THYTEKNİK Thy Teknik Uçak Bakım Teknisyeni Yazılı Sınav Mülakat

mmesenn

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 3 hafta önce thynin ilanına başvurmuştum 11 Mayısta yazılı sınava girdim sınavım iyi geçti. Birkaç konu hakkında fikrinizi almak istiyorum:
1) Sizce mülakat için ne zaman çağırırlar?
2) İlanda "Tercihen SHY-66 Hava Aracı Bakım Lisansı modül sınavlarında başarılı olan" diye bir ibare vardı. Ben daha önce modül sınavlarına girmedim, bu durum beni nasıl etkiler sizce bunu yazmışlar ama çok önemli mi?
3) 2019 mezunuyum, bölümümü ingilizce olarak okudum ve THYde staj yaptım. Mezun olunca (hatta pandemi dönemine denk gelmişti o zaman) mülakata da girmiştim ama olumsuz sonuçlanmıştı o zaman, ondan sonra başka işlerle ilgilendim şimdi mesleğimi yapmaya karar verdim ve bu ilanda gördüm ki yaş şartı var (1 ocak 1995 sonrası doğmak diye) . Bu sene son şansım gibi duruyor. ilanın ise 2025 1 ocağa kadar açık olduğunu gördüm. Eğer bu seferki başvurumda da mülakatta elenirsem tekrar aynı ilana başvurabiliyor muyum kısaca bunu sormak istedim?
4) 14 Şubattan beri açıkmış bu ilan şubatta başvurup işe giren ya da olumsuz dönüş alan arkadaşlar oldu mu? bunları merak ettim bir de.

Bu konularda fikriniz varsa ve benimle paylaşırsanız sevirim

Rawness

HavaPersonel.Com
Onlar thyde çok problem değil diye biliyorum

Konuyu okuyanlar;