THY Thy Teknik Mühendis Ilanı Genel Yetenek Genel İngilizce Sınav Daveti

• Konbuyu başlatan normstar
  • Başlangıç tarihi
N

normstar

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar belirttiğim ilan için sınav daveti alan var mı ? Ek olarak ingilizce için çıkmış sorulara ulaşma şansımız yok sanırım ama en azından çalışırsak faydalı olabilecek sorular var mıdır ? Cevaplarsanız sevinirim.

S

Simasima

HavaPersonel.Com
Almadım hat bakımı seçmiştim ve çalışma lokasyonu da seçtirdiler galiba Atatürk ü seçmiştim. Bunlarda bir sebep olabilir mi? Hala devam ediyor mu acaba sınav göndermeleri.

N

normstar

HavaPersonel.Com
Almadım hat bakımı seçmiştim ve çalışma lokasyonu da seçtirdiler galiba Atatürk ü seçmiştim. Bunlarda bir sebep olabilir mi? Hala devam ediyor mu acaba sınav göndermeleri.
Devam edecek sıra sıra gönderiliyor diye mail almış bir arkadaş ama bilgim yok açıkçası

E

ekandferd8

HavaPersonel.Com
Genel yetenek testini yetiştirebilen oldu mu? Süre az geldi bana

gibi

gibi

HavaPersonel.Com
genel yetenek için süre aşırı azdı. 10 soruyu falan boş bırakmamak için sallamışımdır. hatta son sallamayı son sn'de yaptım.
genel ingilizce süre olarak sıkıntı yoktu. sorular bu forumda paylaşılanlara benzerdi. yds'ye benzer daha kısa sorular. 25+ gelir burdan.

N

normstar

HavaPersonel.Com
genel yetenek için süre aşırı azdı. 10 soruyu falan boş bırakmamak için sallamışımdır. hatta son sallamayı son sn'de yaptım.
genel ingilizce süre olarak sıkıntı yoktu. sorular bu forumda paylaşılanlara benzerdi. yds'ye benzer daha kısa sorular. 25+ gelir burdan.
Benim sorular aşırı uzundu Türkçe paragraf sorusu gibi paragraf soruları vardı. Süre bazında sıkıntı oldu açıkçası ingilizcede de o yüzden birkaç soruyu detaylı bakamadan isaretledim ben

gibi

gibi

HavaPersonel.Com
Aynı değil miydi? hatırladığım sorular şunlar: sağlıklı yaşam, diyet vs içeren uzun bir soru vardı. how old ___were you? sorusu vardı. uzun soru olarak kültürel bir seyahat ile alakalı uzun soru vardı. ___types__ of transportation sorusu vardı.

genel yetenekte yedi dikdörtgenin uzun kenardan üst üste koyulan soru 22x ten 44 geliyordu.
a+b en az kaç olur gibi soru vardı 19 işaretledim.
ali merte parasının yarısını veriyordu falan bu tarz bi soru vardı.

N

normstar

HavaPersonel.Com
Aynı değil miydi? hatırladığım sorular şunlar: sağlıklı yaşam, diyet vs içeren uzun bir soru vardı. how old ___were you? sorusu vardı. uzun soru olarak kültürel bir seyahat ile alakalı uzun soru vardı. ___types__ of transportation sorusu vardı.

genel yetenekte yedi dikdörtgenin uzun kenardan üst üste koyulan soru 22x ten 44 geliyordu.
Yok sorular farklıydı ben sınavdan çıktığımda diğer arkadaşlarla konuştum bendeki sorular onlarda yoktu :)

ppilottt

ppilottt

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sizsınava girenler olarak gitmeden önce bakmamız gereken kaynaklar veya çalışsan iyi olur dediğiniz bir öneriniz var mı acaba tecrübleriniz hakkında söyleyebileceğiniz?
Bir de merak ettiğim toplamda kaç kişiyi çağırdılar acaba sınava 🤔

A

aslicaliskan

HavaPersonel.Com
genel yetenenek hakkında nasıl sorular vardı acaba yardımcı olabilir misiniz

A

aslicaliskan

HavaPersonel.Com
Benim sorular aşırı uzundu Türkçe paragraf sorusu gibi paragraf soruları vardı. Süre bazında sıkıntı oldu açıkçası ingilizcede de o yüzden birkaç soruyu detaylı bakamadan isaretledim ben
ingilizcede ne tarz sorular vardı acaba genel yetenekten hatırladığınız sorular avr mı

A

aslicaliskan

HavaPersonel.Com

hatırladığınız sorular var mı acaba yardımcı olabilir misiniz

N

normstar

HavaPersonel.Com
Hatırladıgim soru yok. Olsa da söylemem doğru olmaz

A

ahmetss

HavaPersonel.Com
kral örnek sorular nerede

K

kmlblc

HavaPersonel.Com
Galiba başvuran herkesi Florya' da yetenek ve ingilizce testine tabi tutuyolar. Herhangi bi kaynak bilgisine sahip olan varsa paylaşabilir mi ?

A

ahmetss

HavaPersonel.Com
GENEL YETENEK VE İNGİLİZCE GEÇMEK İÇİN TAKTİK VAR MI ANKARADAN UÇUP GELECEZ ÜZÜLMEYEK GELDİĞİMİZE DEĞSİN :D

N

normstar

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar hiçbir taktik vs yok ne yazık ki. Bana uzun uzun sorular denk geldi seviye olarakta B2 c1 gibiydi ama tamamen şans tabi soru havuzu var sonuçta.

Konuyu okuyanlar;