U
ufuks
HavaPersonel.Com
ARKADAŞLAR BU GENEL YETENEK İNGİLİZCE SINAVINI GEÇMEK İÇİN BELİRLİ BARAJ VARMI YADA TAHMİNİ KAÇ NET YAPMAK LAZIM BİLGİSİ OLAN VARMI.
Turkısh technıc yapısal kabiniçi teknik destekHangi firma hangi alan
Benim bildiğim bir sınır belirleniyor mesela İngilizce 32 de 16 gibi genel yetenek 19 civarı oluyor sınırTurkısh technıc yapısal kabiniçi teknik destek
teşekkürlerBenim bildiğim bir sınır belirleniyor mesela İngilizce 32 de 16 gibi genel yetenek 19 civarı oluyor sınır
önemli olan ingilizce sınavı Genel Yetenek çok önemli değil Hatta bana kalırsa Genel yetenek Formaliteden yapılıyor. İngilizcede kalkıpta 32 sorudan 20 veya üzeri net yapıpta Genel yeteneği çok Kötü geçmiş birinin Elenmesi çok çok zordur Mutlaka değerlendirilir. İngilizce sınavı çok iyi geçipte genel yeteneği kötü geçen arkadaşlar kafanıza Takmayın yani.ARKADAŞLAR BU GENEL YETENEK İNGİLİZCE SINAVINI GEÇMEK İÇİN BELİRLİ BARAJ VARMI YADA TAHMİNİ KAÇ NET YAPMAK LAZIM BİLGİSİ OLAN VARMI.
Evet net Bi bilgi yok fakat Bi arkadasin burdan ingilzicesi iyi genel yeteneği kötü geçmişti ve yerinde sınava davet edilmişti hatta bu duruma kendiside şaşırmıştıBununla ilgili net bir bilgi yok maalesef. Çan eğrisi de oluyor olabilir
tekrar mı genel yetenek ve ingilizce sınavına girmişti anlamadım orayıEvet net Bi bilgi yok fakat Bi arkadasin burdan ingilzicesi iyi genel yeteneği kötü geçmişti ve yerinde sınava davet edilmişti hatta bu duruma kendiside şaşırmıştı
Genel kanı %80 üzeri doğru cevap vermek yönünde..Evet net Bi bilgi yok fakat Bi arkadasin burdan ingilzicesi iyi genel yeteneği kötü geçmişti ve yerinde sınava davet edilmişti hatta bu duruma kendiside şaşırmıştı
Yok hayir yerinde ingilizce sınavına davet edilmişti sonraki aşama yanitekrar mı genel yetenek ve ingilizce sınavına girmişti anlamadım orayı
Oeki teknisyenlik için tahmini rakamlar biliyor musun?Benim bildiğim bir sınır belirleniyor mesela İngilizce 32 de 16 gibi genel yetenek 19 civarı oluyor sınır
ne yazıkki ingilizceden full çekmeme rağmen genel yetenekten 2 soru daha yapamadığım için take off jr'a red verdiönemli olan ingilizce sınavı Genel Yetenek çok önemli değil Hatta bana kalırsa Genel yetenek Formaliteden yapılıyor. İngilizcede kalkıpta 32 sorudan 20 veya üzeri net yapıpta Genel yeteneği çok Kötü geçmiş birinin Elenmesi çok çok zordur Mutlaka değerlendirilir. İngilizce sınavı çok iyi geçipte genel yeteneği kötü geçen arkadaşlar kafanıza Takmayın yani.
Kaç soru yapmissiniz ki yetenekte ?ne yazıkki ingilizceden full çekmeme rağmen genel yetenekten 2 soru daha yapamadığım için take off jr'a red verdi
Yanlış hatırlamıyorsam baraj 19du ben 17 yaptımKaç soru yapmissiniz ki yetenekte ?
GenelYanlış hatırlamıyorsam baraj 19du ben 17 yaptım
genel yetenek soruları çok saçma ve süre çok kısıtlıydı bu yüzden elemeleri çok üzücüKaç soru yapmissiniz ki yetenekte ?
Peki genel yetenekte barajı geçip ingilizcede baraj altı kalan ama olumlu alan var mı ? Ve ingilizce barajı kaç acaba?Yanlış hatırlamıyorsam baraj 19du ben 17 yaptım
ingilizce barajı 18di , sorduğunuz konu hakkında ne yazıkki fikrim yokPeki genel yetenekte barajı geçip ingilizcede baraj altı kalan ama olumlu alan var mı ? Ve ingilizce barajı kaç acaba?