THYTEKNİK thy teknik sağlık kriterleri

birhavatutkunu

HavaPersonel.Com
arkadaşlar 2. defa başvurum bu gilbertten dolayı almadılar baktığımızda bi soruna teşkil etmiyor bende tanıda mevcut değil birdaha gitsem orada karşıma çıkarmı sorarlarmı

admin

Admin
Moderatör
arkadaşlar 2. defa başvurum bu gilbertten dolayı almadılar baktığımızda bi soruna teşkil etmiyor bende tanıda mevcut değil birdaha gitsem orada karşıma çıkarmı sorarlarmı
Muhtemelen siz onların veri tabanında duruyorsunuzdur ve yeniden o rahatsızlığınızı görebilirler ancak şansınızı deneyin.

Herhangi bir rahatsızlığınız var mı sorusuna alışkanlık yapın her zaman yok diyin var ise onlar bulsunlar..

34geveze944

HavaPersonel.Com
Hocam karaciğer rahatsızlığı olduğunu internetten gördüm.Bendede Hepatit B Taşıyıcılığı var.2 Ayrı doktordan rapor aldım.Kurula bıraktıklarını söylediler.Ertesi gün arayıp.İşe girişimin onaylandığını söylediler.24 Ünde başladım işe.Ama ben bİr salaklık yapıp ağzımdan kaçırdım.Admininde dediği gibi siz herşeye yok diyip geçin kendileri görürseler açıklarsınız.Gözden kaçırma olasıılıklarıda var.Detaylı bakmıyorlar.

Wette

HavaPersonel.Com
Teknik Destek Personeli için sağlık koşulları nelerdir?
Türk Hava Yoları ile aynı kriterler midir?

Konuyu okuyanlar;