep

hayırlı olsun. referans işini takma sen güzelce mulakatına hazırlan gerisi Allah Kerim. Yazılı sınava hangi tarihde girdiniz ? Ben 11 mayıs girdim. olumlu olumsuz sonuç gelmedi bana. Olumlu olumsuz cevap gelen varsa diğer arkdaşlar paylaşabilir mi ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.