capeverden

Üye
27 Şub 2024
34
4
0
merhaba olumlu mail geldi ama iş teklifini kabul ediyorum diye yazıyorum mesajınız çok büyük diyor aradım ulaşamıyorum yardımcı olacak varmı ne başına gelen var mı

Merhaba öncelikle hayırlı olsunn, Turkish technic kendi sitesinde iletişim --> İnsan kaynakları kısmında bi form var bence gereken yerleri doldurup açıklamaya da başvuru sonrası gelen olumlu maile istinaden tarafınıza dönüş yapmak istiyorum ancak ulaşamıyorum. Arama yapılabilirse ya da telefonuma ulaşabileceğim bir mail adresi iletilebilirse sizinle iletişime geçmek isterim şeklinde bi şey yazabilirsiniz bence dönüş yaparlar ona

• Like
Tepkiler: capeverden
Merhaba öncelikle hayırlı olsunn, Turkish technic kendi sitesinde iletişim --> İnsan kaynakları kısmında bi form var bence gereken yerleri doldurup açıklamaya da başvuru sonrası gelen olumlu maile istinaden tarafınıza dönüş yapmak istiyorum ancak ulaşamıyorum. Arama yapılabilirse ya da telefonuma ulaşabileceğim bir mail adresi iletilebilirse sizinle iletişime geçmek isterim şeklinde bi şey yazabilirsiniz bence dönüş yaparlar ona
Çok Tesekkur ederim hocam wpdan ulastim mail kendilerine ulasmis o mesaja aldanmayin dediler

• Like
Tepkiler: admin
B1.1 aday teknisyen ilanı ile uçak bakım teknisyeni ilanı ayrı mı acaba ? Bende 30 ocakta mülakata girdim ve hala haber bekliyorum. Aralık ayında sınava girmiştim. Acaba siz ne zaman sınava girmiştiniz ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.