capeverden

Üye
27 Şub 2024
34
4
0
Arkadaslar merhaba herhangi bir thy teknik ilanindan olumlu yonde is teklifi aldiysaniz ne kadar sürede aldiniz yani mülakatin üzerinden 1.5 ay falan geçtiyse umudu kesmek gerekir mi bir iki ay sonra olumlu yönde dönüs alan oldu mu

genelde 1.5 - 2 ay sürer geri dönüşler. umudu kesmelik bir durum yok uzun sürüyor geri dönüşler en son şubatta mülakata giren arkadaşıma 1.5 - 2 aya döneriz demişler.

• Like
Tepkiler: capeverden
Merhaba mülakata girdiniz mi acaba girdiyseniz nasıl geçti anlatabilir misiniz

Hangi pozisyon için görüşmüştünüz acaba mülakatta ne soruyorlarrr İngilizce mi oluyo nasıl oluyor pek bi bilgi yok da Teknik destek için
B1 teknisyen aday ilani icin gitmistim ben pozisyona gore degisiyor sorulan sorular anlattiginiza gore sekilleniyor benim ilanda matkap vermediler elime ama teknik destek ilanindan falan girerseniz uygulama mulakati yaptirirlar ingilizce için çok endiselenmeyin günlük basit cumleler cogunlukla

B1 teknisyen aday ilani icin gitmistim ben pozisyona gore degisiyor sorulan sorular anlattiginiza gore sekilleniyor benim ilanda matkap vermediler elime ama teknik destek ilanindan falan girerseniz uygulama mulakati yaptirirlar ingilizce için çok endiselenmeyin günlük basit cumleler cogunlukla
Kardeşimi çağırdılar da ofis görevlisi olarak ekip planlamaya, o yüzden mülakat tecrübesi olan birini araştırdık ama bulamadık çok teşekkür ederiz inşallah en kısa zamanda olumlu dönüşler alırsınız

• Like
Tepkiler: capeverden
Kardeşimi çağırdılar da ofis görevlisi olarak ekip planlamaya, o yüzden mülakat tecrübesi olan birini araştırdık ama bulamadık çok teşekkür ederiz inşallah en kısa zamanda olumlu dönüşler alırsınız
Allah razi olsun hocam insallah siz de en kisa surede olumlu geri donus alirsiniz

Sizi kırmak üzmek istemem ama bende aynı ilana mülakata girdim ve sonucum 15-20 gün sonra olumsuz oldu.Benim bildiğim olumlu-olumsuzlar aynı gün atılıyor ama bu ilanda olumlu dönüş alan daha duymadım.Dönüş olmayanlara ise bir süre sonra olumsuz atıyorlar diye biliyorum.En iyisi beklemeyip arayıp sormanız.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.