THYTEKNİK Thy Teknik Olumlu Mail Geldi Ama Yanıtlayamıyorum

• Konbuyu başlatan capeverden
  • Başlangıç tarihi
C

capeverden

HavaPersonel.Com
merhaba olumlu mail geldi ama iş teklifini kabul ediyorum diye yazıyorum mesajınız çok büyük diyor aradım ulaşamıyorum yardımcı olacak varmı ne başına gelen var mı

H

hridayithan

HavaPersonel.Com
merhaba olumlu mail geldi ama iş teklifini kabul ediyorum diye yazıyorum mesajınız çok büyük diyor aradım ulaşamıyorum yardımcı olacak varmı ne başına gelen var mı
Merhaba hangi ilan için başvurmuştunuz? Teşekkürler.

A

Aorn

HavaPersonel.Com
Merhaba öncelikle hayırlı olsunn, Turkish technic kendi sitesinde iletişim --> İnsan kaynakları kısmında bi form var bence gereken yerleri doldurup açıklamaya da başvuru sonrası gelen olumlu maile istinaden tarafınıza dönüş yapmak istiyorum ancak ulaşamıyorum. Arama yapılabilirse ya da telefonuma ulaşabileceğim bir mail adresi iletilebilirse sizinle iletişime geçmek isterim şeklinde bi şey yazabilirsiniz bence dönüş yaparlar ona

C

capeverden

HavaPersonel.Com
Merhaba öncelikle hayırlı olsunn, Turkish technic kendi sitesinde iletişim --> İnsan kaynakları kısmında bi form var bence gereken yerleri doldurup açıklamaya da başvuru sonrası gelen olumlu maile istinaden tarafınıza dönüş yapmak istiyorum ancak ulaşamıyorum. Arama yapılabilirse ya da telefonuma ulaşabileceğim bir mail adresi iletilebilirse sizinle iletişime geçmek isterim şeklinde bi şey yazabilirsiniz bence dönüş yaparlar ona
Çok Tesekkur ederim hocam wpdan ulastim mail kendilerine ulasmis o mesaja aldanmayin dediler

H

hridayithan

HavaPersonel.Com
Çok Tesekkur ederim hocam wpdan ulastim mail kendilerine ulasmis o mesaja aldanmayin dediler
Merhaba , wp üzerinden hangi numaradan ulaşım sağladınız acaba? Buradan paylaşabiliyor musunuz? Teşekkürler

P

Phoneix

HavaPersonel.Com
B1.1 aday teknisyen ilanı ile uçak bakım teknisyeni ilanı ayrı mı acaba ? Bende 30 ocakta mülakata girdim ve hala haber bekliyorum. Aralık ayında sınava girmiştim. Acaba siz ne zaman sınava girmiştiniz ?

C

capeverden

HavaPersonel.Com
B1.1 aday teknisyen ilanı ile uçak bakım teknisyeni ilanı ayrı mı acaba ? Bende 30 ocakta mülakata girdim ve hala haber bekliyorum. Aralık ayında sınava girmiştim. Acaba siz ne zaman sınava girmiştiniz ?
Ayri hocam Bana 50 gunde falan geldi bekleyin 11 ocakta girdim

P

Phoneix

HavaPersonel.Com
Tamamdır hocam tekrardan hayırlı olsun senin adına sevindim

C

Cartel

HavaPersonel.Com
Bende 30 ocakta uçak bakım teknisyenliği için mülakata girmiştim beklemedeyim hala

P

Phoneix

HavaPersonel.Com
İnşallah bende 9.30 da oradaydım ancak mülakata 11:30 da girmiştim. Benimki de bsohbet tarzında geçmişti çıktığımda güzel gibi geldi bakalım kısmet

H

hridayithan

HavaPersonel.Com
Hocam cevap atmadınız mesaj yazmıştım ama wp numarasını paylaşabilir misiniz ? Bizlerde ulaşmaya çalışalım teşekkürler

Konuyu okuyanlar;