34geveze94
HavaPersonel.Com
Perşembe Günü Mülakatım Var.Teknik Destek Personeli İçin Mülakata Giricek Olan Başkası Varmı ?
5 kasımda girenlerin sınav sonuçları bugün mü açıklandı acaba. Ben de girmiştimDediğim gibi Kompanent Teknik Destek Personeli İçin Mülakatım var.5 Kasımda Girdim sınava
LojistikCuma günü bana mail geldi.Hangi ilan için sınava girdin se
merhaba , bu ilandaki sınava mı girmiştiniz acaba? cevabınızı bekliyorum , teşekkürlerPerşembe Günü Mülakatım Var.Teknik Destek Personeli İçin Mülakata Giricek Olan Başkası Varmı ?
Merhaba hayır o ilana başvurmadım.Kompanent Bakım Destek Personeli ilanı için bugün mülakata girdim.merhaba , bu ilandaki sınava mı girmiştiniz acaba? cevabınızı bekliyorum , teşekkürler
THYTEKNİK - Thy Teknik Depo Lojistik Tesellüm Personeli İş İlanı - Tecrübeli
Thy Teknik Depo Lojistik Tesellüm Personeli İş İlanı - Tecrübeli Genel Kriterler T.C. vatandaşı olmak Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak 01.01.1985 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak Erkek adaylar için; askerlik görevini tamamlamış olmak, askerlikten muaf olmak veya en az 1 yıl...havapersonel.com
Merhaba , teşekkür ederim cevabınız için.Merhaba hayır o ilana başvurmadım.Kompanent Bakım Destek Personeli ilanı için bugün mülakata girdim
Tekrar merhaba , nasıl geçti mülakatınız ? Umarım istediğiniz gibi olumlu geçmiştir. Neler soruldu acaba bizi aydınlatabilir misiniz? Teşekkürler.Merhaba hayır o ilana başvurmadım.Kompanent Bakım Destek Personeli ilanı için bugün mülakata girdim.
Beni de TSS Depo/Kargo birim mülakatında biraz sıkıştırmışlardı. 4 kişi sağlı sollu sordular Hala bi haber de yok ordan.Merhaba,mülakatım iyi geçti.Ancak daha öncesinde İşle alakalı bir tecrübem olmadığı için onun üstünde çok durdular.Bende ona göre cevap verdim.Teknik mülakatta temel elektronik sordular.Birim mülakatında ise bir kişi sürekli beni söylediğim şeyler üzerinden sıkıştırdı.Heyecan yapmamak gerekiyor.
Merhaba,mülakatım iyi geçti.Ancak daha öncesinde İşle alakalı bir tecrübem olmadığı için onun üstünde çok durdular.Bende ona göre cevap verdim.Teknik mülakatta temel elektronik sordular.Birim mülakatında ise bir kişi sürekli beni söylediğim şeyler üzerinden sıkıştırdı.Heyecan yapmamak gerekiyor.
Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Umarım beklediğiniz sonucu alırsınız. Neden bu kadar uzun sürüyor çözemedim valla Hakkınızda hayırlısı olsun.1 Ay sürüyor haber gelmesi İşe giriş 3 ay sürüyor.Baya sancılı
Hocam siz olumlu almış mıydınız neredeyse 1 sene olucak ama elektrik mezunusunuz sanırsam1 Ay sürüyor haber gelmesi İşe giriş 3 ay sürüyor.Baya sancılı
Benim haftaya pazar günüPerşembe Günü Mülakatım Var.Teknik Destek Personeli İçin Mülakata Giricek Olan Başkası Varmı ?
Neler sordular bilgi verirmisiniz lütfenDediğim gibi Kompanent Teknik Destek Personeli İçin Mülakatım var.5 Kasımda Girdim sınava
Mülakat nasıldı acabaMerhaba hayır o ilana başvurmadım.Kompanent Bakım Destek Personeli ilanı için bugün mülakata girdim.