34geveze94

Üye
22 Eki 2023
23
7
0
Merhaba Hepatit B Taşıyıcısıyım.HBSAG Pozitif.Bu durum İşe girişe engelmi Cumartesi Sınav var.Ona göre Hazırlık Yapıcam.Kesinlikle almıyorlarsa vakit harcamaya gerek yok.

Merhaba durumunuz sonuçlandı mı?
Benim de göğsümde yağ bezesi olduğu için kurul kararına kaldım bu engel olur mu acaba

Merhaba ben sınava hazırlanıyorum.Daha o aşamaya gelemedim.Eğer almıyorlarsa boşa hazırlanmicam diye sordum ama bir cevap alamadım.Siz THY Teknik alanında mı kurula kaldınız.THY için im

Ben kabin için başvurmuştum. Thy teknik için sağlık kriterleri belli mi mesela kabin için thy sağlık kriterlerini paylaşıyor. Teknikte de böyle bişey varsa kontrol edebilirsin eğer yoksa dene bence

• Like
Tepkiler: Windowstechnic
THY Teknik için bir sağlık kriter listesi maleesef yok.Çok araştırdım ama bulamadım.Arkadaşım çalışıyor.Orada çalışıyor ama oda bir bilgiye ulaşamadı.Ben genede hazırlanıcam.İnşallah bir problem çıkmaz sizin içinde.Benim Eniştemi Kalp ritim bozukluğundan elemişlerdi.

Merhaba Hepatit B Taşıyıcısıyım.HBSAG Pozitif.Bu durum İşe girişe engelmi Cumartesi Sınav var.Ona göre Hazırlık Yapıcam.Kesinlikle almıyorlarsa vakit harcamaya gerek yok.
Teknik birimi için sağlık heyet raporu ile uğraşıyorum iki gündür, dahiliyede bahsettiğiniz durum için test yapılmış e-nabızda görüyorum ama işe girişe engel mi bir fikrim yok. İkinci olarak uçucu personel(kabin) kadar ayrıntılı bir sağlık kurulu sürecinden geçmiyor uçucu olmayan personeller.

Teknik birimi için sağlık heyet raporu ile uğraşıyorum iki gündür, dahiliyede bahsettiğiniz durum için test yapılmış e-nabızda görüyorum ama işe girişe engel mi bir fikrim yok. İkinci olarak uçucu personel(kabin) kadar ayrıntılı bir sağlık kurulu sürecinden geçmiyor uçucu olmayan personeller.
Hocam öncelikle hayırlı olsun.Sağlık raporlarına teslim etme aşamasında rica etsem sorabilir misiniz ? Hepatit durumunu uçucu kadar detaylı olmadığını biliyorum.Teşekkürler bilgi için

Hocam öncelikle hayırlı olsun.Sağlık raporlarına teslim etme aşamasında rica etsem sorabilir misiniz ? Hepatit durumunu uçucu kadar detaylı olmadığını biliyorum.Teşekkürler bilgi için
Tabii ki sorarım merak etmeyin. Henüz belge teslimi için iletişime geçmediler 16 kasım iş başı. En geç önümüzde ki hafta dönerler diye düşünüyorum teslim ederken sorarım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.