hiçbir sorun olmaz.başarılarArkadaşlar ben teknik destek personeli ilanına başvurı yaptım da benim mezun olduğum yıl pandemiye denk geldi ve staj yapamadım bu sorun olur mu acaba işe giriş için stajı yapmamış olmam olumsuz etkiler mi
ilanlarda artık başvurunuz alındı diye mail atmıyorlarArkadaşlar teknisyeblik ilanına önceden başvuru yapınca başvurunuz alındı diye mail geliyordu. Son ilan abaşvurdum fakat böyle bir mail gelmedi başvuran benim gibi olan varmı? Yada bilgisi olan var mı?
bana da gelmedi kimseye atmamışlar sanırımArkadaşlar teknisyeblik ilanına önceden başvuru yapınca başvurunuz alındı diye mail geliyordu. Son ilan abaşvurdum fakat böyle bir mail gelmedi başvuran benim gibi olan varmı? Yada bilgisi olan var mı?
ilanlarda artık başvurunuz alındı diye mail atmıyorl
ilanlarda artık başvurunuz
Son ilan için mi 14.02.2024 tarihliTeknisyen online sınav gelenler oldu arkadaşlar sizlere de yakında gelir
Pardon teknisyen ilanı değil. Teknik destekti sanırım online sınav gelenler.Neden peki
Son ilan için mi 14.02.2024 tarihli
İnstagramdan toplu olarak ilan paylaştığımda genelde oluyor arada teknisyen ilanları diğer firmaların. Yarın ilan paylaşıcam kontrol edersiniz.Bi ben bulamıyorum bu şirektleri yardımcı olabilirmisiniz?