THYTEKNİK Thy Teknik Komponent Tdp Genel Yetenek Ingilizce Daveti

• Konbuyu başlatan yemreak
  • Başlangıç tarihi
Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba daha önce sınava girmiş deneyimi olan arkadaşlardan tecrübelerinizi alabilir miyim ne gibi sorularla karşılaşılıyor ve a1 ingilizce minimum isteniyor ingilizcemiz iyi geçse genel yetenek kötü geçen birisini yine de mülakatta değerlendiriyorlar mı?

B

byicen

HavaPersonel.Com
hocam banada mail geldi konu hakkında örnek soru bulabildiniz mi

M

Mmtakgl

HavaPersonel.Com
Banada mail geldi soru veya soru örnekleri arıyorum ama bulamadım daha önce 4 kere aynı sınava girdim gelen sorular zor değil ama İngilizce kelime hazneniz ve paragraf tamamlamanız baya iyi olması gerekiyor genel yetenek sorunlarını internetten bulabilirsiniz

F

Fatihtpr

HavaPersonel.Com
iş ilanına başvurup ta sınav maili almayan var mı ?

Z

Zeuss

HavaPersonel.Com
örnek soru bulan varsa yardımcı olabilirmi?

Z

zuper

HavaPersonel.Com
hangi güne davet maili aldınız ? sınavınız kaçta ?

H

Hamza Haşim Orhan

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba daha önce sınava girmiş deneyimi olan arkadaşlardan tecrübelerinizi alabilir miyim ne gibi sorularla karşılaşılıyor ve a1 ingilizce minimum isteniyor ingilizcemiz iyi geçse genel yetenek kötü geçen birisini yine de mülakatta değerlendiriyorlar mı?

H

Hamza Haşim Orhan

HavaPersonel.Com
4 ay önce teknik destek personeli için çağırıldım A2 İngilizce ve genel yetenek sınavı vardı ancak ben sınavdan kaldım habersiz 1 gün önce farketmiştim
Şuan tekrar bu ilana başvurdum pazar günü sınav internette genel yetenek soruları var ancak bende şuan çok zorlanıyorum

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
4 ay önce teknik destek personeli için çağırıldım A2 İngilizce ve genel yetenek sınavı vardı ancak ben sınavdan kaldım habersiz 1 gün önce farketmiştim
Şuan tekrar bu ilana başvurdum pazar günü sınav internette genel yetenek soruları var ancak bende şuan çok zorlanıyorum
Bu ilan a1 ingilizce minimum istiyor bir tık daha kolay olur diye düşünüyorum

E

emreacik

HavaPersonel.Com
Keşke genel yeteneğinde bilsek 😅
Asıl sorun o zaten
Genel bir cevap vereyim. Şu an bulunduğunuz forumda örnek İngilizce Testleri var. Genel yetenek testlerini de Google’da bulabilirsiniz. 4 ay önce girdim o sınav bayağı bir zordu ( A2 ingilizce ) İngilizce kelime haznesi istiyordu yani öyle gramer olayı çok az vardı. Bunda da öyle olacağını düşünüyorum. Keşke bu kadar hızlı çağırmasalardı. Biraz kelime çalışırdık ve genel yeteneğe çalışabilirdik.

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Genel bir cevap vereyim. Şu an bulunduğunuz forumda örnek İngilizce Testleri var. Genel yetenek testlerini de Google’da bulabilirsiniz. 4 ay önce girdim o sınav bayağı bir zordu ( A2 ingilizce ) İngilizce kelime haznesi istiyordu yani öyle gramer olayı çok az vardı. Bunda da öyle olacağını düşünüyorum. Keşke bu kadar hızlı çağırmasalardı. Biraz kelime çalışırdık ve genel yeteneğe çalışabilirdik.
Bu komponent ilanı olduğu için min a1 isteniyor sanmıyorum kelime hazinesinin yüksek düzeyde iyi olması gerektiğini diğer bölümlere nazaran temel seviyede soracaklarını düşünüyorum

H

Hamza Haşim Orhan

HavaPersonel.Com
Askerlik durum belgesini alabilen varmı ben bu sene 18 yaşıma girdim e devlette askerliğimde hiçbirine gözükmüyor artı olarak aslerlik durum belgesi sorgulama alanında gözükmüyor

Konuyu okuyanlar;