34geveze94
HavaPersonel.Com
Merhaba Hepatit B Taşıyıcısıyım.HBSAG Pozitif.Bu durum İşe girişe engelmi Cumartesi Sınav var.Ona göre Hazırlık Yapıcam.Kesinlikle almıyorlarsa vakit harcamaya gerek yok.
Teknik birimi için sağlık heyet raporu ile uğraşıyorum iki gündür, dahiliyede bahsettiğiniz durum için test yapılmış e-nabızda görüyorum ama işe girişe engel mi bir fikrim yok. İkinci olarak uçucu personel(kabin) kadar ayrıntılı bir sağlık kurulu sürecinden geçmiyor uçucu olmayan personeller.Merhaba Hepatit B Taşıyıcısıyım.HBSAG Pozitif.Bu durum İşe girişe engelmi Cumartesi Sınav var.Ona göre Hazırlık Yapıcam.Kesinlikle almıyorlarsa vakit harcamaya gerek yok.
Hocam öncelikle hayırlı olsun.Sağlık raporlarına teslim etme aşamasında rica etsem sorabilir misiniz ? Hepatit durumunu uçucu kadar detaylı olmadığını biliyorum.Teşekkürler bilgi içinTeknik birimi için sağlık heyet raporu ile uğraşıyorum iki gündür, dahiliyede bahsettiğiniz durum için test yapılmış e-nabızda görüyorum ama işe girişe engel mi bir fikrim yok. İkinci olarak uçucu personel(kabin) kadar ayrıntılı bir sağlık kurulu sürecinden geçmiyor uçucu olmayan personeller.
Tabii ki sorarım merak etmeyin. Henüz belge teslimi için iletişime geçmediler 16 kasım iş başı. En geç önümüzde ki hafta dönerler diye düşünüyorum teslim ederken sorarımHocam öncelikle hayırlı olsun.Sağlık raporlarına teslim etme aşamasında rica etsem sorabilir misiniz ? Hepatit durumunu uçucu kadar detaylı olmadığını biliyorum.Teşekkürler bilgi için
Maalesef hiç bir fikrim yok. Kabin olmasa bir sıkıntı olmaz derdim ama kabin personellerinde oldukça ayrıntılı ilerliyorlarMerhaba, benim durumuma da yardımcı olur musunuz? Sizce elenme sebebi midir
Merhaba, haber geldi mi ben de kurul kararını bekliyorumMerhaba durumunuz sonuçlandı mı?
Benim de göğsümde yağ bezesi olduğu için kurul kararına kaldım bu engel olur mu acaba
Selam daha gelmedi ya bekliyorum bende. Tahmini ne zaman gelir ki acaba herhangi bi bilgi verdiler mi sana ? Bir de hangi durumdan kurula kaldın? yakın zamanda mı gittin sağlığa? Çok sordum kusura bakma ama beklemek çok yorduMerhaba, haber geldi mi ben de kurul kararını bekliyorum
Göz kuruluğundan dolayı bekletiliyorum maille bilgilendirileceksiniz dediler. 1 hafta oldu bugün kurula kalalı gecen hafta gitmiştim gercekten beklemek zormuş haber gelirse sana bilgilendirebilir misinSelam daha gelmedi ya bekliyorum bende. Tahmini ne zaman gelir ki acaba herhangi bi bilgi verdiler mi sana ? Bir de hangi durumdan kurula kaldın? yakın zamanda mı gittin sağlığa? Çok sordum kusura bakma ama beklemek çok yordu
İnsallah size de hemen haber gelir tesekkür ederimAnladım. Benim 3 hafta oldu bekliyorum. Tabi haber veririm
Merhaba, haber geldi mi diye soracaktımAnladım. Benim 3 hafta oldu bekliyorum. Tabi haber veririm
Merhaba. Maalesef daha haber yok mail attım ancak ona da dönüş olmadıMerhaba, haber geldi mi diye soracaktım
Tesekkür ederim kusura bakma bende hala bekliyorum da merak ettim, ben aradım İK süreç devam ediyor demiştiMerhaba. Maalesef daha haber yok mail attım ancak ona da dönüş olmadı