THYTEKNİK THY Teknik Teknik Destek Personeli İçin Mülakat

34geveze94

HavaPersonel.Com
Perşembe Günü Mülakatım Var.Teknik Destek Personeli İçin Mülakata Giricek Olan Başkası Varmı ?

karamaske

HavaPersonel.Com
İngilizce ve Genel yetenek sınavına ne zaman girmiştiniz? Sonuçlar açıklandı mı? Depo, Lojistik,Tesellüm ilanı mıydı?

34geveze94

HavaPersonel.Com
Dediğim gibi Kompanent Teknik Destek Personeli İçin Mülakatım var.5 Kasımda Girdim sınava

34geveze94

HavaPersonel.Com
Cuma günü bana mail geldi.Hangi ilan için sınava girdin sen

34geveze94

HavaPersonel.Com
Valla o kadarını bilmiyorum.Bana Geçen cuma mail geldi işte perşembe davet ettiler.

hridayithan

HavaPersonel.Com
Perşembe Günü Mülakatım Var.Teknik Destek Personeli İçin Mülakata Giricek Olan Başkası Varmı ?
merhaba , bu ilandaki sınava mı girmiştiniz acaba? cevabınızı bekliyorum , teşekkürler

34geveze94

HavaPersonel.Com
merhaba , bu ilandaki sınava mı girmiştiniz acaba? cevabınızı bekliyorum , teşekkürler

Merhaba hayır o ilana başvurmadım.Kompanent Bakım Destek Personeli ilanı için bugün mülakata girdim.

hridayithan

HavaPersonel.Com
Merhaba hayır o ilana başvurmadım.Kompanent Bakım Destek Personeli ilanı için bugün mülakata girdim.
Tekrar merhaba , nasıl geçti mülakatınız ? Umarım istediğiniz gibi olumlu geçmiştir. Neler soruldu acaba bizi aydınlatabilir misiniz? Teşekkürler. :)

34geveze94

HavaPersonel.Com
Merhaba,mülakatım iyi geçti.Ancak daha öncesinde İşle alakalı bir tecrübem olmadığı için onun üstünde çok durdular.Bende ona göre cevap verdim.Teknik mülakatta temel elektronik sordular.Birim mülakatında ise bir kişi sürekli beni söylediğim şeyler üzerinden sıkıştırdı.Heyecan yapmamak gerekiyor.

karamaske

HavaPersonel.Com
Merhaba,mülakatım iyi geçti.Ancak daha öncesinde İşle alakalı bir tecrübem olmadığı için onun üstünde çok durdular.Bende ona göre cevap verdim.Teknik mülakatta temel elektronik sordular.Birim mülakatında ise bir kişi sürekli beni söylediğim şeyler üzerinden sıkıştırdı.Heyecan yapmamak gerekiyor.
Beni de TSS Depo/Kargo birim mülakatında biraz sıkıştırmışlardı. 4 kişi sağlı sollu sordular :) Hala bi haber de yok ordan.

34geveze94

HavaPersonel.Com
1 Ay sürüyor haber gelmesi İşe giriş 3 ay sürüyor.Baya sancılı

hridayithan

HavaPersonel.Com
1 Ay sürüyor haber gelmesi İşe giriş 3 ay sürüyor.Baya sancılı
Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Umarım beklediğiniz sonucu alırsınız. Neden bu kadar uzun sürüyor çözemedim valla :) Hakkınızda hayırlısı olsun.

Mustafad

HavaPersonel.Com
Merhaba, 23 Kasım da Teknik destek personeli mülakatına girip, olumlu ya da olumsuz geri dönüş alan oldu mu?

Konuyu okuyanlar;