THYTEKNİK THY Teknik Sağlık Raporu

34geveze94

HavaPersonel.Com
Merhaba Hepatit B Taşıyıcısıyım.HBSAG Pozitif.Bu durum İşe girişe engelmi Cumartesi Sınav var.Ona göre Hazırlık Yapıcam.Kesinlikle almıyorlarsa vakit harcamaya gerek yok.

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Merhaba durumunuz sonuçlandı mı?
Benim de göğsümde yağ bezesi olduğu için kurul kararına kaldım bu engel olur mu acaba

34geveze94

HavaPersonel.Com
Merhaba ben sınava hazırlanıyorum.Daha o aşamaya gelemedim.Eğer almıyorlarsa boşa hazırlanmicam diye sordum ama bir cevap alamadım.Siz THY Teknik alanında mı kurula kaldınız.THY için im

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Ben kabin için başvurmuştum. Thy teknik için sağlık kriterleri belli mi mesela kabin için thy sağlık kriterlerini paylaşıyor. Teknikte de böyle bişey varsa kontrol edebilirsin eğer yoksa dene bence

34geveze94

HavaPersonel.Com
THY Teknik için bir sağlık kriter listesi maleesef yok.Çok araştırdım ama bulamadım.Arkadaşım çalışıyor.Orada çalışıyor ama oda bir bilgiye ulaşamadı.Ben genede hazırlanıcam.İnşallah bir problem çıkmaz sizin içinde.Benim Eniştemi Kalp ritim bozukluğundan elemişlerdi.

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Anladım. Ben uçuşa elverişli raporumu da aldım aslında ama işte kurula kaldım

34geveze94

HavaPersonel.Com
Bir sorun çıkcağını sanmıyorum o zaman hakkımızda hayırlısı.

glavredir

HavaPersonel.Com
Merhaba Hepatit B Taşıyıcısıyım.HBSAG Pozitif.Bu durum İşe girişe engelmi Cumartesi Sınav var.Ona göre Hazırlık Yapıcam.Kesinlikle almıyorlarsa vakit harcamaya gerek yok.
Teknik birimi için sağlık heyet raporu ile uğraşıyorum iki gündür, dahiliyede bahsettiğiniz durum için test yapılmış e-nabızda görüyorum ama işe girişe engel mi bir fikrim yok. İkinci olarak uçucu personel(kabin) kadar ayrıntılı bir sağlık kurulu sürecinden geçmiyor uçucu olmayan personeller.

34geveze94

HavaPersonel.Com
Teknik birimi için sağlık heyet raporu ile uğraşıyorum iki gündür, dahiliyede bahsettiğiniz durum için test yapılmış e-nabızda görüyorum ama işe girişe engel mi bir fikrim yok. İkinci olarak uçucu personel(kabin) kadar ayrıntılı bir sağlık kurulu sürecinden geçmiyor uçucu olmayan personeller.
Hocam öncelikle hayırlı olsun.Sağlık raporlarına teslim etme aşamasında rica etsem sorabilir misiniz ? Hepatit durumunu uçucu kadar detaylı olmadığını biliyorum.Teşekkürler bilgi için

glavredir

HavaPersonel.Com
Hocam öncelikle hayırlı olsun.Sağlık raporlarına teslim etme aşamasında rica etsem sorabilir misiniz ? Hepatit durumunu uçucu kadar detaylı olmadığını biliyorum.Teşekkürler bilgi için
Tabii ki sorarım merak etmeyin. Henüz belge teslimi için iletişime geçmediler 16 kasım iş başı. En geç önümüzde ki hafta dönerler diye düşünüyorum teslim ederken sorarım

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Merhaba, benim durumuma da yardımcı olur musunuz? Sizce elenme sebebi midir

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Merhaba, haber geldi mi ben de kurul kararını bekliyorum
Selam daha gelmedi ya bekliyorum bende. Tahmini ne zaman gelir ki acaba herhangi bi bilgi verdiler mi sana ? Bir de hangi durumdan kurula kaldın? yakın zamanda mı gittin sağlığa? Çok sordum kusura bakma ama beklemek çok yordu 😂

Cerenk

HavaPersonel.Com
Selam daha gelmedi ya bekliyorum bende. Tahmini ne zaman gelir ki acaba herhangi bi bilgi verdiler mi sana ? Bir de hangi durumdan kurula kaldın? yakın zamanda mı gittin sağlığa? Çok sordum kusura bakma ama beklemek çok yordu 😂
Göz kuruluğundan dolayı bekletiliyorum maille bilgilendirileceksiniz dediler. 1 hafta oldu bugün kurula kalalı gecen hafta gitmiştim gercekten beklemek zormuş haber gelirse sana bilgilendirebilir misin

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Anladım. Benim 3 hafta oldu bekliyorum. Tabi haber veririm

Konuyu okuyanlar;